Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
CHARLIE
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy SII
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: CHARLIE »

Sziasztok olyan problémám lenne hogy nem tudok bluetooth on nagy fájlt fogadni met gondolom a cre akarná elöbb menteni és ott nem sok hely van nincs rá valami megoldás hogy alaból a belső memóriába vagy a memóriakártyára akarjon menteni?köszi előre is a segítséget
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

CHARLIE írta:Sziasztok olyan problémám lenne hogy nem tudok bluetooth on nagy fájlt fogadni met gondolom a cre akarná elöbb menteni és ott nem sok hely van nincs rá valami megoldás hogy alaból a belső memóriába vagy a memóriakártyára akarjon menteni?köszi előre is a segítséget
Az üzenetek-beállítások és itt állítsd át a memóriakártyára.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Darko_991
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9100
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Darko_991 »

Estét Urak!

Többfajta programot is keresek!
- Billentyűzet feloldásához be kelljen ütni a kódot, ne menjen egyszerű gombnyomásra
- Mappatitkosító. Egyszerűen be kelljen tenni a fájlokat, képek, videók, dokumentumok és azokat csak jelszóval lehessen megtekinteni
- Galériagyorsítás. Volt egy txt fájlom N95 8Gb-re, ami a Galériában csak az XY helyre tett videókat mutatta. Ez jó vajon Omniara is?
- Akarok filmeket rátenni, de az egyetlen normális konverterben, amit találtam nincs előnézeti kép (preview) és nem tudom, jól vágja e meg az általam megadott méretekre. Tudtok esetleg jobb programot találni vagy tudjátok, hogy milyen filmeket lehet 360x640-ra méretezni? Gondolom a 480x640 nem jó, de a 720x???-ből melyik lehet jó ill. 16:9-esek mi a helyzet?

Köszönöm!

Drk
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! :)
potter55
Moderátor
Moderátor

Darko_991 írta:Estét Urak!

- Billentyűzet feloldásához be kelljen ütni a kódot, ne menjen egyszerű gombnyomásra
- Mappatitkosító. Egyszerűen be kelljen tenni a fájlokat, képek, videók, dokumentumok és azokat csak jelszóval lehessen megtekinteni
- Galériagyorsítás. Volt egy txt fájlom N95 8Gb-re, ami a Galériában csak az XY helyre tett videókat mutatta. Ez jó vajon Omniara is?
- Akarok filmeket rátenni, de az egyetlen normális konverterben, amit találtam nincs előnézeti kép (preview) és nem tudom, jól vágja e meg az általam megadott méretekre. Tudtok esetleg jobb programot találni vagy tudjátok, hogy milyen filmeket lehet 360x640-ra méretezni? Gondolom a 480x640 nem jó, de a 720x???-ből melyik lehet jó ill. 16:9-esek mi a helyzet?

Köszönöm!

Drk
- MazeLock
- Handy Phoneguard
- Főzött ROM-okban már így van megoldva.
- Nézd meg itt a javaslatokat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Photo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: I8910

Hozzászólás Szerző: Photo »

Darko_991!

Filmet konvertalgatni felesleges! A netrol leszedett Divx-et szinte mind viszi (meg az 1280-ast is), sot ha van feliratod (srt) azt is hozzarakja (a videoplayer), persze azonos fajlnevvel legyen mint a film.
Darko_991
Újonc
Újonc

potter55 írta:
Darko_991 írta:Estét Urak!

Köszönöm!

Drk
- MazeLock
- Handy Phoneguard
- Főzött ROM-okban már így van megoldva.
- Nézd meg itt a javaslatokat.
MazeLock sajnos nagyon gagyi, marha egyszerű átvágni, illetve hatástalanítani! Csak dísz, menősködni jó volt vele. :-D
Viszont, amit ajánlottál fájlvédelemre, az tökéletesen ellátja ezt a funkciót is (Handy app). Végülis nem a bill.-t zárja le, de nagyon hatásosan lehet vele bármi mást védeni, ergó könnyen meggátolja, hogy barmoskodjanak vele lopás, megtalálás után.

Köszönöm! :-)
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! :)
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

sziasztok spillerek!miért nem tudok beszélgetés közben hangot lejátszani a memóriából ha bármilyen headset-en beszélek?a játék E51-el simán ment.faenilt és shellt használok.Ha csak valami beállítást rontottam,segítsetek légyszíves.nagyon kellene ez a funkció a cégnél az össznépi röhögésekhez.köszönöm előre. :Notworty:
Darko_991
Újonc
Újonc

norbertvizi írta:sziasztok spillerek!miért nem tudok beszélgetés közben hangot lejátszani a memóriából ha bármilyen headset-en beszélek?a játék E51-el simán ment.faenilt és shellt használok.Ha csak valami beállítást rontottam,segítsetek légyszíves.nagyon kellene ez a funkció a cégnél az össznépi röhögésekhez.köszönöm előre. :Notworty:
Hi!

Látod,... ez nekem sem megy. Múltkor próbáltam bejátszani, hogy buliban vagyok, be akartam rakni zenét de nem szólalt meg! Nem volt füles vagy HS csatlakoztatva.
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

Darko_991 írta:
norbertvizi írta:sziasztok spillerek!miért nem tudok beszélgetés közben hangot lejátszani a memóriából ha bármilyen headset-en beszélek?a játék E51-el simán ment.faenilt és shellt használok.Ha csak valami beállítást rontottam,segítsetek légyszíves.nagyon kellene ez a funkció a cégnél az össznépi röhögésekhez.köszönöm előre. :Notworty:
Hi!

Látod,... ez nekem sem megy. Múltkor próbáltam bejátszani, hogy buliban vagyok, be akartam rakni zenét de nem szólalt meg! Nem volt füles vagy HS csatlakoztatva.
Az hagyján,hogy nem játszik le,de egyetlen hangrögzítő progi sem műxik. :weep: Igaz,hogy a samsung valahogy gyárilag blokkolja a hangrögzítést?Mintha egy fórumban olvastam volna.Rengeteget kipróbáltam,vagy sérült fájl volt a hibaüzenet vagy behülyítette a telót. :duhos2:
potter55
Moderátor
Moderátor

norbertvizi írta: Az hagyján,hogy nem játszik le,de egyetlen hangrögzítő progi sem műxik. :weep: Igaz,hogy a samsung valahogy gyárilag blokkolja a hangrögzítést?Mintha egy fórumban olvastam volna.Rengeteget kipróbáltam,vagy sérült fájl volt a hibaüzenet vagy behülyítette a telót. :duhos2:
Igen igaz. Egyik se fog rajta működni.

Válasz küldése

Vissza: “Samsung”