És szerinted oda tette az ikont? Néz már szét alkalmazások, vagy hasonló mappákban.markuslaci írta:A GARMIN mappába következők vannak:
Apps
Cache
EULA
Font
GPX
Images
JPEG
POI
GarminDevice.xml
SW.UNL
Ennyi
Garmin Mobile XT
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Garmin Mobile XT
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A cuccokat a memkarin lévő Garmin mappába pakoltad ugye?markuslaci írta:Na megtaláltam, és elvileg telepítette azt is.
Viszont a 6-os pont indítsd el a Garmin progit a telón. Hát ez nem ment eddig sem, és most sem tudom elindítani, pedig mindent a leírás alapján csináltam.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Van egy olyan mappa, hogy telepített alkalmazások, abban van Garmin Mobile ikon 2 Mb-os, de nem lehet vele semmit csinálni, csak megjeleníti az adatokat. 5.00(50) verzió
megvan az ikon.
megvan az ikon.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az az alkalmazás kezelő...... A Menüben keresd meg a Garmin ikont!markuslaci írta:Van egy olyan mappa, hogy telepített alkalmazások, abban van Garmin Mobile ikon 2 Mb-os, de nem lehet vele semmit csinálni, csak megjeleníti az adatokat. 5.00(50) verzió
megvan az ikon.
- laci64
- Moderátor
Na, végre.markuslaci írta:Van egy olyan mappa, hogy telepített alkalmazások, abban van Garmin Mobile ikon 2 Mb-os, de nem lehet vele semmit csinálni, csak megjeleníti az adatokat. 5.00(50) verzió
megvan az ikon.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Köszönöm szépen a türelmedet!!!!laci64 írta:Na, végre.markuslaci írta:Van egy olyan mappa, hogy telepített alkalmazások, abban van Garmin Mobile ikon 2 Mb-os, de nem lehet vele semmit csinálni, csak megjeleníti az adatokat. 5.00(50) verzió
megvan az ikon.
Nehéz szülés volt, de a baba egészséges.
Még esetleg annyit ha tudnál segíteni, hogy rajta van a basemap, WW Autoroute DEM Basemap NR néven, egy Naviguide Hungary 5.5 NT,
és egycGPSmapper,kozicki@gps.chrisb.org nevű. Azt hiszem, hogy ennek kéne lennie a túrista térképnek.
Ezek között, hogy tudok változtatni, vagy ez megy egyszerre????
Csak mert túrista utakat nem jelöl.
- laci64
- Moderátor
Ezek nem tudom mik, nem kellenek : WW Autoroute DEM Basemap, cGPSmapper,kozicki@gps.chrisb.org.markuslaci írta:Köszönöm szépen a türelmedet!!!!
Nehéz szülés volt, de a baba egészséges.
Még esetleg annyit ha tudnál segíteni, hogy rajta van a basemap, WW Autoroute DEM Basemap NR néven, egy Naviguide Hungary 5.5 NT,
és egycGPSmapper,kozicki@gps.chrisb.org nevű. Azt hiszem, hogy ennek kéne lennie a túrista térképnek.
Ezek között, hogy tudok változtatni, vagy ez megy egyszerre????
Csak mert túrista utakat nem jelöl.
Az alap térképnek gmapbmap. img nevűnek kel lennie, azt a garmin térképek első oldalán találsz. Turista szintén ott.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6 + Nokia 6303 Classic
Hali,
Lehet hogy már valaki kérdezte, de másnak is töri a térképet ha elfordítom a telefont?
Állítva jó, de fekve a jobb oldalon megtörik, Nokia X6 on.
Valaki??
Köszi
Lehet hogy már valaki kérdezte, de másnak is töri a térképet ha elfordítom a telefont?
Állítva jó, de fekve a jobb oldalon megtörik, Nokia X6 on.
Valaki??
Köszi
-
- Újonc
Sziasztok. Hétvégén leteszteltem a garmint. Autóval oda vissza kicsit több mint 300 km. Bár jól ismertem az utat, szóval nélküle is el mentem volna, de így legalább nem állt fenn az esélye, hogy elkavar valamerre.
Megjegyzem nem csinált semmi hülyeséget. Annyi a furcsa csak rajta, hogy néhol figyelmeztetett olyan kereszteződésnél, amit ismeretlenül is tudtam volna, mert annyira alacsonyabb rendű út volt a másik, hogy eszébe nem jutna az embernek lekanyarodni, és volt egy hely, ahol egy 6 os kereszteződésnél nem szólt semmit.
Mutatni jól mutatta, csak nem figyelmeztetett.
Összességében sokkal jobb mint a nokia sajátja!!
Megjegyzem nem csinált semmi hülyeséget. Annyi a furcsa csak rajta, hogy néhol figyelmeztetett olyan kereszteződésnél, amit ismeretlenül is tudtam volna, mert annyira alacsonyabb rendű út volt a másik, hogy eszébe nem jutna az embernek lekanyarodni, és volt egy hely, ahol egy 6 os kereszteződésnél nem szólt semmit.
Mutatni jól mutatta, csak nem figyelmeztetett.
Összességében sokkal jobb mint a nokia sajátja!!