Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
tomi00
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: tomi00 »

potter55 írta:
tomi00 írta: Sajna nem jó, feltettem signoztam , és azt irja hogy A fájl nem hajtható végre biztonsági okok miatt!

na ilyenkor mi a gebasz ? talán nem kompatibilis a telóval a progi vagy még kell valami furfangot csinálni??

Köszi!
Akkor telepíteni tudtad? Csak használni nem tudod? Lehet akkor valami védelem van a telefonban, amit nem tudom, hogy leehetne kiiktatni.

Telepítéssel nem volt gond , leszedtem az összes BTReceiver progit ami itt van és sajna egyikkel sem megy , noh mind1 turkálok tovább,
azért köszi!
avandia
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e52

Hozzászólás Szerző: avandia »

Sziasztok!
Lenne valaki olyan kedves, hogy egy szőke nőnek elmagyarázná az ő nyelvén az alábbiakat:
Vettem ma egy e52-t. Szeretnék feltenni rá térképeket és használni is, de valahogy nem megy.
Lépésről lépésre olyan jó lenne, ha leírnátok:)
A támogatási szoftver telepítése sikertelen volt" ezt írja ki az ovi suite, szinkronizálni viszont enged.
Letöltöttem az Ovi térképek alkalmazást, de nem jutok tovább.
Segítsetek kérlek:)
Köszi :oops: :oops:
belaba36
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia c6-01--okositva--

Hozzászólás Szerző: belaba36 »

avandia írta:Sziasztok!
Lenne valaki olyan kedves, hogy egy szőke nőnek elmagyarázná az ő nyelvén az alábbiakat:
Vettem ma egy e52-t. Szeretnék feltenni rá térképeket és használni is, de valahogy nem megy.
Lépésről lépésre olyan jó lenne, ha leírnátok:)
A támogatási szoftver telepítése sikertelen volt" ezt írja ki az ovi suite, szinkronizálni viszont enged.
Letöltöttem az Ovi térképek alkalmazást, de nem jutok tovább.
Segítsetek kérlek:)
Köszi :oops: :oops:
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/ ... d-new-maps
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/ ... our-device
olvasd el ezeket,talán segít!
coupe.gsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy S plus
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: coupe.gsi »

E52-001 írta:
Damir írta:Private mappát a telefonon csak hack-el tudod elérni.
Kösz Damir, indulásnak ez is valami, még át kell néznem hogy megy mindez.

Közben megoldottam :yeah:

Tehát a probléma, aki belefut: miután az sms-ek át lettek másolva a memóriakártyára, nincs esély visszatenni azokat a tel.mem.-ba. Mert memóriaváltáskor nem kérdi többet, hogy átmásolom-e, úgy marad.
1.mem.kárty.-ra váltás, PC suite-val az összes üzenet exportálása .csv-be.
2.váltás belső mem.-ra, PC suite-val "frissítés" és az üzenetek mappánál a "saját mappák"-ra állva importálni (ez fontos,mert a bejövőknél nem él az import), várás.
3.A PC suite itt befejezte, telefonban összes kijelölése és átmásolása a "beérkezett" fiókba.
Nem normális.De ez van.
Szia!

Köszi hogy leírtad...végre fél év után sikerült vissza tölteni az üzeneteket hack után :taps1: :taps1: :taps1: :taps1:
Andre_Fox
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Andre_Fox »

Sziasztok!

