A két nokiás kb felpatcheli a telefont tudtommal. Kínáld meg phoenixel.tgeri írta:Másik villámkérdés: jól sejtem, hogy ha van egy szűz pc és egy szűz telefon, akkor elég
- Nokia PC Suit
vagy
- Nokia OVI Suit
és
- Nokia Software Updateer
vagy
- Phoenix?
Kérdés: PC Suit vs. Ovi Suit. Mik a funkcionális különbségek?
Valamint: Phonenixnek "official" letöltési helye nincs, ugye?
Nokia E52
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n97
Sárcok próbálta már valaki az ovi szinkront? Pontosabban a napár szinkronizálását? Mert nekem a netes felületen beírt bejegyzések nem nagyon akarnak megjeleni a telefonon, akárhányszor is szinkronizálom. Mi lehet a baj?
- Toniobrian
- 3. szint
sztem nem. a hard reset alapállapotba állítja a teleont. belső memóriát formáz, a szoftverhez nem nyúl.tgeri írta:És ha "pecselés" után resetelek egyet (hardreset), akkor vajon ugyan azt érem el?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
na de ez a kérdés: a suitokkal meg saját ikonnal felfrissített telefonon vajon nem ugyan az a szoftver van, mintha főnixel toltam volna rá?
- Toniobrian
- 3. szint
a szoftver ugyanaz. csak máshogy kerül rá. pl egy win 2000-ret is frissíthetsz xp-re, úgy hogy berakod az xp cd-t és hajrá. persze bootolhatsz is róla, törlöd a régi partíciódat, és csinálsz egy teljesen új telepítést. nyilván a második a jobb megoldás. kicsit hülye példa, de más nem jutott korán reggel eszembetgeri írta:na de ez a kérdés: a suitokkal meg saját ikonnal felfrissített telefonon vajon nem ugyan az a szoftver van, mintha főnixel toltam volna rá?

- Toniobrian
- 3. szint
Nekem is lenne egy kérdésem: valakinek aksi probléma? Nekem azt csinálja, hogy fel van töltve, jön egy hívás, elmegy energiatakarékosba, majd később látom hogy megint több sáv van az aksi töltöttségnél. Szóval sztem szar az aksim. Másik kérdés hogy láttam ezt az aksi típust li-ion meg li-polymer kivitelben. Elvileg gyárilag polymerest adnak hozzá, és annak kéne jobbnak is lennie. Gondolom akkor polymerest kéne vennem.
Azért valaki nézze meg hogy a sajátjában milyen van

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Nekem li-polymer van. Mindegy melyiket veszed, csak eredeti legyen, és a száma BP-4L legyen.Toniobrian írta:Nekem is lenne egy kérdésem: valakinek aksi probléma? Nekem azt csinálja, hogy fel van töltve, jön egy hívás, elmegy energiatakarékosba, majd később látom hogy megint több sáv van az aksi töltöttségnél. Szóval sztem szar az aksim. Másik kérdés hogy láttam ezt az aksi típust li-ion meg li-polymer kivitelben. Elvileg gyárilag polymerest adnak hozzá, és annak kéne jobbnak is lennie. Gondolom akkor polymerest kéne vennem.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
Szerintem ez: http://speedshop.hu/termekoldal/20801_a ... elkul.html
Nem? 6ért nem is sok. Gyári, Li-Polimer, 1500as. Gyárilag is ez van benne, nem?
Én gyakorlatilag az akksit szeretem a telefonban a legjobban!
Üdv,
TG
UI: Más: Ki használja az E52-t ilyennel: http://europe.nokia.com/find-products/a ... set-bh-606
rajtam kívül? Nekem elég sokszor panaszkodnak, hogy alig hallani engem, ellenben a háttérzajt remekül. Ilyenkor ha átkapcsolok a készülékre, akkor mindenki a "húúú, mit csináltál,
most marha jól hallak" felkiáltással folytatja. Nem várom el egy BT headsettől, hogy a telefon minőségét produkálja, de simán az utcán sétálgatva is szinte használhatatlan.
Amit ki szeretnék deríteni: a headset a szar vagy a telefon? Annó azért vettem ilyet 10ért, mert amit 5ért vettem BH-105 azzal recsegett, bontott, szar volt. Akkor még csak a 606
volt a supported listán. Most látom, hogy jó tág, lehet, h ha a 606 a szar, akkor lőnék egy újat... De milyet???
Nem? 6ért nem is sok. Gyári, Li-Polimer, 1500as. Gyárilag is ez van benne, nem?
Én gyakorlatilag az akksit szeretem a telefonban a legjobban!
Üdv,
TG
UI: Más: Ki használja az E52-t ilyennel: http://europe.nokia.com/find-products/a ... set-bh-606
rajtam kívül? Nekem elég sokszor panaszkodnak, hogy alig hallani engem, ellenben a háttérzajt remekül. Ilyenkor ha átkapcsolok a készülékre, akkor mindenki a "húúú, mit csináltál,
most marha jól hallak" felkiáltással folytatja. Nem várom el egy BT headsettől, hogy a telefon minőségét produkálja, de simán az utcán sétálgatva is szinte használhatatlan.
Amit ki szeretnék deríteni: a headset a szar vagy a telefon? Annó azért vettem ilyet 10ért, mert amit 5ért vettem BH-105 azzal recsegett, bontott, szar volt. Akkor még csak a 606
volt a supported listán. Most látom, hogy jó tág, lehet, h ha a 606 a szar, akkor lőnék egy újat... De milyet???
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Ha háttérzaj <-> beszédhang problémád van, akkor annak semmi köze a telefonhoz, hiszen ilyenkor a BT füles veszi az "adást", a telefon csak továbbítja.