Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Köszi
esetleg erre is tudod a választ?
Miért nem lehet emailt nyomtatni e telóról? Minden mást lehet ezt nem vagy csak én vagyok ügyetlen?
esetleg erre is tudod a választ?
Miért nem lehet emailt nyomtatni e telóról? Minden mást lehet ezt nem vagy csak én vagyok ügyetlen?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Nagyon szépen köszönöm!!!potter55 írta:Tessék.akosnak78 írta:Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszi.
Olyan progit keresek a telefonra, amivel a fotókat lehet jelszóval levédeni, hogy illetéktelenek ne lássák azokat. Létezik ilyen? Ha igen akkor hol találom?
Köszönöm!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 710
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Helló.SonyEricsson K800ról hogy tudom a névjegyeket átmásolni,küldeni Nokia E52-re?A bluetooth-os megoldás nem jó.Egyebeknél Össz.kapcs.küld és a nokián csak egy névjegy jelenik meg.
Köszönöm.
Köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Damir írta:Szia!Andre_Fox írta:Sziasztok!
Elég sokat olvastam a fórumot, de azt hiszem egy ember kérdezte azt, ami nálam is problémaként jelentkezett. A telefont szeptemberben vettem, T-Mobile-os, tavaly vásárolt T-mobile-os előfizus kártya van benne. Mindez idáig legnagyobb megelégedéssel használtam, nem fagyott (legalábbis én nem érzékeltem), gyors, működik a fényérzékelő... Kikapcsolni nem sűrűn kapcsolom ki.
Egy ideje, kb 3 hete szólt először egy ismerősöm, hogy miért nem veszem fel a telefont? Mert nem érzékeltem, hogy keresett! Próbáltam hívni, de nem kaptam vonalat, a kijelzőn a zöld kagyló felett balra egy kis lezárt fekete lakat ikon is látszik. Viszont minden más működik a telefonon, így én ha aznap pont nem telefonálok sokat, fel sem tűnik hogy esetleg gond van, mert a wifi megy, naptár megy, van térerő...
Miután újraindítom a telefont, a hiba megszűnik. Tudok hívni és engem is elérnek. Ha hívok bárkit a kis lakat megjelenik, de nyitva van, így semmi gond.
Jelenleg még a gyárilag rajta lévő 033.002-es fw van fent.
Ez a hiba jelentkezett már másnál is? fw frissítéssel megoldható? Vagy esetleg SIM kártya lehet a bűnös, vagy valami szolgáltatói beállítás? Minden más tökéletesen működik.
Indítsam újra minden nap a telót, hogy ne essek ebbe a hibába?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerintem szoftverfrissítés megoldja.
Köszönöm a választ. Mihelyt lesz időm, frissítek. E52-nél a frissítés után minden alaphelyzetre fog állni, vagy pedig mintha mi sem történt volna?
Siemens M35, Siemens SX1, Nokia N70, Nokia E52
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Andre_Fox írta:Damir írta:Szia!Andre_Fox írta:Sziasztok!
Elég sokat olvastam a fórumot, de azt hiszem egy ember kérdezte azt, ami nálam is problémaként jelentkezett. A telefont szeptemberben vettem, T-Mobile-os, tavaly vásárolt T-mobile-os előfizus kártya van benne. Mindez idáig legnagyobb megelégedéssel használtam, nem fagyott (legalábbis én nem érzékeltem), gyors, működik a fényérzékelő... Kikapcsolni nem sűrűn kapcsolom ki.
Egy ideje, kb 3 hete szólt először egy ismerősöm, hogy miért nem veszem fel a telefont? Mert nem érzékeltem, hogy keresett! Próbáltam hívni, de nem kaptam vonalat, a kijelzőn a zöld kagyló felett balra egy kis lezárt fekete lakat ikon is látszik. Viszont minden más működik a telefonon, így én ha aznap pont nem telefonálok sokat, fel sem tűnik hogy esetleg gond van, mert a wifi megy, naptár megy, van térerő...
Miután újraindítom a telefont, a hiba megszűnik. Tudok hívni és engem is elérnek. Ha hívok bárkit a kis lakat megjelenik, de nyitva van, így semmi gond.
Jelenleg még a gyárilag rajta lévő 033.002-es fw van fent.
Ez a hiba jelentkezett már másnál is? fw frissítéssel megoldható? Vagy esetleg SIM kártya lehet a bűnös, vagy valami szolgáltatói beállítás? Minden más tökéletesen működik.
Indítsam újra minden nap a telót, hogy ne essek ebbe a hibába?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerintem szoftverfrissítés megoldja.
Köszönöm a választ. Mihelyt lesz időm, frissítek. E52-nél a frissítés után minden alaphelyzetre fog állni, vagy pedig mintha mi sem történt volna?
Mindenképp phoenix-el csináld, az lepucolja az egész telefont. Ha biztonsági mentést csinálsz, akkor csak a névjegyek, üzenetek, naptár és jegyzetek legyenek mentve.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
Én csináltam múltkor wifin keresztül a telefon "Szoftverfrissítés" ikonjával és egyrészt felment szépen, másrészt megmaradt minden... Mondjuk lehet h jobb lenne egy teljes törlés...
- E52-001
- 1. szint
- Készüléktípus: E52-1 v051.018 RM469 Telenor
Hát ezért írtam le!coupe.gsi írta:Szia!E52-001 írta:Kösz Damir, indulásnak ez is valami, még át kell néznem hogy megy mindez.Damir írta:Private mappát a telefonon csak hack-el tudod elérni.
Közben megoldottam![]()
Tehát a probléma, aki belefut: miután az sms-ek át lettek másolva a memóriakártyára, nincs esély visszatenni azokat a tel.mem.-ba. Mert memóriaváltáskor nem kérdi többet, hogy átmásolom-e, úgy marad.
1.mem.kárty.-ra váltás, PC suite-val az összes üzenet exportálása .csv-be.
2.váltás belső mem.-ra, PC suite-val "frissítés" és az üzenetek mappánál a "saját mappák"-ra állva importálni (ez fontos,mert a bejövőknél nem él az import), várás.
3.A PC suite itt befejezte, telefonban összes kijelölése és átmásolása a "beérkezett" fiókba.
Nem normális.De ez van.
Köszi hogy leírtad...végre fél év után sikerült vissza tölteni az üzeneteket hack után![]()
![]()
![]()

-
- Újonc
Sziasztok! E52-ön nem tudok a Zenelejátszóban hangerőt változtatni. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Nokiazoli46 írta:Sziasztok! E52-ön nem tudok a Zenelejátszóban hangerőt változtatni. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!
Eddig működött? Restart?
-
- Újonc
1. kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.
2. *#7370# beütése, majd a biztonsági kód beírása (alapból 12345).
Ha jól emlékszem ezek itán kezdett rakoncátlankodni:D
2. *#7370# beütése, majd a biztonsági kód beírása (alapból 12345).
Ha jól emlékszem ezek itán kezdett rakoncátlankodni:D