Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
A "majd ezt a csoportot adod meg a skype-nak." pontnál vannak gondjaim! ;-)
Nem nagyon bírom megoldani!
- Freddycom
- 1. szint
- Has thanked: 0
Na de ti tudtok ezzel a módszerrel kijelölni? Mert én nem.potter55 írta:Így próbáltad már?Freddycom írta:A weboldalakon olvasható szövegeket ki lehet vhogy jelölni, majd másolni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ez nem vonatkozik a böngészőre, sajna ott nekem sem megy a kijelölésFreddycom írta:Na de ti tudtok ezzel a módszerrel kijelölni? Mert én nem.potter55 írta:Így próbáltad már?Freddycom írta:A weboldalakon olvasható szövegeket ki lehet vhogy jelölni, majd másolni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Úgy látszik nem lehet hozzáadni a WLAN-t úgy, hogy azt nem ismered, pedig azt hittem lehet.....pocso írta:A "majd ezt a csoportot adod meg a skype-nak." pontnál vannak gondjaim! ;-)
Szóval azt kell csinálnod, hogy az Internet mappában a legvégére teszed a mobilnetet, majd az újonnan hozzáadott wifi pontokat az elejére fogja tenni a telefon. Rákeresel a wifire, csatlakozol hozzá, majd a skype-ban megadod az Internet mappát, így majd remélhetőleg az új wifit fogja használni.
Elég hülyén van megoldva ez a programban.....
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Azt hiszem ez nekem nem fog menni! Hagyom a fenébe az egészet mert begolyózok tőle !Damir írta:Úgy látszik nem lehet hozzáadni a WLAN-t úgy, hogy azt nem ismered, pedig azt hittem lehet.....pocso írta:A "majd ezt a csoportot adod meg a skype-nak." pontnál vannak gondjaim! ;-)
Szóval azt kell csinálnod, hogy az Internet mappában a legvégére teszed a mobilnetet, majd az újonnan hozzáadott wifi pontokat az elejére fogja tenni a telefon. Rákeresel a wifire, csatlakozol hozzá, majd a skype-ban megadod az Internet mappát, így majd remélhetőleg az új wifit fogja használni.
Elég hülyén van megoldva ez a programban.....
De nagyon köszönöm a segítséget!
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
hello! Van vmi ötletetek, mivel, Milyen progival tudok órát kitenni a kijelzőre , hogy éjjel is láthato legyen folyamatosan?:) köszi előre is..
Boldog karácsonyt mindenkinek!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld ki ezt. Itt egy gombnyomás után láthatóvá válik az óra.kat001 írta:hello! Van vmi ötletetek, mivel, Milyen progival tudok órát kitenni a kijelzőre , hogy éjjel is láthato legyen folyamatosan?:) köszi előre is..
Vagy ezt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor írj Necc tagnak egy pü-t, neki szerintem meg van, mert ő készítette.kat001 írta:sajnos nem tudom letölteni a smartnews linkről, pedig nagyon jól néz ki:)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.