Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

<terminator> írta:
lucio05 írta:Hoppá itt mekkora törlés volt!
Srácok mondjon már valaki nekem egy tipusszámot az 5800 gyári Tv kábeléhez! lehetőleg 2009es készülékekhez amit adtak olyan kéne nekem de ha esetleg valakinek van eladó jelezze priviben szükségem lenne egy Régi kábelre! sajnos a boltok zömében ujabb gyártású van de nekem az nem jó kocsihoz a dvdbe régi kell az a lényeg! Thx ;)
Menj be a teszkóba és vegyél egy kábelt... sokkal olcsóbb és ugyan az, csak nem annyira dizájnos és nincs rajta nokia felirat... Ha meg rosszul megy át a kép, vagy bármi ilyesmi probléma van, vagy a teló szar, gyárihibás a kábel(én vettem ilyen kábelt, még megvan), vagy az a hibás amire rá akarod kötni...

de mondom h nem jóóó másfajta kábel! Audiowox dvd és a gyári kábele(!!!) nem látja a nokia telókat. az uj nokia tv kábelek se jók! az ilyen no name szarok meg aztán pláne (már 8dbot próbáltunk ki és egyikse)
most egy 2008as év végi 5800ról kaptam kölcsön egy tv kábelt amig nem szerzek valahonnan másikat és érdekes azzal tökéletesen müködik!Szóval egy régi kábel kell nekem ez a lényeg! ha valakinek van jöhet pü ;)
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

lucio05 írta:de mondom h nem jóóó másfajta kábel! Audiowox dvd és a gyári kábele(!!!) nem látja a nokia telókat. az uj nokia tv kábelek se jók! az ilyen no name szarok meg aztán pláne (már 8dbot próbáltunk ki és egyikse)
most egy 2008as év végi 5800ról kaptam kölcsön egy tv kábelt amig nem szerzek valahonnan másikat és érdekes azzal tökéletesen müködik!Szóval egy régi kábel kell nekem ez a lényeg! ha valakinek van jöhet pü ;)
Hát érdekes mert a kábelben nincs elektronika, a kábelt meg tök mind1 miből csinálják, csak vezesse az áramot :D
Kép
Samsung Galaxy S4
mgTerminator
4. szint
4. szint

Walaki01 írta:Nem tudom be lehet-e,de szerintem nem ajánlott.Ugyanis a rezgés szétrázhatja a bedugott töltő csatlakozót,aztán esetleg a későbbiekben gondot okozhat a töltés.
Hülyeség, és nem lehet ilyet beállítani. És nem azért h ne rázza szét a csatlakozót :homlokoncsapósszmájli: Hanem azért mert amikor töltőn van a telefon, elvileg nincs a zsebedben, tehát nincs szükség rezgésre.
Kép
Samsung Galaxy S4
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

<terminator> írta:
lucio05 írta:de mondom h nem jóóó másfajta kábel! Audiowox dvd és a gyári kábele(!!!) nem látja a nokia telókat. az uj nokia tv kábelek se jók! az ilyen no name szarok meg aztán pláne (már 8dbot próbáltunk ki és egyikse)
Hát érdekes mert a kábelben nincs elektronika, a kábelt meg tök mind1 miből csinálják, csak vezesse az áramot :D
Hát pedig valami külömbség tuti van benne mert nem mindegy neki tényleg h régi vagy uj! de mondom a gyári tv kábel amit a dvdhez adtak az se jó! :hmm:
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

lucio05 írta:
Hát pedig valami külömbség tuti van benne mert nem mindegy neki tényleg h régi vagy uj! de mondom a gyári tv kábel amit a dvdhez adtak az se jó! :hmm:
A csatlakozókat összehasonlítottad?Ugyanis nálam,abban ami a telóba megy,Nem 3,hanem 4 érintkező van.Ebből az első és a 4-ik hosszabb,a 2-3 a két középső,rövidebb és egyforma hosszúságú.
Ez a 2100-es tipus.A régebbit nem ismerem.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
kecske66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: kecske66 »

Olyan beállítást szeretnék, hogy ébresztésnél ne rezegjen a készülék.
Valahogy meg lehet oldani? Nekem nem sikerült.

