Windows Mobile általános beszélgetések
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC HD2
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Windows Mobile általános beszélgetések
Sziasztok! Tud vki win mobra, vmi restart progit. Ne kelljen mindig ki-bekapcsolgatni)))))))
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC HD2
- Has thanked: 2 times
Már találtam is))) Itt a link:http://handheld.softpedia.com/get/Syste ... 5537.shtml
-
- Újonc
- Készüléktípus: e72
- Has thanked: 0
halihó!enne egy kérdésem!mégpedig tudd valaki segiteni abban hogy tudok a htc touch hd-re androidot varázsolni?nagyon hálás lennék a segitségért!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Üdv mindenkinek!Lenne egy mások számára alap kérdésem!Lenne egy htc universal készülékem!A kérdés:hogy lehet lecserélni a WM 6.1-et 6.5-re?ha lehet csak részletesen kérnék segítséget mert még nagyon új nekem a készülék és azt sem tudom mi hol van rajta!:)))Köszönöm!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
6.5-ös romot kell feltegyél rá.karaj27 írta:Üdv mindenkinek!Lenne egy mások számára alap kérdésem!Lenne egy htc universal készülékem!A kérdés:hogy lehet lecserélni a WM 6.1-et 6.5-re?ha lehet csak részletesen kérnék segítséget mert még nagyon új nekem a készülék és azt sem tudom mi hol van rajta!:)))Köszönöm!
http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=1993.0/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Satio
hali
olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy mobil amin wm 6.1 van de automatikusan elindul egy iphone skin és egyszerüen nem tudom hol lehet kiszedni task managerben kilövöm akkor rendes wm skin bejön, startup mappában nincs semmi azt is néztem kezdő vagyok wm-be . vki árulja el pls hol tudom kilőni azt a skint.
előre is köszi a helpet
olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy mobil amin wm 6.1 van de automatikusan elindul egy iphone skin és egyszerüen nem tudom hol lehet kiszedni task managerben kilövöm akkor rendes wm skin bejön, startup mappában nincs semmi azt is néztem kezdő vagyok wm-be . vki árulja el pls hol tudom kilőni azt a skint.
előre is köszi a helpet
- sonka17
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800XM
Sziasztok!
Lenne egy HTC Qtek 9100-as készülék amire feltettek egy 6.5-ös WM-t! A probléma ott kezdődik hogy a rendszer nagyon lassú. Hogyan tudom rá visszatenni a 5.0-ás WM-t? Vagy engem az sem érdekel ha nem kell rá új oprendszer csak ne legyen lassú a gépezet!
Lenne egy HTC Qtek 9100-as készülék amire feltettek egy 6.5-ös WM-t! A probléma ott kezdődik hogy a rendszer nagyon lassú. Hogyan tudom rá visszatenni a 5.0-ás WM-t? Vagy engem az sem érdekel ha nem kell rá új oprendszer csak ne legyen lassú a gépezet!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
te aztán bátor ember vagy arra a gyenge géprre 6.5-öt az 5-tel is gyengesonka17 írta:Sziasztok!
Samsung galaxy s7 edge
- sonka17
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800XM
Tehát nem én tettem rá! Nekem kellene az 5-ös WM-t rátenni! Csak nem tudom hogyanLimahl írta:te aztán bátor ember vagy arra a gyenge géprre 6.5-öt az 5-tel is gyengesonka17 írta:Sziasztok!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy van 1 nagyon ritka HTC excaliburom "s620" de szegényre nem tudok tenni magyar nyelvet winM 6.5 van rajta de így nem tudom eladni aki tud segíteni kérem tegye megy nagyon köszönöm