Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Kolondrum írta:Talán innen nem rúgnak ki ha kérdezek. A munkahelyemen megtették apróbb miatt is.

ON: A product kód lényegében mi? Azt tudom, hogy nyelvet befolyásol, talán mert régiókhoz társítja a telót? Pl ha HU akkor magyar, angol, német nyelvre lehet számítani. Az előlap színéhez is köze van? Talán a témák színvilága miatt? Az SE-ből indultam ki ott is rápillantottam az előlapra és azt a fület választottam ki amilyen az előlap volt.
Attól, hogy adok HU PC-t a telónak és függő attól még semmi nem lesz marad függő csak a nyelv és a menü jellege (pl szolgáltató téma helyét a nokia veszi át) változik?
Mi van ha rossz product kódot írok be egy talónak? pl 123456. Kuka?

Lenne még jó pár kérdésem de azt szem törölnék a modik.
1, Igen
2, Igen
3, Igen
4, Mit értesz rossz kód alatt? Jobbik esetben nem lesz benne Magyar nyelv, rosszabbik esetben kuka, ahogy írtad.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

Laci64 Rossz kód alatt értem, hogy pistike elnézi és pl az E71 helyett egy E72 kódot ír be. (HU)
Értem THX! Bár ez nekem nem elég, továbbiakban google. Az is érdekelne mi igaz abból, hogy rossz helyre csatlakoztatott adatkábel elküldheti a telókat a másvilágra.? PL E90 unlock. Vagy vakítás és egy adatkábel az egész meg pár valamit tudó ember?
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Kolondrum írta:Laci64 Rossz kód alatt értem, hogy pistike elnézi és pl az E71 helyett egy E72 kódot ír be. (HU)
Értem THX! Bár ez nekem nem elég, továbbiakban google. Az is érdekelne mi igaz abból, hogy rossz helyre csatlakoztatott adatkábel elküldheti a telókat a másvilágra.? PL E90 unlock. Vagy vakítás és egy adatkábel az egész meg pár valamit tudó ember?
"Rossz kód alatt értem, hogy pistike elnézi és pl az E71 helyett egy E72 kódot ír be."
Nem fog felmenni a szoftver, mert más az RM számuk.
"mi igaz abból, hogy rossz helyre csatlakoztatott adatkábel elküldheti a telókat a másvilágra.?"
Rossz kábel nincs. Ha ugyan olyan a csatlakozója, akkor működik vele.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Potrien
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Laci64. Feltaláltad a Batch Answer-t! :Notworty: :blink:
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Ezt vitatom.Ugyanis a régi telóimhoz volt DKU-2 és DKU-5 kábelem.Namost,bár a csatlakozója tök egyforma,nem csereszabatos.Ugyanis,ha nem a megfelelő készülékbe dugtam bele,azonnal lehülyézett a teló,hogy nem megfelelő a kábel.Viszont az tény,hogy semmiféle gondot nem okozott a telefonban. ;)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Walaki01 írta:
Ezt vitatom.Ugyanis a régi telóimhoz volt DKU-2 és DKU-5 kábelem.Namost,bár a csatlakozója tök egyforma,nem csereszabatos.Ugyanis,ha nem a megfelelő készülékbe dugtam bele,azonnal lehülyézett a teló,hogy nem megfelelő a kábel.Viszont az tény,hogy semmiféle gondot nem okozott a telefonban. ;)
Egy kicsit más a két dolog. Azok a Nokia szabványa szerint készülnek, míg a microUSB egy világkörűen alkalmazott dolog.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Damir írta:
Walaki01 írta:
Egy kicsit más a két dolog. Azok a Nokia szabványa szerint készülnek, míg a microUSB egy világkörűen alkalmazott dolog.
Ezzel természetesen egyetértek. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
szaboba2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokian96

Hozzászólás Szerző: szaboba2 »

Sziasztok!

Lehet, hogy butaságot kérdezek, akkor elnézést. Az a problémám, hogy az N96-omnak elég érdekes problémája van, a lényeg, hogy szervízben azt mondták szoftverfrissítéssel meg lehet oldani. Én most próbáltam egy hard resetet, az nem segített, viszont az a kérdésem, hogyha nincs újabb verziójú szoftver amit le lehet tölteni hozzá, akkor hogy lehetne mégis frissíteni?

Köszönöm a választ!
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

szaboba2 írta:Sziasztok!

Lehet, hogy butaságot kérdezek, akkor elnézést. Az a problémám, hogy az N96-omnak elég érdekes problémája van, a lényeg, hogy szervízben azt mondták szoftverfrissítéssel meg lehet oldani. Én most próbáltam egy hard resetet, az nem segített, viszont az a kérdésem, hogyha nincs újabb verziójú szoftver amit le lehet tölteni hozzá, akkor hogy lehetne mégis frissíteni?

Köszönöm a választ!
A phoenix-es frissítés más mint az nsu-val, vagy ovival történő frissítés. A phoenix mindent lepucol a telefonról, a másik kettő meg inkább felpatcheli.
farkaslacy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C-7 N73

Hozzászólás Szerző: farkaslacy »

Sziasztok!
Egy hírdetésben olvastam : Elado Nokia 5230 szoftvrefrissített de C6 szoftverrel, így is tökéletes és gyorsabb.
Ez hogyan lehet megoldani? Ha valaki le tudná írni vagy ezt csak szervízben lehetséges?
Köszi a választ!
Motoros üdvözlettel!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”