Menj be a teszkóba és vegyél egy kábelt... sokkal olcsóbb és ugyan az, csak nem annyira dizájnos és nincs rajta nokia felirat... Ha meg rosszul megy át a kép, vagy bármi ilyesmi probléma van, vagy a teló szar, gyárihibás a kábel(én vettem ilyen kábelt, még megvan), vagy az a hibás amire rá akarod kötni...<terminator> írta:lucio05 írta:Hoppá itt mekkora törlés volt!
Srácok mondjon már valaki nekem egy tipusszámot az 5800 gyári Tv kábeléhez! lehetőleg 2009es készülékekhez amit adtak olyan kéne nekem de ha esetleg valakinek van eladó jelezze priviben szükségem lenne egy Régi kábelre! sajnos a boltok zömében ujabb gyártású van de nekem az nem jó kocsihoz a dvdbe régi kell az a lényeg! Thx
de mondom h nem jóóó másfajta kábel! Audiowox dvd és a gyári kábele(!!!) nem látja a nokia telókat. az uj nokia tv kábelek se jók! az ilyen no name szarok meg aztán pláne (már 8dbot próbáltunk ki és egyikse)
most egy 2008as év végi 5800ról kaptam kölcsön egy tv kábelt amig nem szerzek valahonnan másikat és érdekes azzal tökéletesen müködik!Szóval egy régi kábel kell nekem ez a lényeg! ha valakinek van jöhet pü