Előre is köszike a válaszokat. pusy
Amit linkeltél C6 cfw-t bármilyen RM-356-ra fel lehet tenni.Magyar nyelv nincs benne,azt neked kell beletenni. A videólejátszás hiba okát majd a többiek megmondják, hogy van-e.Ha a többieknél nics ilyen probléma,akkor ügye nem rom hiba.csiguszka írta:Sziasztok.Jelenleg Sil3nt Turbo 1.0 hacked cfw van a telomon és elég sűrűn akadozik a a gyári videolejátszó...ennek mi lehet az oka? illetve http://www.nokianews.hu/forum/viewtopic ... 251df88bcc ez típustol függetlenül bármeik 5800 ra fel lehet dobni?(bocsika ha butaságot kérdeztem
)
Előre is köszike a válaszokat. pusy
Szia, nem ezt csak 5811-ára lehet felrakni.Don_Cornetto írta:Hali. Ez felmegy nokia 5230ra is? Lehet hogy hülye a kérdésem, de még kezdő vagyok
Nem ROM-ot, hanem RAM-ot. És felszabadít egy keveset.Xenokaa írta:Sziasztok!
Még új vagyok itt.
Azz lenne ez a fw szabadít fel vmennyi romot ? ha szart kérdeztem előre is bocs !:D
Jah és ha felszabadít akkor kb mennyi![]()
Előre is kössz!
Ehhez csak el kell telepíteni az SPB Shell-t és ezt a packot használni hozzá.Xenokaa írta:Esetleg nem lehetne valamiiylesmi firmwarét csinálni? Mint az spbvagy beépíteni?
...
Ha jól tudom a c6 csak v51-re van, még nincs v52-re. Így ne is rakd vissza a gyárit, mert nincs hozzá c6-os fw.csiguszka írta:sziasztok. Olyan problémám lenne h flashelni akarom és nem találja a jaf a gyári szoftvert... C6 ra szeretném átflashelni... De a gyárit se tom visszarakni