Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
Sziasztok!
Vettem egy n97-et, és szoftot kellet frissítsek. 22.0.110 a legújabb. Felraktam, azt írta hogy: Közvetlen frissítés az ingyenes navigációra.
Felment, feltettem ovi suittal, a mapokat.Keresésbe beírom a címet, rámegyek, talál gps-t, navigál, de fél perc után kiírja hogy:"Az üzlethez való belépéshez online kapcsolat szükséges"Ha mégsére megyek akkor megszakad a navigálás.
Mi lehet a baj?
Üdv.
Vettem egy n97-et, és szoftot kellet frissítsek. 22.0.110 a legújabb. Felraktam, azt írta hogy: Közvetlen frissítés az ingyenes navigációra.
Felment, feltettem ovi suittal, a mapokat.Keresésbe beírom a címet, rámegyek, talál gps-t, navigál, de fél perc után kiírja hogy:"Az üzlethez való belépéshez online kapcsolat szükséges"Ha mégsére megyek akkor megszakad a navigálás.
Mi lehet a baj?
Üdv.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szerintem állítsd be,hogy csak a beépített GPS-t használja és semmi mást!(Tehát a többi lehetőség elől vedd ki a pipát!)
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Késik sajnos ez a 3.06 5. béta mindenhol...Samanbacsi írta:Nem csak magas házak, szűk utcák között marad le? Mert ott nemigen lát szegényke... Próbáld autóúton, nagyobb sebességnél... ha késik ott is látszik. Az én tapasztalatom szerint leginkább ez és Ndrive amelyik "lépést tart"...
Pest megyében lakom, itt nincsenek magas házak és itt is benavigál a kereszteződésbe....
Kb 1 éves a telefon (Nokia 5800 )eddig ilyen téren semmi gondom sem volt vele....
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Walaki01 írta:Szerintem állítsd be,hogy csak a beépített GPS-t használja és semmi mást!(Tehát a többi lehetőség elől vedd ki a pipát!)
Már beállítottam, de nem javult meg:S
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Nem lehetséges,hogy ezt akkor írja ki,amikor belépsz egy épületbe?Ugyanis az épület leárnyékolja a GPS jelet és benn csak a mobil neten keresztűl tudna a masina tovább navigálni.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
lordthomas. Az nem az ingyenes navi, az Ovi Maps, hanem egy Nokia Maps. Telefonról menj ide? http://www.nokia.mobi/maps/dl
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Potrien
Jogos a kérdés... azért mert ebben jelölve vannak a villamosok is stb... bár így hogy pontatlan, sokat lehet nem érek vele.
Le tudom szedni ezt amúgy hard reset nélkül?
Jogos a kérdés... azért mert ebben jelölve vannak a villamosok is stb... bár így hogy pontatlan, sokat lehet nem érek vele.
Le tudom szedni ezt amúgy hard reset nélkül?
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
Bocsi de csak most vagyok itthon .E 66-os. De letöröltem mindent,még a számitógépről is a Nokia Pc suit-ot, és ujra feltelepitettem az Ovi suit-ot.Ezzel letöltötem ,frissitete magát, és MŰKÖDIK!!!!!Potrien írta:csepmen. Milyen telefon az?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N85
Sziasztok,
E71 vettem a napokban, rátettem a magyar- német térképeket, viszot ha keresőbe beirok egy cimet, pl. arany utca... akkor arra offline nincs találat. Előző n85 ben ez müködött, bár ott kcisit más volt a kinéztete is. De a legújabb verzió van fenn. Ezt hogy lehetne orvosolni?
E71 vettem a napokban, rátettem a magyar- német térképeket, viszot ha keresőbe beirok egy cimet, pl. arany utca... akkor arra offline nincs találat. Előző n85 ben ez müködött, bár ott kcisit más volt a kinéztete is. De a legújabb verzió van fenn. Ezt hogy lehetne orvosolni?