Köszi előre is!paveli69 írta:A mérete miatt ide nem tudom feltölteni, de elkezdtem a feltöltését a Data.hu-ra!![]()
Amint fennt van frissítem a hozzászólást a data.hu-s linkkel!

Köszi előre is!paveli69 írta:A mérete miatt ide nem tudom feltölteni, de elkezdtem a feltöltését a Data.hu-ra!![]()
+jobb galéria, videotár, 4x5 menü, müködik a realplayer tovább/vissza gomb, amugy ha neked gyors telo kell vegyél androidosat. :pgoger83 írta:azt azért megmondaná vki hogy mitől jobb egy c6 fw mint a gyári /akár bármelyik cfw úgyértve/? a mainscreen talán jobb de azis csak talán. ezen kívül miért annyira jó?
PNHT4ever, vagy valami hasonlóthetigerofmalaysia írta:Helló!
Mi a jelszava a PNHT-s C6-os filenak mert az oldal nem működik. Letöltöttem már kicsomagolni meg nem tudom.
Ez a "feltöltés" keményebb dió mint gondoltam.laczine írta:Köszi előre is!paveli69 írta:A mérete miatt ide nem tudom feltölteni, de elkezdtem a feltöltését a Data.hu-ra!![]()
Itt is írva van, hogy 21.6.005-ra lehet feltenni.Logicman87 írta:Bocsi ha hülye kérdést teszek felmost az új c6 v20 cfw-hez melyik gyári firmnek kell fent lennie a 21.0.004 vagy a 21.6.5 nek?
A kiszolgáló nem találhatópaveli69 írta:Végre sikerült feltöltenem!![]()
![]()
Itt a letöltés linkje. részletes leírást a letöltések, fözött ROM-ok rovatba teszek fel.
http://www.fileserve.com/file/aEH2tDH