Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Hasznos Android programok!
Mire használható a mindennapokban ez a SVOX magyar hang? Jó lenne pl. ebook vagy szöveg felolvasáshoz, de nem találtam ilyen programot. Létezik? Ötletek?? 

- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Az SVOX egy hanggeneráló progi. Pl az órát, meg egyéb mesterséges hangú cuccokat ez játssza le ha jól állítod be.delbarta írta:Mire használható a mindennapokban ez a SVOX magyar hang? Jó lenne pl. ebook vagy szöveg felolvasáshoz, de nem találtam ilyen programot. Létezik? Ötletek??
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- 2. szint
Persze, azt értem, hogy mire lenne használható, programot nem találok hozzá, ami használni is tudná. Ami magyarul beszélne. Ilyet keresek.fonix232 írta:Az SVOX egy hanggeneráló progi. Pl az órát, meg egyéb mesterséges hangú cuccokat ez játssza le ha jól állítod be.delbarta írta:Mire használható a mindennapokban ez a SVOX magyar hang? Jó lenne pl. ebook vagy szöveg felolvasáshoz, de nem találtam ilyen programot. Létezik? Ötletek??
- szaboknak
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 3
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 49 times
Pld.a saymyname alkalmazással tökéletesen kimondja a hívó nevét,az sms küldőjét vagy fel is olvassa az sms-tdelbarta írta:Persze, azt értem, hogy mire lenne használható, programot nem találok hozzá, ami használni is tudná. Ami magyarul beszélne. Ilyet keresek.fonix232 írta:Az SVOX egy hanggeneráló progi. Pl az órát, meg egyéb mesterséges hangú cuccokat ez játssza le ha jól állítod be.delbarta írta:Mire használható a mindennapokban ez a SVOX magyar hang? Jó lenne pl. ebook vagy szöveg felolvasáshoz, de nem találtam ilyen programot. Létezik? Ötletek??
-
- 2. szint
Kösz, ilyesmikre gondoltam. Jöhet még, ha tud valaki használható programot.szaboknak írta:Pld.a saymyname alkalmazással tökéletesen kimondja a hívó nevét,az sms küldőjét vagy fel is olvassa az sms-t

- sotti5800
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Fancy widget: kedvedért feldobtam Desire HD re
nos az uj csak angolul kommunikál a régebbi magyarul még nem fejtettem meg én sem hol a hiba itt angliában nem baj ha angol meg lehet barátkozni vele, ha kideritettem miért nem tud más nyelven vszolok !

HTC Desire HD 

- oldman360
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S9+
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Keresmém a Folder Organiser full verzióját...
Oldman
GT-i9100 Galaxy S II - XXLQ5
GT-i9100 Galaxy S II - XXLQ5
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Itt : http://www.megaupload.com/?d=T7BFTYRO régebben használtam én is de szerintem az Apps Organizer sokkal egyszerűbb és a hétköznapi használatra jobban megfelel és még ingyenes is. A gyártó ugyanaz , egyik kedven alkalmazásom, számomra nélkülözhetetlen.oldman360 írta:Keresmém a Folder Organiser full verzióját...
Kód: Egész kijelölése
http://www.appbrain.com/app/apps-organizer/com.google.code.appsorganizer
Huawei MATE 9 Android 7