Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

szaboba2 írta:
Értem, köszi!
Megcsináltam, de sajna a hiba ugyanúgy fennáll, van ezen és az NSU-n kívül mód a szoftver frissítésre, vagy lehet hogy az volt a baj hogy ugyanazt a szoftvert tettem vissza és nem egyel újabbat? bár már ha jól láttam hogy van új, akkor attól félek hogy az esetleg nem magyar...
Az NSU-val végzett frissítés esetén,ha a telefon jelenleg ismeri a magyar nyelvet,akkor a frissítés után is ismerni fogja. :yes:
Viszont a Phoenixnél ha nem jól választod ki a Szoftot,előfordulhat,hogy ugrik a magyar nyelv. :wacko:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Walaki01 írta: Az NSU-val végzett frissítés esetén,ha a telefon jelenleg ismeri a magyar nyelvet,akkor a frissítés után is ismerni fogja. :yes:
Viszont a Phoenixnél ha nem jól választod ki a Szoftot,előfordulhat,hogy ugrik a magyar nyelv. :wacko:
Ez azért nem így van. Gondolom hallottál már a pc átírásról, vagy boxos update-ről, amikor az eredeti pcode (pl APAC) marad, és NSU-val ugrik a magyar.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Walaki01
4. szint
4. szint

pll írta:
Walaki01 írta: Az NSU-val végzett frissítés esetén,ha a telefon jelenleg ismeri a magyar nyelvet,akkor a frissítés után is ismerni fogja. :yes:
Ez azért nem így van. Gondolom hallottál már a pc átírásról, vagy boxos update-ről, amikor az eredeti pcode (pl APAC) marad, és NSU-val ugrik a magyar.
Én természetesen arra gondolva írtam,hogy a teló buherálatlan,tehát az eredeti pc van benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Walaki01 2010-12-20 hétf. 05:44:06-kor.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
szaboba2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokian96
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szaboba2 »

köszönöm szépen a választ, már csak azt kellene kitalálnom, hogy hogy lehetne a telóm problémáját megoldani :(
Atuska75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: Atuska75 »

Walaki01 írta:
Atuska75 írta:Sziasztok!

Nagyon nagy kérésem lenne,ha valaki tud segítsen!Letöltöttem a phoenixet és a másik progit is.Mind 2 progi telepítve,de mégsem hagyja hogy frissítsem.Ezért szeretnék kérni valakit vegyen fel skype-ra / vicuscicus1 /.Nagyon szeretném végre magyarul használni az 5530-om.Előre is köszi!
A probléma megoldva. :yes: Viszont úgy tűnik a rapidos linken lévő phoenixszel valami gond van.ugyanis az istennek nem hajlandó megtalálni a telót. :hmm2: Ha pedig mégis nagy nehezen megleli,amikor a refurbish gomra kattint a polgár,mindenféle hibajeletéseket ír és nem indul el a flash.Viszont az eredeti 2009.34 tökéletesen műxik. :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek főleg Walaki01-nek a telefon végre magyar és hibátlanul mükszik :D De ahhoz, hogy ez így legyen le kellett tölteni a 2009.34-es phoenixet. Akinek gondja van a phoenixel az töltse le azt amit én és megszünik a gond.
Walaki01
4. szint
4. szint

szaboba2 írta:köszönöm szépen a választ, már csak azt kellene kitalálnom, hogy hogy lehetne a telóm problémáját megoldani :(
Töltsd le ezt! http://www.ziddu.com/download/8373689/P ... 7.exe.html Próbáld meg vele!Ez tökéletesen műxik. :yes:
Egyébként mi a gond a telóval? :hmm2: Írd le,hátha tudunk segíteni. ;)
Kép
Walaki01
4. szint
4. szint

Atuska75 írta: Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek főleg Walaki01-nek a telefon végre magyar és hibátlanul mükszik :D De ahhoz, hogy ez így legyen le kellett tölteni a 2009.34-es phoenixet. Akinek gondja van a phoenixel az töltse le azt amit én és megszünik a gond.
Apropo!Biztonsági kód visszaállt? :hmm2:
Kép
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

Sziasztok, megtaláltam a Nokia 6700 slide -hez a módosított fájlt, de amikor rányomok , hogy Dead -> Manul -> Use Ini -> a telefon keresésben nincs benne a 6700 slide Rm-576 ! Szerintetek ez miért van, mit lehet csinálni, hogy a módosított fájlt fel tudjam rakni???
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
szaboba2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokian96

Hozzászólás Szerző: szaboba2 »

Walaki01 írta:
szaboba2 írta:köszönöm szépen a választ, már csak azt kellene kitalálnom, hogy hogy lehetne a telóm problémáját megoldani :(
Töltsd le ezt! http://www.ziddu.com/download/8373689/P ... 7.exe.html Próbáld meg vele!Ez tökéletesen műxik. :yes:
Egyébként mi a gond a telóval? :hmm2: Írd le,hátha tudunk segíteni. ;)
nos, köszi a kérdést... akkor elkezdem sorolni :)

Szóval az a problémám, hogy az n96-omnak a kijelzője furán viselkedik. Egyik napról a másikra ugyanis azt kezdte el csinálni, hogy ha a hosszabbik oldalára fektetem, mindent megjelenít, minden működik, azonban állítva, amikor a kijelző ugye átfordul, akkor csak az alap nokia háttér jelenik meg, plusz egy csík az oldalán amit tudok le fel görgetni, de ennyi... plusz, pl, ha bemegyek a képek menübe és elkezdem nézni a képeket akkor már mindkét állásban kijelez mindent a kijelző, és megy is minden, azonban mihelyt visszalépek a főmenübe máris meghal a dolog és úgy viselkedik ahogy az elején leírtam. Plusz a videókat sem képes normálisan lejátszani csak erősen szaggatva(már ami a képet illeti, a hang az megy jól). Ami még talán fontos lehet, hogy ha pl belépek a menübe, akkor ugye először sötét kép(alap nokia háttér) aztán ha pár mp után megvárom hogy a háttérvilágítás kialudjon, és nyomok egy gombot,akkor megjeleníti az adott menüt ahova beléptem, de sajna mozogni már nem tudok benne, legalábbis láthatóan nem, csak az a bizonyos csík megy amerre mozgok, tehát magát a menüt tudom kezelni, csak nem látom. Voltam vele szervizben, ott azt mondták, hogy szerintük ez szoftveres probléma lesz, eddig próbálkoztam egy hard resettel, valamint egy phoenix-es szoftverfrissítéssel, de semmi.

És most már ötletem sincs nagyon mit lehetne tenni...:(
Walaki01
4. szint
4. szint

Így alapban az a gyanúm,hogy valami programütközés lehet a telón,ami felzabálja a memóriát. Bár így látatlanban nem tudom miket raktál rá,de a video akadozása erre utall.Mindnesetre próbáld meg a következőt!Újraindítás,aztán menű,opciók,nyitott alkalmazások megjelenítése.Ebben alapesetben csak két alkalmazásnak szabad megjelennie.ha több van,akkor ott lesz a gubanc,hogy valami progi automatikusan betöltődik aminek nem kéne.Tehát,ha a menű és a telefon ikonon kívül mást is látsz,akkor az okozza a gondot.Jelöld ki és alkalmazás bezárása.
A Phoenixszel kapcsolatban,Próbáld leszedni azt amit írtam! (ugyanis sajna úgy néz ki,a rapidos hibás)
Aztán ha azzal sem megy a frissítés,akkor jelentkezz és próbálkozunk tovább.
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”