Elég sokat olvastam a fórumot, de azt hiszem egy ember kérdezte azt, ami nálam is problémaként jelentkezett. A telefont szeptemberben vettem, T-Mobile-os, tavaly vásárolt T-mobile-os előfizus kártya van benne. Mindez idáig legnagyobb megelégedéssel használtam, nem fagyott (legalábbis én nem érzékeltem), gyors, működik a fényérzékelő... Kikapcsolni nem sűrűn kapcsolom ki.
Egy ideje, kb 3 hete szólt először egy ismerősöm, hogy miért nem veszem fel a telefont? Mert nem érzékeltem, hogy keresett! Próbáltam hívni, de nem kaptam vonalat, a kijelzőn a zöld kagyló felett balra egy kis lezárt fekete lakat ikon is látszik. Viszont minden más működik a telefonon, így én ha aznap pont nem telefonálok sokat, fel sem tűnik hogy esetleg gond van, mert a wifi megy, naptár megy, van térerő...
Miután újraindítom a telefont, a hiba megszűnik. Tudok hívni és engem is elérnek. Ha hívok bárkit a kis lakat megjelenik, de nyitva van, így semmi gond.
Jelenleg még a gyárilag rajta lévő 033.002-es fw van fent.
Ez a hiba jelentkezett már másnál is? fw frissítéssel megoldható? Vagy esetleg SIM kártya lehet a bűnös, vagy valami szolgáltatói beállítás? Minden más tökéletesen működik.
Indítsam újra minden nap a telót, hogy ne essek ebbe a hibába?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Siemens M35, Siemens SX1, Nokia N70, Nokia E52
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Andre_Fox írta:Sziasztok!

Elég sokat olvastam a fórumot, de azt hiszem egy ember kérdezte azt, ami nálam is problémaként jelentkezett. A telefont szeptemberben vettem, T-Mobile-os, tavaly vásárolt T-mobile-os előfizus kártya van benne. Mindez idáig legnagyobb megelégedéssel használtam, nem fagyott (legalábbis én nem érzékeltem), gyors, működik a fényérzékelő... Kikapcsolni nem sűrűn kapcsolom ki.
Egy ideje, kb 3 hete szólt először egy ismerősöm, hogy miért nem veszem fel a telefont? Mert nem érzékeltem, hogy keresett! Próbáltam hívni, de nem kaptam vonalat, a kijelzőn a zöld kagyló felett balra egy kis lezárt fekete lakat ikon is látszik. Viszont minden más működik a telefonon, így én ha aznap pont nem telefonálok sokat, fel sem tűnik hogy esetleg gond van, mert a wifi megy, naptár megy, van térerő...
Miután újraindítom a telefont, a hiba megszűnik. Tudok hívni és engem is elérnek. Ha hívok bárkit a kis lakat megjelenik, de nyitva van, így semmi gond.
Jelenleg még a gyárilag rajta lévő 033.002-es fw van fent.
Ez a hiba jelentkezett már másnál is? fw frissítéssel megoldható? Vagy esetleg SIM kártya lehet a bűnös, vagy valami szolgáltatói beállítás? Minden más tökéletesen működik.
Indítsam újra minden nap a telót, hogy ne essek ebbe a hibába?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!

Szerintem szoftverfrissítés megoldja.
akosnak78
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: akosnak78 »

Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi.

Olyan progit keresek a telefonra, amivel a fotókat lehet jelszóval levédeni, hogy illetéktelenek ne lássák azokat. Létezik ilyen? Ha igen akkor hol találom?

Köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

akosnak78 írta:Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi.

Olyan progit keresek a telefonra, amivel a fotókat lehet jelszóval levédeni, hogy illetéktelenek ne lássák azokat. Létezik ilyen? Ha igen akkor hol találom?

Köszönöm!
Tessék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
siofok77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n97

Hozzászólás Szerző: siofok77 »

Srácok!

Azon gondolkozom, hogy ügye azt olvasni (http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=1086) a symbian 3-as rendszerekhez 4-5 frissítés fog érkezni jövőre. Nálunk (e52) vajon mi lesz? A korábbi rendszerek hanyagolva lesznek?
Vagy nincs is értelme ennyi frissítésnek a korábbi symbian rendszeren?

Más!
Miért nem lehet emailt nyomtatni e telóról? Minden mást lehet ezt nem vagy csak én vagyok ügyetlen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára siofok77 2010-12-15 szer. 18:36:32-kor.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

siofok77 írta:Srácok!

Azon gondolkozom, hogy ügye azt olvasni (http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=1086) a symbian 3-as rendszerekhez 4-5 frissítés fog érkezni jövőre. Nálunk (e52) vajon mi lesz? A korábbi rendszerek hanyagolva lesznek?
Vagy nincs is értelme ennyi frissítésnek a korábbi symbian rendszeren?
Fogják azt is frissíteni. Még most is érkezik régebbi telefonokra frissítés pl az E71-re is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”