Nya!
Sikerült rászánnom magam hogy egy újabb félnapos porcedúrával felrakjam cecinho legújabb remekművét. Én a 3x4 grides-t választottam mert ahhoz szoktam.
Pár észrevétel:
1./ info file-ba azt írod hogy:
C: 66,0 MB szabad
RAM: 66,3 MB szabad
Nálam ez úgy nézett ki hogy C: 53 MB szabad RAM: 63 MB szabad. Miután felraktam azt a 10-12 progit amit használok (ebből 2db került a C-re mind2 100kb-os progi) ez úgy változott hogy C:50 MB szabad.
Utána találtam a C-n installations könyvtárba 2 install file-t , azthiszem mind2 email kliens volt és töröltem őket igy lett 55MB szabad. Szal azt szeretném megtudakolni hogy a korábbi 21.0.102-es cecinho verzióhoz képest mi került fel még hogy
ennyit foglal, mert úgy láttam hogy nemhogy beletettél még progit, hanem kivettél belőle (adobe, office). Meg ha más is tapasztalt ilyet plz írjátok már meg lécci.
2./ Nokia Maps ugye alapból benne van a főzetbe, ám ha lekérem a verzió infoját akkor nálam azt irja hogy v3.03 10wk08 b04. A kérdés az lenne hogy mért nem a 3.06-os került bele, vagy épp nemtom melyik a legújabb.
Igy 1 nap után kb ennyi lenne az észrevétel, egyébként nagyon hasít, zsír az 5 shortcut widget, meg a levehető óra meg a király boot idő, ezer hála és Cecinho for President!
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))