Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Cesy
- Újonc
- Készüléktípus: SE X10 mini 2.1
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
Üdv mindenkinek.
Kérhetnék segítséget X10 minihez?
Ezek közül mi az amit letörölhetek az op rendszer elpusztítása nélkül: (Pótolnám mással)
- zenelejátszó
- Riasztás
- Kapcsolatok
- Naptár
- Időzítő
- Album
- Videó
- Stopperóra
- Számológép
- Böngésző *
- E-mail *
- Timescape *
- Facebook *
- Gmail *
- Talk *
- Maps
- Navigáció
- Geotags *
- YouTube
- NeoReader *
- Latitude *
- Sync *
- Places *
- RoadSync *
A (*)-gal jelölteket még nem is használtam, nem is tudom mire valók. Ha esetleg leírnátok mire használhatók, megköszönném.
Átolvastam az egész topikot, de néhány kérdésre nem kaptam választ, vagy nem voltam elég figyelmes.
Nem tudok hagyományos (mutatós) órát tenni a digitális helyére.
Szintén nem mennek az időjárásos cuccok. (Háttérképválasztás: Képek, Mozgó hátterek, SE háttérképek. ide kell tenni?)
Rettenetesen szeretném megváltoztatni a betűtípusomat, mondanom sem kell ezt sem sikerült (elvileg Rutolt a telóm, le tudtam törölni a gyári demo játékokat)
Operát használok böngészésre. Nem tudok időzített ildalról letölteni (megáll a számláló) Astro-t használok Valahol olvastam, hogy ki kell pipálni a Helper Apps-ban az Enable Bowser Downlos...-t, így sem működik
Mi a különbség a market és az AppBrain között?
Nincs sim kártya a telefonban, ezért nem tudom megnézni a filetős marketet?
Remélem itt a fórumon találok segítőkész fórumtagot, aki "szájbarágósan" tud segíteni és nem lenézően (mint máshol, ahol a tudatlan próbál tanulni levelezőn, és segítséget kér a szakszavakhoz, vagy amit nem ért, és az öregek lenézik érte.)
Bízom bennetek és előre is köszönöm a segítséget, és a türelmet(ha visszakérdeznék).
Kérhetnék segítséget X10 minihez?
Ezek közül mi az amit letörölhetek az op rendszer elpusztítása nélkül: (Pótolnám mással)
- zenelejátszó
- Riasztás
- Kapcsolatok
- Naptár
- Időzítő
- Album
- Videó
- Stopperóra
- Számológép
- Böngésző *
- E-mail *
- Timescape *
- Facebook *
- Gmail *
- Talk *
- Maps
- Navigáció
- Geotags *
- YouTube
- NeoReader *
- Latitude *
- Sync *
- Places *
- RoadSync *
A (*)-gal jelölteket még nem is használtam, nem is tudom mire valók. Ha esetleg leírnátok mire használhatók, megköszönném.
Átolvastam az egész topikot, de néhány kérdésre nem kaptam választ, vagy nem voltam elég figyelmes.
Nem tudok hagyományos (mutatós) órát tenni a digitális helyére.
Szintén nem mennek az időjárásos cuccok. (Háttérképválasztás: Képek, Mozgó hátterek, SE háttérképek. ide kell tenni?)
Rettenetesen szeretném megváltoztatni a betűtípusomat, mondanom sem kell ezt sem sikerült (elvileg Rutolt a telóm, le tudtam törölni a gyári demo játékokat)
Operát használok böngészésre. Nem tudok időzített ildalról letölteni (megáll a számláló) Astro-t használok Valahol olvastam, hogy ki kell pipálni a Helper Apps-ban az Enable Bowser Downlos...-t, így sem működik
Mi a különbség a market és az AppBrain között?
Nincs sim kártya a telefonban, ezért nem tudom megnézni a filetős marketet?
Remélem itt a fórumon találok segítőkész fórumtagot, aki "szájbarágósan" tud segíteni és nem lenézően (mint máshol, ahol a tudatlan próbál tanulni levelezőn, és segítséget kér a szakszavakhoz, vagy amit nem ért, és az öregek lenézik érte.)
Bízom bennetek és előre is köszönöm a segítséget, és a türelmet(ha visszakérdeznék).
Köszönöm, hogy elolvastál.
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
pinkpig írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a SGS tulajokhoz. Egyik ismerősöm SGS-t akar venni s bement az egyik szolgáltatónál dolgozó jó barátjához s kipróbálta hogy milyen is. S úgy járt, hogy meg akarta nézni a naptárat, de az nem engedte be addig, amíg nem jelentkezik be a gmailos fiókjára. Tehát bejelentkezett, s az SGS elkezdte a szinkronizációt, letöltötte az összes személyes üzenetét, meg mindent....Majd törölni akarta, mert nem annál a szolgáltatónál akarja megvenni, de nem tudta kitörölni a letöltött adatokat. Az ott dolgozók se tudtak neki segíteni, egyszerűen nem tudták törölni, felhívták a pest Samsung központot s ott se tudtak segíteni nekik.:D: Vicc az egész... Otthagyta a telót, de elzárták.
