Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
muchacoado
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6310i Nokia E 50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: muchacoado »

Motyon írta:most vettem utoljára nokiát az biztos. tudtok mondani boltot, vagy helyet ahol újra tudják nekem flashelni? aztán gyorsan eladom... hátha van olyan nemnormális aki megveszi.
Bolt ahol rendesen flashelik: NOKIA bolt. Ha jó fejek ingyé megcsinálják.

Ne vidd használtGSM boltban, mert ott max a házi flashelést csinálják meg vagy azt sem csak azt mondják hogy megcsinálták...
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

muchacoado írta:
Motyon írta:most vettem utoljára nokiát az biztos. tudtok mondani boltot, vagy helyet ahol újra tudják nekem flashelni? aztán gyorsan eladom... hátha van olyan nemnormális aki megveszi.

Ne vidd használtGSM boltban, mert ott max a házi flashelést csinálják meg vagy azt sem csak azt mondják hogy megcsinálták...
"azt mondják hogy megcsinálják"
:D ha csak azt mondják, attól a telefon nem fog elindulni. Az meg sztem alap hogy bemész a telódért és bekapcsolod ott helyben!
"apt-get moo" ;)
Szellei
3. szint
3. szint

Lacaboy írta:Sziasztok.

Erről vki tud vmit: http://nokia-n900.com/store/solar-charg ... ping-1050/

Érdemes megvenni??Mert ennyiért megérné...
Kérdés hogy mennyi energiát vesz fel róla... :hmm2: Bár nyári napokban GPS használat mellé szerintem tökéletes lenne :)
"apt-get moo" ;)
Lacaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Lacaboy »

Szellei írta:
Lacaboy írta:Sziasztok.

Erről vki tud vmit: http://nokia-n900.com/store/solar-charg ... ping-1050/

Érdemes megvenni??Mert ennyiért megérné...
Kérdés hogy mennyi energiát vesz fel róla... :hmm2: Bár nyári napokban GPS használat mellé szerintem tökéletes lenne :)

Én is pont ezért gondoltam. Ha jól értelmezem (gyenge angol tudásommal) a kimeneti áramerősség 500 mA a feszültség pedig 5,5V.
muchacoado
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6310i Nokia E 50

Hozzászólás Szerző: muchacoado »

Szellei írta:
muchacoado írta:

:D ha csak azt mondják, attól a telefon nem fog elindulni. Az meg sztem alap hogy bemész a telódért és bekapcsolod ott helyben!
Egy szóval nem mondtam hogy be fog kapcsolni.

Jelenleg az én n900.omnak csrélik az lcd-jét mert van rajta agy kis folt, megemlítettem hogy túlgyorsan lemerül, kapok új akkut is...
Ha pedig a tiéden nincs gari akkor így jártál.

NOKIA forever!
joember
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: joember »

Andy1210 írta:
joember írta:Segítsetek pls.

telepítsd fel az Enhanced Linux kernel for power users csomagot, majd indítsd újra a telefont. Ha ezek után sem megy, akkor telepítsd fel a rootsh csomagot, ha még nincs fent, majd xterm-ben add ki az alábbi parancsokat (előbb lépj ki az alkalmazáskezelőből, ha benne lennél):

Kód: Egész kijelölése

sudo gainroot
apt-get update
apt-get upgrade
ez frissíti a telepített csomagokat, ez elképzelhető, hogy segíteni fog!
Ha mégsem segítene, akkor lehet hogy fájlrendszer hiba lesz.

Köszönöm szépen!!! Működik...:)!
Szellei
3. szint
3. szint

muchacoado írta:
Szellei írta:
muchacoado írta:

Egy szóval nem mondtam hogy be fog kapcsolni.

Jelenleg az én n900.omnak csrélik az lcd-jét mert van rajta agy kis folt, megemlítettem hogy túlgyorsan lemerül, kapok új akkut is...
Ha pedig a tiéden nincs gari akkor így jártál.

NOKIA forever!
Ja és mi a különbség a "házi flashelés" és a nokia által felhúzott szoftver között?
"apt-get moo" ;)
telekibela77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: telekibela77 »

Motyon,ugyan ez a hiba jott elo nalam par hete,tolteni sem toltott csak ugy jelzet az ikon de 4 ora mulva is nulla volt az akksi.Nalam szerviz lett a vege.
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

am nemtom ti mit csináltok a telótokkal... én széjjelvissza csinálok rajta mindent, egyszer volt, hogy feltoltam az összes debianos rendszercsomit a maemo-sok helyett, nem kell mondanom, reflash lett a vége. Ennyire soha nem sikerült még elrontanom, hogy ne tudjam reflashelni, pedig higgyétek el próbálkoztam :D

szóval ti vagy selejtes telót vettetek, vagy valami nagyon durva dolgot műveltetek :D
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

Andy1210 írta:am nemtom ti mit csináltok a telótokkal... én széjjelvissza csinálok rajta mindent, egyszer volt, hogy feltoltam az összes debianos rendszercsomit a maemo-sok helyett, nem kell mondanom, reflash lett a vége. Ennyire soha nem sikerült még elrontanom, hogy ne tudjam reflashelni, pedig higgyétek el próbálkoztam :D

szóval ti vagy selejtes telót vettetek, vagy valami nagyon durva dolgot műveltetek :D
En is csodalkozom... amator vagyok elegge, csak segitseggel tudok hozzanyulni ha komolyabb dolgot kell csinalni legyen az tutorial vagy valaki innen a forumrol. Ket es fel honap alatt kb 4 kernel volt a telefonon overclockoltam, volt rajta nitdroid, multiboot, most neopwn ps3at jailbreakeltem vele stbstb de még egyszer se kellett reflashelni. Le is kopogom. Fogalmam sincs hogyan kezdenek hozza, foleg hogy 64bites win7 van a gepemen :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”