Telefonmemória! (telefonkönyv ) Megjelenítési részletek: név és kép!lordthomas írta:Sziasztok!
Be lehet állítani a 6700-án hogy a bejövő hívásoknál csak a nevet mutassa? A számot ne.
Üdv.
Nokia 6700 Classic
- laci5909
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 3110classic +5130Xpressm
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia 6700 Classic
laci5909
Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/
Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Been thanked: 0
Köszi!laci5909 írta:Telefonmemória! (telefonkönyv ) Megjelenítési részletek: név és kép!lordthomas írta:Sziasztok!
Be lehet állítani a 6700-án hogy a bejövő hívásoknál csak a nevet mutassa? A számot ne.
Üdv.
-
- Újonc
Nagy a baj! Segitsetek
Van egy 6700 goldom.
Ma az történt hogy szerintem a koppintásos cucc beindult a giroszkóp miatt. rezeg 2őt meg előjön az óra. de ebben a pillanatban álltam fel a földről gyorsan valami beakadhatott neki mert elment a kép folyamatosan rezget.
Aksi ki. nem indul.
sim ki nokia kép bejön leáll.
5-6 inditás után elindult.
Működik a telefon minden funkciója DE
Minden alap dolog (téma, csengőhang videó) tehát gyári alap dolog a telefonmemóriáról ELTÜNT!!
Sehol semmi. Minden 0kb.
Ez most mi? Szoftver frissiteni nem tudok mert azt irja a legújabb van.
Ötlet? ez mindenképp szervíz? vagy valami házi megoldás? egyáltalán szoftverfrissitéssel megoldódna? vagy csak hagya igy és használjam igy ?
köszi előre is.
üdv
Van egy 6700 goldom.
Ma az történt hogy szerintem a koppintásos cucc beindult a giroszkóp miatt. rezeg 2őt meg előjön az óra. de ebben a pillanatban álltam fel a földről gyorsan valami beakadhatott neki mert elment a kép folyamatosan rezget.
Aksi ki. nem indul.
sim ki nokia kép bejön leáll.
5-6 inditás után elindult.
Működik a telefon minden funkciója DE
Minden alap dolog (téma, csengőhang videó) tehát gyári alap dolog a telefonmemóriáról ELTÜNT!!
Sehol semmi. Minden 0kb.
Ötlet? ez mindenképp szervíz? vagy valami házi megoldás? egyáltalán szoftverfrissitéssel megoldódna? vagy csak hagya igy és használjam igy ?
köszi előre is.
üdv
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
NSU-val újra is tudod rakni a szoftvert. Vagy itt ez a megoldás.djsaabe írta:Nagy a baj! Segitsetek
Van egy 6700 goldom.
...
köszi előre is.
üdv
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6700C
Sziasztok
Memóriakártya formázás után hiába töltöm fel a térképeket az Ovival, nem jelenik meg a telefonba (vagyis hiába keresek bármit nem jelenik meg)
A legfrissebb szoft van rajta (formázás előtt működött).
Ötlet?
Köszi
Memóriakártya formázás után hiába töltöm fel a térképeket az Ovival, nem jelenik meg a telefonba (vagyis hiába keresek bármit nem jelenik meg)
Ötlet?
Köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!csabiks írta:Sziasztok
Ötlet?
Köszi
Próbáltad törölni, majd újra rátölteni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6700C
Mármint mit? Magát a "térképek" szoftvert? Azt nem tudom hogy kell. Ovival kiírja hogy a telón lévő térképek : Magyarország, de mintha a "térképek" program nem ismerné fel. Esetleg tegyem újra a firmwaret? Bár kizártnak tartom hogy az lenne a baj. Valahogy be lehet olvastatni a térképeket?
(egyébként a médialejátszó egy nagyon picit lassú ha számokat váltok, ez mindenkinél így van vagy egyedi?)
Köszi
(egyébként a médialejátszó egy nagyon picit lassú ha számokat váltok, ez mindenkinél így van vagy egyedi?)
Köszi
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Ma frissítettem a telefont a T-Mobil szervizben. Lementettem mindent amire szükségem volt. Viszont visszarakni nem tudom a névjegyeket. PC Suit-tal csinálom ahogy kell (egyébként ezzel is mentettem le). Kijelölöm a névjegyeket. Fájl-Importálás... és kb a fele körül megáll és közli hogy az Importálás sikertelen.
Hozzá kell tennem hogy több mint 500 névjegy és a telefonon valahogy maradtak névjegyek is kb a fele. Simán Intézőben áthúzni nem lehet mert a telefonon nincs mappája a névjegyeknek.
Valaki tud megoldást erre? Köszi
Ma frissítettem a telefont a T-Mobil szervizben. Lementettem mindent amire szükségem volt. Viszont visszarakni nem tudom a névjegyeket. PC Suit-tal csinálom ahogy kell (egyébként ezzel is mentettem le). Kijelölöm a névjegyeket. Fájl-Importálás... és kb a fele körül megáll és közli hogy az Importálás sikertelen.
Hozzá kell tennem hogy több mint 500 névjegy és a telefonon valahogy maradtak névjegyek is kb a fele. Simán Intézőben áthúzni nem lehet mert a telefonon nincs mappája a névjegyeknek.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Mapsource-al vagy Ovi Suite-al tudod feltenni a térképeket, illetve törölni is tudsz, én megpróbálnám. Aztán meg rátölteném újra.csabiks írta:Mármint mit? Magát a "térképek" szoftvert? Azt nem tudom hogy kell. Ovival kiírja hogy a telón lévő térképek : Magyarország, de mintha a "térképek" program nem ismerné fel. Esetleg tegyem újra a firmwaret? Bár kizártnak tartom hogy az lenne a baj. Valahogy be lehet olvastatni a térképeket?
Köszi
Szia!lac3k írta:Sziasztok!
Próbáltad Ovi Suite-al és Pc Suite-al is?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Csak a Pc Suit-al próbáltam. Ovi Suit-al még nem. De akkor megpróbálom azzal is. Olvastam a súgóban hogy Nokia Content Copier -el is lehet névjegyeket másolni. Találkoztál már ezzel a programmal? Érdemes vele megpróbálni? (angol tudásom elég gyenge:) )Damir írta:Szia!lac3k írta:Sziasztok!
Próbáltad Ovi Suite-al és Pc Suite-al is?