SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Hali, kicsit off de lenne egy kérdésem a slide unlockal kapcsolatba bladehu2, reggelve van de nem tudok a beállításokba matatni csak az első oldalon, a másik kettőbe nem tudok be menni, pedig ott lehet skineket stb be ki rakni, szerinted mi a probléma, bármelyiket szedem le ez a gondom??????????????
hun_milo
3. szint
3. szint

norbertvizi írta:sziasztok.újból hisztiznék egy picit. :whaaa: van-e köze a shellnek ahhoz,hogy mekkora a telón a hívó/hívott fél fejszerkezete?Ha igen,milyen módon érem el,hogy ne csak néhánynak lássam nagyban a busa fejét,a többi pedig 1X1-es kis négyzetben?Főleg mitől függ ez?omnia hd-t használok és van olyan kép ami nagy,és van ami kicsi pedig mindkettőt a telóval csináltam.Továbbmegyek!A családi fotógéppel készült-és telóra átrakott- képek is hol ilyenek,hol olyanok méretre.Ez shell probléma??? :cry2:
Szia, amelyik kicsi azt rendeld hozzá még egyszer, és írd felül, akkor jó lesz,
robin33
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC One V
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: robin33 »

Köszönöm bladehu a gyors választ!
Még lenne egy kérdésem,hogy lehet-e valahogy megváltoztatni a hívásfogadást. Nekem hívásoknál zöldés piros nyilak jönnek ki. Van esetleg valamilyen mód a megváltoztatásra? Vagy csak szokás kérdése? Előre is köszi!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

robin33 írta:Köszönöm bladehu a gyors választ!
Még lenne egy kérdésem,hogy lehet-e valahogy megváltoztatni a hívásfogadást. Nekem hívásoknál zöldés piros nyilak jönnek ki. Van esetleg valamilyen mód a megváltoztatásra? Vagy csak szokás kérdése? Előre is köszi!
de nem értem, ezeknek mi köze a shellhez? ezeket a kérdéseket a teló topikjában tedd fel, ahol is azt fogják válaszolni hogy nem lehet megváltoztatni az oprendszer eme tulajdonságait.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

hun_milo írta:Hali, kicsit off de lenne egy kérdésem a slide unlockal kapcsolatba bladehu2, reggelve van de nem tudok a beállításokba matatni csak az első oldalon, a másik kettőbe nem tudok be menni, pedig ott lehet skineket stb be ki rakni, szerinted mi a probléma, bármelyiket szedem le ez a gondom??????????????
de mit értesz azon hogy nem tudsz matatni? nekem már sok telón volt fent mindenféle főzött romokon is és soha nem volt gond a tab-okra tapicskolással. rátappancsolsz fent a tab nevére és átvált arra a tab-ra. ha nem müxik akkor esetleg vmiért nem érzékeli azt a részt a telód. nemtudom.
hun_milo
3. szint
3. szint

bladehu2 írta:
hun_milo írta:Hali, kicsit off de lenne egy kérdésem a slide unlockal kapcsolatba bladehu2, reggelve van de nem tudok a beállításokba matatni csak az első oldalon, a másik kettőbe nem tudok be menni, pedig ott lehet skineket stb be ki rakni, szerinted mi a probléma, bármelyiket szedem le ez a gondom??????????????
de mit értesz azon hogy nem tudsz matatni? nekem már sok telón volt fent mindenféle főzött romokon is és soha nem volt gond a tab-okra tapicskolással. rátappancsolsz fent a tab nevére és átvált arra a tab-ra. ha nem müxik akkor esetleg vmiért nem érzékeli azt a részt a telód. nemtudom.
Kösz, erre gondoltam, szóval hiába bökök rá csak az első működik, nem a kijelzővel van gond mert ha más program van fent és oda bökök akkor működik, na mindegy nem tudom miért csinálja, köszönöm a válaszod.
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

hun_milo írta:
norbertvizi írta:sziasztok.újból hisztiznék egy picit. :whaaa: van-e köze a shellnek ahhoz,hogy mekkora a telón a hívó/hívott fél fejszerkezete?Ha igen,milyen módon érem el,hogy ne csak néhánynak lássam nagyban a busa fejét,a többi pedig 1X1-es kis négyzetben?Főleg mitől függ ez?omnia hd-t használok és van olyan kép ami nagy,és van ami kicsi pedig mindkettőt a telóval csináltam.Továbbmegyek!A családi fotógéppel készült-és telóra átrakott- képek is hol ilyenek,hol olyanok méretre.Ez shell probléma??? :cry2:
Szia, amelyik kicsi azt rendeld hozzá még egyszer, és írd felül, akkor jó lesz,
Köszönöm a segítséget,megpróbálom.
piiton
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: piiton »

Sziasztok. Van egy nokia n8-am,ki akartam próbálni a az Spb-t. Honlapjáról trial változatot letelepítettm de azt írja ki: spb mobile shel nem futtatható. Valaki tudna segíteni?
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hali!
A letöltések között keresd a v3.7.1 635-ös verziójút /ráadásul full is nem csak trial/ remélhetőleg az jó lesz Neked!
Itt a linkje http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37516
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tibusz »

Aki feltette ezt N8-re mit tapasztalt?
Annó próbáltam feltenni régebbi telókra de elég lassú volt tőle a kicsike. Igen látványosak voltak,de aktív használatra szinte használhatatlanok. Ezzel mi a helyzet? Ebbe már több a rom meg minden szóval zökkenőmentes a használhatósága?? Nem fagy ki gyakran?
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”