app2sd egyszerüen,gyorsan
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Lasy
- Újonc
- Készüléktípus: VODA845
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: app2sd egyszerüen,gyorsan
Nagyon jó, de én kivettem a memkarit, letöröltem az appokat, és mikor visszaraktam a memkarit, nem is működött semmi, és még a memkarimat sem látta.
-
- Újonc
- Készüléktípus: i5800 .XXJG7 .XXJG3 .XXJG5
i5800-on próbálta valaki?
A gscript hibák sorát írja ki.
nem telepíti fel:(
A gscript hibák sorát írja ki.
nem telepíti fel:(
- Xaveee
- Újonc
- Készüléktípus: X10 mini pro
- Been thanked: 1 time
Nekem sikerült megfőzni a memória kártyát.
ennél a pontnál:
a. Teló kikapcs -> Memkari ki -> Bekapcs -> Appok uninstallálása -> Kikapcs -> Memkari vissza -> Bekapcs -> PROFIT!
nem ismerili fel semmise.
ennél a pontnál:
a. Teló kikapcs -> Memkari ki -> Bekapcs -> Appok uninstallálása -> Kikapcs -> Memkari vissza -> Bekapcs -> PROFIT!
nem ismerili fel semmise.
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910 HD
Sziasztok. Tudna vki segiteni? Particionáltam egy 8gigás sd-t a leirás szerint. Sikerült. Más telefon látja a kártyát. Csak épp az x10mini pro-m nem. Most semilyen kártyát nem lát úgyhogy adtam a sz.-nak 1jó nagy pofont. Mi lehet a baj? 

- Xaveee
- Újonc
UPDATE
a sikerhez nem árt ha a rootoláson kivül még egy busbox is telepitve van a telefonon.. kötelező.( egyébként ez alapból kell a 2.1 re) rootoláshoz pedig a z4root-ot használtam. gyorsabb is könnyebb is.
a kártyát szigorúan más akármibe kell tenni..akár egy másik telóba..de másik legyen !
ha már ugy jártál mint én meg még egy páran és az sd kártyád nem ismeri fel.. akkor én azt tettem mivel nem volt elég hogy formáztam a kártyát egy N82-essel.. hogy ujra raktam a szoftvert a telón..( és szépen lekisérleteztem a dolgokat az 1 gigás kártyámon).. szóval ezt szerintem irjátok hozzá mert enélkül mindegy ha fent sincs.
a sikerhez nem árt ha a rootoláson kivül még egy busbox is telepitve van a telefonon.. kötelező.( egyébként ez alapból kell a 2.1 re) rootoláshoz pedig a z4root-ot használtam. gyorsabb is könnyebb is.
a kártyát szigorúan más akármibe kell tenni..akár egy másik telóba..de másik legyen !
ha már ugy jártál mint én meg még egy páran és az sd kártyád nem ismeri fel.. akkor én azt tettem mivel nem volt elég hogy formáztam a kártyát egy N82-essel.. hogy ujra raktam a szoftvert a telón..( és szépen lekisérleteztem a dolgokat az 1 gigás kártyámon).. szóval ezt szerintem irjátok hozzá mert enélkül mindegy ha fent sincs.
-
- Újonc
- Készüléktípus: i5800 .XXJG7 .XXJG3 .XXJG5
Végülis rendbejött a kártyád?Xaveee írta:UPDATE
Ha nem akkor dobd bele egy digit fényképezőbe és formázd le, és rendbe lesz.
Nekem az extf2 létrehozása után már a cikben ajánlott program sem látta ezt a particiót, ha töröltem akkor sem, fél GB-al kevesebbnek látta. A pentax tette rendbe!
-
- Újonc
Nem jött még rendbe a kártyám, de 1kicsit ógörögnek hangzik amiket írtál. Remélem nem kell kidobnom a karit.
- Xaveee
- Újonc
a lényeg hogy rendbe jött és .. nem kell kidobnod a kártyát.
simán berakod egy másik készülékbe ami már eléggé jól kezeli az sd kártyákat és formázod.. pl ahogy irták egy digitális fényképező( bár az enyém nem ).. én ehhez egy n82 es nokiát használtam
és ahogy irtam reinstall teló op-rendszer.SEUS-on keresztül.
és üjra a leirás követésével+ amit irtam.
simán berakod egy másik készülékbe ami már eléggé jól kezeli az sd kártyákat és formázod.. pl ahogy irták egy digitális fényképező( bár az enyém nem ).. én ehhez egy n82 es nokiát használtam

és ahogy irtam reinstall teló op-rendszer.SEUS-on keresztül.
és üjra a leirás követésével+ amit irtam.
-
- Újonc
Helló. Az a baj, és ezt nem is írtam még hogy most semilyen kártyát nem fogad be a teló. Még az eredeti 2g.-at sem. Anélkül meg re-installálni sem tudom az op.-ot. Nem? Mindenhez kártya kell a telóba.
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Ilyen esetben javítsd a telefon szoftverjét a Sony Ericsson Update Service-l vagy a Sony Ericsson PC Companion 2.0,s utána müxik rendesen.pwwp69 írta:Helló. Az a baj, és ezt nem is írtam még hogy most semilyen kártyát nem fogad be a teló. Még az eredeti 2g.-at sem. Anélkül meg re-installálni sem tudom az op.-ot. Nem? Mindenhez kártya kell a telóba.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.