Hali.joco99 írta:De ha beírom nem dob ki semmi találatot!!!Azért ennyire hülye nem vagyok!!
Köszönöm szépen!!!!!Lacaboy írta:Hali.joco99 írta:De ha beírom nem dob ki semmi találatot!!!Azért ennyire hülye nem vagyok!!
"Unrar add-on for the File Manager" a program teljes neve.
Van Unzip be is
Köszi az infót,de már tegnap du. megrendeltem.Necc írta:
Pedig ne tedd.
1) tul kicsi a napelem felulete
2) "- Output voltage: 5.5v +/- 0.2v" tulfeszultseget adsz az N900-ra, tonkreteszed vele! A megengedheto terheleses feszultseg ertekek: 4.3V-5.3V ez a kutyu pedig kb. 5.3V-ot ad le terhelve, azaz nagyon a megengedheto maximumon van.
Nagyon szívesenjoco99 írta: Köszönöm szépen!!!!!
Garanciaidon tul fogja kicsinalni ebben 99%-ig biztos vagyok (+rendszeres hasznalat mellett). Koss ra barmilyen egyiranyu diodat, az leszed a feszultsegbol 0.5-0.7 V-ot ha netan sok lenne.Lacaboy írta:Köszi az infót,de már tegnap du. megrendeltem.Necc írta:
Pedig ne tedd.
1) tul kicsi a napelem felulete
2) "- Output voltage: 5.5v +/- 0.2v" tulfeszultseget adsz az N900-ra, tonkreteszed vele! A megengedheto terheleses feszultseg ertekek: 4.3V-5.3V ez a kutyu pedig kb. 5.3V-ot ad le terhelve, azaz nagyon a megengedheto maximumon van.Majd elválik,hogy működik e.Ha nem, van még garancia a drágaszágomra.
![]()
nekem van andromedia linux is a windows mellé telepítve és próbáltam, csak ott addig se jutottam el hogy beolvassam a .bin fájlt xDVenemo írta:Okés. Csak egy gondolat: nekem a windowsos flasher egyáltalán nem működik a gépemen, viszont a Linux alatti változat kiválóan megy. Ha gondolod, szerezzél egy live cd-t valamelyik Linux disztróból, és próbáld meg azon a dolgot.Motyon írta:Szórakozok még vele, hátha megyha mégse, szólok majd. Nagyon köszönöm a segítséget
Szellei írta:Tedd fel mymenu-t19790624 írta:Hali skacok!
1.3as frissites utan eltunt miden alkalmazas.Ez meg nem is lenne gond de a NFSU ikonja megmaradt.Hogy lehet leszedni?Nekem azzal nem látszik
Idén augusztusban vettem,uh. gari még van bőven....Köszönöm a diódás ötletet,megpróbálom majd (ledben gondolkodtam).Az első úgyis az lesz,hogy megpróbálom bemérni.Hozzáteszem elektronikában nem vagyok jártas.Amint megjött és időm is engedi tesztelem és leírom majd az eredményt.Necc írta: Garanciaidon tul fogja kicsinalni ebben 99%-ig biztos vagyok (+rendszeres hasznalat mellett). Koss ra barmilyen egyiranyu diodat, az leszed a feszultsegbol 0.5-0.7 V-ot ha netan sok lenne.
Ha a hotfile-os címre gondolsz,egyik kolléga már belinkelte a 263. oldalon.Ezzel nincs is gond,viszont ahogy Andy mondta 2Gb.os partícióra telepít,így hamar elfogy.Én is felraktam a Settlers-et ami csupán 450Mb-ot foglalt el,uh. nem is maradt sokáig.Bilux írta:Akinek kell a játékok elérhetősége. Csak installálni kell nincs semmi hercehurca.
Az írjon az email címemre!
![]()
mctemp@freemail.hu