DAv7 írta:próbáld meg formázni a telefont, a memóriakártyával együtt. Ha nem válik be, intézz egy szoftverfrissítést is. Ha pedig ez sem működne, akkor valószínűleg a kártyával van gond.
oké köszi megpróbálom!
DAv7 írta:próbáld meg formázni a telefont, a memóriakártyával együtt. Ha nem válik be, intézz egy szoftverfrissítést is. Ha pedig ez sem működne, akkor valószínűleg a kártyával van gond.
én is 1500 forintért vettem Vateráról, de sajnos már meg nem tudom mondani, hogy kitől, de nekem 3 hónap garit vállalt rá a sráccellux írta:Heló! Tervezem egy nokia aksi megvételét n82-be, mert az enyém már elég gyorsan merül. Találtam is aksit de van olyan 6ezer forintér amit a nokia boltba is adnak meg van ez az akksi azt írja hogy eredeti meg a csomagra is rávan írva hogy nokia meg stb. de ilyen csomagulású nokia aksit még nem láttam...
Nekem ilyesmi.. Szingapúrból jött.. lehet ott mindet így csomagolják..cellux írta:Heló! Tervezem egy nokia aksi megvételét n82-be, mert az enyém már elég gyorsan merül. Találtam is aksit de van olyan 6ezer forintér amit a nokia boltba is adnak meg van ez az akksi azt írja hogy eredeti meg a csomagra is rávan írva hogy nokia meg stb. de ilyen csomagulású nokia aksit még nem láttam...