Ha tudtok olyan programot, ami ébresztő és be lehet állítani, hogy ne rezegjen, esetleg a hang erejét is állíthatnám, akkor megköszönnék egy-két ajánlást!

Köszi!
mgTerminator
4. szint
4. szint

kecske66 írta:Olyan beállítást szeretnék, hogy ébresztésnél ne rezegjen a készülék.
Valahogy meg lehet oldani? Nekem nem sikerült.

Ha tudtok olyan programot, ami ébresztő és be lehet állítani, hogy ne rezegjen, esetleg a hang erejét is állíthatnám, akkor megköszönnék egy-két ajánlást!

Köszi!
letöltésekben van egy pár, mellesleg nem ide tartozik...
pl handy alarm

MODIK: Én már zártam volna a topikot...
Kép
Samsung Galaxy S4
csika1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: csika1 »

A takarítás előtti hozzászólások végleg eltüntek? Nem lehet valahol megtalálni azokat. Én mindent azokból tanultam meg az 5800-mal kapcsolatban. Sajnálom, ha megsemmisültek. Tudom sok fórumozónak baja volt a nem témába vágó kérdésekkel, hozzászólásokkal, de egy kezdő számára ezekben is hasznos információk vannak. A legtöbb nem témába vágó hozzászólás, kérdés oka, hogy a problémák nagy részének besorolása -melyik topicba is tartozik- eleve kíván már az alapon túli hozzáértést. Szóval ha azok a hozzászólások már egyszer megtörténtek maradhattak volna - vagy tárhelyprobléma miatt kellett eltüntetni?
Az én aktuális problémámra ezek között volt válasz, de akkor nem annyira figyeltem rá, mert nem érintett most vakarhatom a fejem, illetve megkérdezem tőletek:
Pár hete kezdődött; néhány hívást felvéve nem hallom a hívót, míg ő hall engem. Gyakran előfordul, hogy 2-3-szor kell próbálkoznunk, míg létrejön a kétoldalú kapcsolat. 31-es szoft, hack, rengeteg program. előre köszönöm a segítséget!
zolo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: zolo »

csika1 írta:Pár hete kezdődött; néhány hívást felvéve nem hallom a hívót, míg ő hall engem. Gyakran előfordul, hogy 2-3-szor kell próbálkoznunk, míg létrejön a kétoldalú kapcsolat. 31-es szoft, hack, rengeteg program. előre köszönöm a segítséget!
Frissíts szoftot, mert azóta már elég sok, a 31-esnél újabb szoft van! Nem fog ártani neki!
Na meg valószínű, hogy hangszóró csere lesz belőle! A régebbi telcsik csinálták ezt, ahogy sztem a Tied is az! :)
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
kecske66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: kecske66 »

<terminator> írta:
MODIK: Én már zártam volna a topikot...
Neked komolyan mi a franc bajod van???
Csatlakoznék csika1 kollégámhoz, akivel egyetértek abban, hogy elég zavaros és sűrű volt ez a topic, mégis mindent a telefonomról itt tudtam meg. Mi hogyan működik, hogyan kell szignózni, stb...
Sőt! Beírásaimra gyakran privát üzenetben kaptam választ egy angyaltól, aki nagyon nagyon sokat segített nekem.
Ha volt valami kérdésem csak rákerestem a témán belül és egyből megtaláltam, hogy valaki már kérdezte, pár hsz-el utána meg a választ, ez így volt jó...
...mi ezzel a bajotok??? De most komolyan??? Fáj, hogy valaki segítséget kap??? Fáj, hogy sok hozzáértő válaszol a sok hozzánemértőnek???

Akinek nem tetszik, az ne nézzen ide, ennyi.
...sajnos nemsoká én is ebbe fogok tartozni :(
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”