Nokia 6700 Classic

Nokia S4x szériával foglalkozó témák
laci5909
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 3110classic +5130Xpressm
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia 6700 Classic

Hozzászólás Szerző: laci5909 »

lordthomas írta:Sziasztok!
Be lehet állítani a 6700-án hogy a bejövő hívásoknál csak a nevet mutassa? A számot ne.
Üdv.
Telefonmemória! (telefonkönyv ) Megjelenítési részletek: név és kép! :D
laci5909

Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/
lordthomas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lordthomas »

laci5909 írta:
lordthomas írta:Sziasztok!
Be lehet állítani a 6700-án hogy a bejövő hívásoknál csak a nevet mutassa? A számot ne.
Üdv.
Telefonmemória! (telefonkönyv ) Megjelenítési részletek: név és kép! :D
Köszi!
djsaabe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: djsaabe »

Nagy a baj! Segitsetek
Van egy 6700 goldom.
Ma az történt hogy szerintem a koppintásos cucc beindult a giroszkóp miatt. rezeg 2őt meg előjön az óra. de ebben a pillanatban álltam fel a földről gyorsan valami beakadhatott neki mert elment a kép folyamatosan rezget.
Aksi ki. nem indul.
sim ki nokia kép bejön leáll.
5-6 inditás után elindult.
Működik a telefon minden funkciója DE
Minden alap dolog (téma, csengőhang videó) tehát gyári alap dolog a telefonmemóriáról ELTÜNT!!
Sehol semmi. Minden 0kb.

Ez most mi? Szoftver frissiteni nem tudok mert azt irja a legújabb van.
Ötlet? ez mindenképp szervíz? vagy valami házi megoldás? egyáltalán szoftverfrissitéssel megoldódna? vagy csak hagya igy és használjam igy ?

köszi előre is.
üdv
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

djsaabe írta:Nagy a baj! Segitsetek
Van egy 6700 goldom.
...
Ez most mi? Szoftver frissiteni nem tudok mert azt irja a legújabb van.
Ötlet? ez mindenképp szervíz? vagy valami házi megoldás? egyáltalán szoftverfrissitéssel megoldódna? vagy csak hagya igy és használjam igy ?

köszi előre is.
üdv
NSU-val újra is tudod rakni a szoftvert. Vagy itt ez a megoldás.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
csabiks
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6700C

Hozzászólás Szerző: csabiks »

Sziasztok

Memóriakártya formázás után hiába töltöm fel a térképeket az Ovival, nem jelenik meg a telefonba (vagyis hiába keresek bármit nem jelenik meg)

A legfrissebb szoft van rajta (formázás előtt működött).

Ötlet?
Köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csabiks írta:Sziasztok

Memóriakártya formázás után hiába töltöm fel a térképeket az Ovival, nem jelenik meg a telefonba (vagyis hiába keresek bármit nem jelenik meg)

A legfrissebb szoft van rajta (formázás előtt működött).

Ötlet?
Köszi
Szia!

Próbáltad törölni, majd újra rátölteni?
csabiks
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6700C

Hozzászólás Szerző: csabiks »

Mármint mit? Magát a "térképek" szoftvert? Azt nem tudom hogy kell. Ovival kiírja hogy a telón lévő térképek : Magyarország, de mintha a "térképek" program nem ismerné fel. Esetleg tegyem újra a firmwaret? Bár kizártnak tartom hogy az lenne a baj. Valahogy be lehet olvastatni a térképeket?

(egyébként a médialejátszó egy nagyon picit lassú ha számokat váltok, ez mindenkinél így van vagy egyedi?)

Köszi
lac3k
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N9
Has thanked: 55 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: lac3k »

Sziasztok!

Ma frissítettem a telefont a T-Mobil szervizben. Lementettem mindent amire szükségem volt. Viszont visszarakni nem tudom a névjegyeket. PC Suit-tal csinálom ahogy kell (egyébként ezzel is mentettem le). Kijelölöm a névjegyeket. Fájl-Importálás... és kb a fele körül megáll és közli hogy az Importálás sikertelen.
Hozzá kell tennem hogy több mint 500 névjegy és a telefonon valahogy maradtak névjegyek is kb a fele. Simán Intézőben áthúzni nem lehet mert a telefonon nincs mappája a névjegyeknek.
Valaki tud megoldást erre? Köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csabiks írta:Mármint mit? Magát a "térképek" szoftvert? Azt nem tudom hogy kell. Ovival kiírja hogy a telón lévő térképek : Magyarország, de mintha a "térképek" program nem ismerné fel. Esetleg tegyem újra a firmwaret? Bár kizártnak tartom hogy az lenne a baj. Valahogy be lehet olvastatni a térképeket?

(egyébként a médialejátszó egy nagyon picit lassú ha számokat váltok, ez mindenkinél így van vagy egyedi?)

Köszi
Mapsource-al vagy Ovi Suite-al tudod feltenni a térképeket, illetve törölni is tudsz, én megpróbálnám. Aztán meg rátölteném újra.
lac3k írta:Sziasztok!

Ma frissítettem a telefont a T-Mobil szervizben. Lementettem mindent amire szükségem volt. Viszont visszarakni nem tudom a névjegyeket. PC Suit-tal csinálom ahogy kell (egyébként ezzel is mentettem le). Kijelölöm a névjegyeket. Fájl-Importálás... és kb a fele körül megáll és közli hogy az Importálás sikertelen.
Hozzá kell tennem hogy több mint 500 névjegy és a telefonon valahogy maradtak névjegyek is kb a fele. Simán Intézőben áthúzni nem lehet mert a telefonon nincs mappája a névjegyeknek.
Szia!

Próbáltad Ovi Suite-al és Pc Suite-al is?
lac3k
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N9
Has thanked: 55 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: lac3k »

Damir írta:
lac3k írta:Sziasztok!

Szia!

Próbáltad Ovi Suite-al és Pc Suite-al is?
Csak a Pc Suit-al próbáltam. Ovi Suit-al még nem. De akkor megpróbálom azzal is. Olvastam a súgóban hogy Nokia Content Copier -el is lehet névjegyeket másolni. Találkoztál már ezzel a programmal? Érdemes vele megpróbálni? (angol tudásom elég gyenge:) )
Válasz küldése

Vissza: “Nokia S40”