Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Atuska75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Atuska75 »

Walaki01 írta:
Atuska75 írta: Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek főleg Walaki01-nek a telefon végre magyar és hibátlanul mükszik :D De ahhoz, hogy ez így legyen le kellett tölteni a 2009.34-es phoenixet. Akinek gondja van a phoenixel az töltse le azt amit én és megszünik a gond.
Apropo!Biztonsági kód visszaállt? :hmm2:
Hali! Igen minden a gyári lett. :D :yeah:
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Atuska75 írta:
Walaki01 írta:
Atuska75 írta: Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek főleg Walaki01-nek a telefon végre magyar és hibátlanul mükszik :D De ahhoz, hogy ez így legyen le kellett tölteni a 2009.34-es phoenixet. Akinek gondja van a phoenixel az töltse le azt amit én és megszünik a gond.
Apropo!Biztonsági kód visszaállt? :hmm2:
Hali! Igen minden a gyári lett. :D :yeah:
Örülök,hogy tudtam segíteni. :bye1:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Walaki01
4. szint
4. szint

Tehát újra igazolódott,amit a múltkor írtam.Lehet,hogy nem minden teló,de konkrétan az 5800 és az 5530 Phoenixes frissítés után,visszaáll az alap azaz 12345 biztonsági kódra. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Walaki01 írta:Tehát újra igazolódott,amit a múltkor írtam.Lehet,hogy nem minden teló,de konkrétan az 5800 és az 5530 Phoenixes frissítés után,visszaáll az alap azaz 12345 biztonsági kódra. :yes:
Az újabb szoftverekkel. ;)
Walaki01
4. szint
4. szint

Damir írta:
Walaki01 írta:Tehát újra igazolódott,amit a múltkor írtam.Lehet,hogy nem minden teló,de konkrétan az 5800 és az 5530 Phoenixes frissítés után,visszaáll az alap azaz 12345 biztonsági kódra. :yes:
Az újabb szoftverekkel. ;)
A pillanatnyilag található legfrissebbel.
Tehát nálam a V.52.0.007-el.
Az 5530 as RM-504 nem tudom milyen számú, a frissítés,de a teló alapban angol volt,a bizt kód ismeretlen.Legfrissebb Euro 3 után a bizt kód alapra állt.
Kép
mayobi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: mayobi »

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy Nokia 5530at. De sw-esen halott. Bekapcsolni sem tudom. Leszedtem a Phoenixet meg ahozzá valo swt is feltelepítettem ahogy levan írva. Ezek után ahogy a leírtak alapján olvastam megnéztem hogy a gép felismeri e a telót felismerte , jelzett mikor megnyomtam egyszer a bekapcs gombot. Utána elakartam indítani a phoenixet és ezt írja ki: install a nokia dongle and try to start application again... Már 3fajta phoenixet is felraktam többször is de mindíg ezt írja ki... mit csinálok rosszul? Várom mielőbbi válaszotokat! Előre is köszi!
szaboba2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokian96

Hozzászólás Szerző: szaboba2 »

Walaki01 írta:Így alapban az a gyanúm,hogy valami programütközés lehet a telón,ami felzabálja a memóriát. Bár így látatlanban nem tudom miket raktál rá,de a video akadozása erre utall.Mindnesetre próbáld meg a következőt!Újraindítás,aztán menű,opciók,nyitott alkalmazások megjelenítése.Ebben alapesetben csak két alkalmazásnak szabad megjelennie.ha több van,akkor ott lesz a gubanc,hogy valami progi automatikusan betöltődik aminek nem kéne.Tehát,ha a menű és a telefon ikonon kívül mást is látsz,akkor az okozza a gondot.Jelöld ki és alkalmazás bezárása.
A Phoenixszel kapcsolatban,Próbáld leszedni azt amit írtam! (ugyanis sajna úgy néz ki,a rapidos hibás)
Aztán ha azzal sem megy a frissítés,akkor jelentkezz és próbálkozunk tovább.
Köszönöm a válaszod! Csak egy gyors kérdés, a felesleges kör miatt. Az a link amit adtál, nem egyezik az első oldalon találhatóval? konkrétan a kéken kihúzottra gondolok. Csak azért, mert nekem úgy tűnik hogy ez a kettő ugyanaz, de lehet hogy tévedek... szóval a lényeg hogy nem rapidosat töltöttem, hanem a kiemeltet.

":jobbra: -Legfrissebb Phoenix letöltése- :balra:
vagy: Phoenix_2009.34.7.exe
http://www.ziddu.com/download/8373689/P ... 7.exe.html
(ezek a verziók működnek XP, Vista és Win7 32 illetve 64 bites rendszer alatt egyaránt, de rendszergazdaként ajánlatos futtatni. A haladók megtalálják ezen a linken az "internal" verziót is.)"

Amúgy megnéztem, és nem az alkalmazásokkal lehet gond, mert csak az a kettő fut, aminek alapból is futnia kell. Igaz azt eddig nem mondtam, hogy sajna kiesett a zsebemből a teló, kb egy métert eshetett, de szőnyegre, és igazából, kb a 3. vagy 4. nap jött ez a probléma, és azért nem mondtam ezt, mert bár én nem értek hozzá, de úgy gondoltam, hogy ha valamikor, akkor azonnal az esés után kellett volna hogy baja legyen:S Csak tényleg nagyon furcsa ez az egész, mert amint már le is írtam, bizonyos helyzetben működik, megint másikban pedig nem...
Walaki01
4. szint
4. szint

Ez az a link ami az első oldalon van.Azért írtam le,mert egy ideig kinn volt a rapidos link is,de az már törölve lett.
Ha a teló leesett,akkor teljesen más a leányzó fekvése. :hmm2: Teljesen mindegy,hogy csak pár nap múlva jött elő a hiba.Szerintem szervíz és áruld el nekik az esést!Ugyanis lehet,hogy valami alkatrész (pl szenzor)kontaktos lett,vagy megsérűlt és az okozza a gondot.
Kép
mayobi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: mayobi »

Sikerült elindítanom a phoenixet az 5530 ujraélesztésére de nem tudom hogy kell az usb kapcsolatot változtatni a többi menupontot megtaláltam el is kezdte a müveletet majd miután egyszer röviden megkell nyomni a bekapcs gombot ezt írta ki : Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing. Mi lehet a gonD? Légyszi segítsetek!
Walaki01
4. szint
4. szint

Menj a topic első oldalára!Ott az első hozzászólásban le van írva minden beállítás és teendő.Tehát:viewtopic.php?f=64&t=40&start=3680 Aztán görgess lefelé,ezt fogod találni:Szoftveresen halott telefon újraélesztése Tanulmányozd! ;)
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”