Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy MB525
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Maps(Ovi Maps)
Ha menet közben alig talál jelet, vagy egyáltalán nem, akkor ott valami nincs rendjén. Nekem hamarabb fog menet közben (1 perc körül), mint állva, igaz külső vevőm van, ld-4w, a netes ki van kapcsolva (de az általam eddig használt pna-k, pda-k is gyorsabban fogtak pozíciót mozgás közben).
Szerk.:
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ha az erősebb könnyebben talál jelet menet közben, mint állva, akkor a gyengébbnek is úgy kéne működnie, mivel ez a gps rendszer egyik sajátossága.
Szerk.:
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ha az erősebb könnyebben talál jelet menet közben, mint állva, akkor a gyengébbnek is úgy kéne működnie, mivel ez a gps rendszer egyik sajátossága.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára b4rn3y 2010-11-21 vas. 16:53:02-kor.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ne csináljátok.b4rn3y írta:Ha menet közben alig talál jelet, vagy egyáltalán nem, akkor ott valami nincs rendjén. Nekem hamarabb fog menet közben, mint állva, igaz külső vevőm van, ld-4w, a netes ki van kapcsolva (de az általam eddig használt pna-k, pda-k is gyorsabban fogtak pozíciót mozgás közben).

Az egyikőtök a kiegészített gps-t, a másik egy külső vevőt meg a PDA/PNA vevőket hasonlítja a telefon beépített GPS-éhez. Az előbbi azért gyorsabb, mert letölti a műholdatatokat, az utóbbiak meg azért, mert jóval erősebbek mint a telefonban lévők.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
Sziasztok!
Látom,h másnak is baja van a műhold találással. Nekem az lenne a bajom,h mióta letiltattam az internetkapcsolatot a telefonon azóta nem tud csatlakozni az E52-esem és így nem tudom használni a navigációt. Ezek szerint internetkapcsolat nélkül nem is fogom tudni használni?
Előre is köszönöm a választ!
üdv:RP
Látom,h másnak is baja van a műhold találással. Nekem az lenne a bajom,h mióta letiltattam az internetkapcsolatot a telefonon azóta nem tud csatlakozni az E52-esem és így nem tudom használni a navigációt. Ezek szerint internetkapcsolat nélkül nem is fogom tudni használni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!RangerPeti írta:Sziasztok!
De, csak türelmesen meg kell várni egyhelyben, hogy jelet találjon.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Nem teljesen értek egyet veled! Nekem az autós navim sem talál előbb jelet! Sőt mióta más rom van rajta ,sokkal gyorsabban talál. Hogy miért van így nem tudom,de ez az igazság,és csak nézek én is!Coempi írta:A zárt tér és a rossz időjárás nem igazán segít jelet találni. Mint ahogy emeletes házak között is romlik a vétel. Főleg egy telefonba épített vevő esetében.
Egyedül az előzményekkel szívunk,mert kitörölni nem lehet!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Kérlek segítsetek! Nem működik a mapom, amint belépek kb 3mp és ki is lép az alkalmazásból! Már többször is újratelepítettem, de nem tudom mit tegyek! Minden reményem elveszett!
Segítségetek előre is köszönöm!

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Melyik verzió?Nokiazoli46 írta:Kérlek segítsetek! Nem működik a mapom, amint belépek kb 3mp és ki is lép az alkalmazásból! Már többször is újratelepítettem, de nem tudom mit tegyek! Minden reményem elveszett!![]()
![]()
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_3.2.Nocs; ezt szedtem le a Nokia oldaláról.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Padig nekem is a 3.04 van fent, és megy rendesen.Nokiazoli46 írta:maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_3.2.Nocs; ezt szedtem le a Nokia oldaláról.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: N5230
- Has thanked: 2 times
Nekem is megy rendesen... Bocs: működik. Azzal a csekély problémával, hogy nem talál jelet. Igaz ma nem volt időm vele szórakozni.
Szerintem frissítsd le a telefonod szoftját (de előtte backupolj egy alaposat).
Szerintem frissítsd le a telefonod szoftját (de előtte backupolj egy alaposat).