A letöltött Motonav könyvtárat csak be kell másolni a belső memóriába, vagy a benne levő könyvtárakat külön-külön kell a gyökérbe másolni?laci64 írta:Probáld ki, max letőrlöd ha nem megy. Az első oldalon van leírás.mtb írta:Sziasztok! van egy Motorola Defy telefonom. Gyárilag nincs rajta Motonav, mint a Milestone-on. Szerintetek fel lehet rá telepíteni a Motonav-ot? Letöltöttem innen az egyik linkről. Ha van rá esély, és nem bonyolult, kérném, hogy néhány mondatban írjátok meg, hogy kell, mert kezdő androidos vagyok...Annyi világos, hogy a belső memóriájába kell telepíteni. Köszönöm előre is.
ANDROID: MOTONAV navigációs szoftver
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ANDROID: MOTONAV navigációs szoftver
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
A motonav mappát kel.mtb írta:A letöltött Motonav könyvtárat csak be kell másolni a belső memóriába, vagy a benne levő könyvtárakat külön-külön kell a gyökérbe másolni?laci64 írta:Probáld ki, max letőrlöd ha nem megy. Az első oldalon van leírás.mtb írta:Sziasztok! van egy Motorola Defy telefonom. Gyárilag nincs rajta Motonav, mint a Milestone-on. Szerintetek fel lehet rá telepíteni a Motonav-ot? Letöltöttem innen az egyik linkről. Ha van rá esély, és nem bonyolult, kérném, hogy néhány mondatban írjátok meg, hogy kell, mert kezdő androidos vagyok...Annyi világos, hogy a belső memóriájába kell telepíteni. Köszönöm előre is.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
Sikeresen telepítettem a Defy-re, annak ellenére, hogy a memóriakártyára másoltam a Motonav mappát (a belső 2 gigát nem tudtam elérni). Menet közben még nem próbáltam ki, de arra is sor kerül hamarosan. Köszönöm a segítséget.
-
- Újonc
Mint említettem, jól működik a Motonav, de lenne egy kérdésem. Az IGO-ban van olyan nézet navigáció közben, hogy nem a térképet látjuk, hanem sok adatot, pl. pill. sebességet, hátralevő időt, magasságot, átlagsebességet, stb. Ilyen képernyő nincs a Motonavban? A térkép sarkában van ugyan néhény adat a kis kockákban, de pl. a sebességet itt nem találtam meg.
Más: A TA térképek keverhetők a TM-el, nem lesz gond a határon áttervezéssel?
Köszönöm.
Köszönöm.
- laci64
- Moderátor
Sajnos a beállítási lehetősége nem igazán azonos a "nagy" igoéval. A térképeket ne keverd, nem biztos hogy átfog tervezni a határon.mtb írta:Mint említettem, jól működik a Motonav, de lenne egy kérdésem. Az IGO-ban van olyan nézet navigáció közben, hogy nem a térképet látjuk, hanem sok adatot, pl. pill. sebességet, hátralevő időt, magasságot, átlagsebességet, stb. Ilyen képernyő nincs a Motonavban? A térkép sarkában van ugyan néhény adat a kis kockákban, de pl. a sebességet itt nem találtam meg.
Köszönöm.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
TeleAtlas Európa térképet használok úgy, hogy Magyarország TopMap. Át tervez minden gond nélkül.laci64 írta:Sajnos a beállítási lehetősége nem igazán azonos a "nagy" igoéval. A térképeket ne keverd, nem biztos hogy átfog tervezni a határon.mtb írta:Mint említettem, jól működik a Motonav, de lenne egy kérdésem. Az IGO-ban van olyan nézet navigáció közben, hogy nem a térképet látjuk, hanem sok adatot, pl. pill. sebességet, hátralevő időt, magasságot, átlagsebességet, stb. Ilyen képernyő nincs a Motonavban? A térkép sarkában van ugyan néhény adat a kis kockákban, de pl. a sebességet itt nem találtam meg.
Köszönöm.
- laci64
- Moderátor
Ezért írtam, hogy nem biztos. Nálam az NT van fent, de ha beteszem a Mao TM térképet, nem tervez át az osztrákokhoz.stunts666 írta:TeleAtlas Európa térképet használok úgy, hogy Magyarország TopMap. Át tervez minden gond nélkül.
kis gombbal!

- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
Link pls!stunts666 írta:TeleAtlas Európa térképet használok úgy, hogy Magyarország TopMap. Át tervez minden gond nélkül.

múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- laci64
- Moderátor
http://www.igo-maps.info/lipiN70 írta:Link pls!stunts666 írta:TeleAtlas Európa térképet használok úgy, hogy Magyarország TopMap. Át tervez minden gond nélkül.
kis gombbal!

- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Asszem még ezt szedtem le: http://thepiratebay.org/torrent/5744639 ... rope_maps)lipiN70 írta:Link pls!stunts666 írta:TeleAtlas Európa térképet használok úgy, hogy Magyarország TopMap. Át tervez minden gond nélkül.
Plusz az itt található TM Hungary.