Tehát a kérdés:
Lehet valahogyan törölni a gmailos szinkronizációval letöltött adatokat? S ha igen hogyan? Szeretnék segíteni neki.
A gyári beállítások visszaállítását próbálták. Nem jött be elvileg.
Várom az ötleteket, megoldásokat.
Előre is köszönöm!
Hard reset az mindent leszed a telóról, mintha akkor vetted volna ki a dobozból.
Kód *2767*3855#
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- alfa
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-00
- Kapcsolat:
LG-nél akartam én is ezt a kódot használni de nálam azt irta :visszautasitva. talán LG-re nem jó, vagy mi lehet a gond? tudnál valamit mondani erre?? kösziszutty írta:pinkpig írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a SGS tulajokhoz. Egyik ismerősöm SGS-t akar venni s bement az egyik szolgáltatónál dolgozó jó barátjához s kipróbálta hogy milyen is. S úgy járt, hogy meg akarta nézni a naptárat, de az nem engedte be addig, amíg nem jelentkezik be a gmailos fiókjára. Tehát bejelentkezett, s az SGS elkezdte a szinkronizációt, letöltötte az összes személyes üzenetét, meg mindent....Majd törölni akarta, mert nem annál a szolgáltatónál akarja megvenni, de nem tudta kitörölni a letöltött adatokat. Az ott dolgozók se tudtak neki segíteni, egyszerűen nem tudták törölni, felhívták a pest Samsung központot s ott se tudtak segíteni nekik.:D: Vicc az egész... Otthagyta a telót, de elzárták.
Tehát a kérdés:
Lehet valahogyan törölni a gmailos szinkronizációval letöltött adatokat? S ha igen hogyan? Szeretnék segíteni neki.
Előre is köszönöm!
Hard reset az mindent leszed a telóról, mintha akkor vetted volna ki a dobozból.
Kód *2767*3855#
- alfa
- 1. szint
- Kapcsolat:
annyit tudok hogy ehhez a készülékhez a 3 gomb hang fel-menü-search egyszerre nyomással bejön a gyári viszaállitás. de jó lenne hozzá valamilyen kód, ha esetleg volna.alfa írta:LG-nél akartam én is ezt a kódot használni de nálam azt irta :visszautasitva. talán LG-re nem jó, vagy mi lehet a gond? tudnál valamit mondani erre?? kösziszutty írta:pinkpig írta:Sziasztok!
Tehát a kérdés:
Előre is köszönöm!
Kód *2767*3855#
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
google...lg optimus hardresetalfa írta:LG-nél akartam én is ezt a kódot használni de nálam azt irta :visszautasitva. talán LG-re nem jó, vagy mi lehet a gond? tudnál valamit mondani erre?? köszi
http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt ... reset.html
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
És végre! Megtaláltam a képernyőzár progimat.
A vágyam az volt, hogy az alsó ikonsorba be tudjak tenni képernyőzár ikont, hogy arra rábökve tudjam lezárni a GS-t. És most ittenvan. (Android 2.2-től)
Lock Screen Button

http://www.appbrain.com/app/lock-screen ... screenlock#
A vágyam az volt, hogy az alsó ikonsorba be tudjak tenni képernyőzár ikont, hogy arra rábökve tudjam lezárni a GS-t. És most ittenvan. (Android 2.2-től)
Lock Screen Button

http://www.appbrain.com/app/lock-screen ... screenlock#
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- alfa
- 1. szint
- Kapcsolat:
Igen Moco, erről én is tudtam, csak azt gondoltam esetleg létezik hozzá kód is, de akkor nem. no mindegy, azért köszi.moco írta:google...lg optimus hardresetalfa írta:LG-nél akartam én is ezt a kódot használni de nálam azt irta :visszautasitva. talán LG-re nem jó, vagy mi lehet a gond? tudnál valamit mondani erre?? köszi
http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt ... reset.html
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Sziasztok,
érdeklődnék olyan gps-t használó progi után ami megjegyzi merre mentem,mikor,mennyit stb és utána valahogyan visszatudom nézni gépen.
Ha valaki tud ilyen és leírja megköszönöm!
érdeklődnék olyan gps-t használó progi után ami megjegyzi merre mentem,mikor,mennyit stb és utána valahogyan visszatudom nézni gépen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung I5800 Galaxy 3
- Been thanked: 3 times
GPS Tracker Lite http://www.appbrain.com/app/gpstracker- ... gpstrackeristnag írta:Sziasztok,
Orux Maps http://www.oruxmaps.com
És még ezer más tracker...
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
rarrarrar írta:GPS Tracker Lite http://www.appbrain.com/app/gpstracker- ... gpstrackeristnag írta:Sziasztok,
Orux Maps http://www.oruxmaps.com
És még ezer más tracker...