bajusz66 írta:Ugyanezek a kérdéseim,meg a JM2-t vissza birom e rakni bármikor ugyanígy?
Előtte csinálni kell Nadroid backupot meg az efs mappát ki kell menteni.[/quote]
ugyan igyvagyok vele én is ez nekem kinaiul van eltudná magyarázni valaki vagy van valahol leirá?
Ezt mondom én is, nagyon professzionális ROM. Stabilitásban mint a gyári, de hozzáadva az a plusz, ami miatt tényleg kellemes a használata. Eddig a próbált főzött romok katasztrofálisak voltak nekem, de ez nagyon profi! El tudnám képzelni, hogy hónapokig ezt használom,hacsak nem jön ki egy EGYÉRTELMŰEN, Uram bocsá' szignifikánsan jobb ROM.
Moco: én is köszi a KiesAir-t![/quote]
Ezsel teljesen egyet ertek! Minden benne van, ami kell es eszmeletlen jo Rom! En az 5.x tol hasznalom es a 7.0 is fent volt, de most a Zero blaster fele 0.5-os romot nyuzom es gyorsabb, mint a Darkys fele 7.0 szerintem! Sajnos a lagfix nincs benne, viszont a tema, amiy csinalt hozza nagyon szep! Sajnalom viszont, hogy akarmit csinalok ezzel a 2.2.1-gyel eszi az aksit iszonyatosan! Pedig meg a hsdpa adatatvitel is ki van kapcsolva a szervizmenube! (*#301279#)
Samsung Galaxy S - Froyo és minden mi jó! ZERO BLASTER 0.5 XXJPY + THEME