Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Re: Nokia C6

Hozzászólás Szerző: golyos »

Üdv!

Most tervezem lecserélni a telomat.
A c6-ra is létezik főzött rom,ha igen, melyiket ajánljátok?
N70-et illetve N96 ot hackelgettem már,szerintetek belemerjek vágni a rom cserébe?(a moddignál levan irva részletesen)T-mobilost vennék mert most csak 37e-ért elhozhatom és lecserélném a szoftot ha érdemes.

köszi
xsjado
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: xsjado »

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.

Olyan problémám van, hogy a telefonom youtube-on minden filmet gond nélkül játszik, ám Vimeo-n és pár más site-on Codeck hibát ír ki és kéri valamilyen Flash player telepítését. Ez általában Adobe Flash Plyer 10. Viszont sehol sem találok Nokia C6-00-hoz ilyet. A hivatalos oldalról letöltött nyívlván nem telepíthető.
Tudtok esetleg segíteni, vagy valami ötletet adni, hogy tudom orvosolni ezt a film lejátszás problémát?

Köszönöm.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

xsjado írta:Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.

Olyan problémám van, hogy a telefonom youtube-on minden filmet gond nélkül játszik, ám Vimeo-n és pár más site-on Codeck hibát ír ki és kéri valamilyen Flash player telepítését. Ez általában Adobe Flash Plyer 10. Viszont sehol sem találok Nokia C6-00-hoz ilyet. A hivatalos oldalról letöltött nyívlván nem telepíthető.
Tudtok esetleg segíteni, vagy valami ötletet adni, hogy tudom orvosolni ezt a film lejátszás problémát?

Köszönöm.
Szia!

Más oldalról nem fogsz tudni lejátszani flash videókat.... :roll:
xsjado
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: xsjado »

Köszönöm a segítséged
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

Damir írta:
Brienter írta:Ez jó kérdés, de az lehet hogy valami olyan file van mondjuk a zenék között amit nem szeret?
Nem, inkább program lesz az.... :roll:
Egyébként az Alk. kezelőben van Napló, meg tudod nézni mit tettél fel utoljára, igazából az egész telepítéstörténelmet látod.
Sziasztok!
Ezt nekem is csinálja néha, van úgy, hogy egyszerűen csak lefagy, és csak akksi kivét után indul újra. Van olyan, hogy simán megmozdításkor, vagy kábelcsatlakozáskor fagy meg.
Úgy rémlik, mintha a GARMIN feltétele óta csinálná (50-es telepítős). Mikor elindítottam a sis fájlt a felmásolás után, azt írta, hogy a GARMIN nem kompatibilis a telefonnal. Ez furcsa. Most nem teszek fel egy darabig semmit és figyelem. De akkor sem kéne fagynia.
Pepe
arthur877
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: arthur877 »

pepe0419 írta:
Damir írta:
Brienter írta:Ez jó kérdés, de az lehet hogy valami olyan file van mondjuk a zenék között amit nem szeret?
Nem, inkább program lesz az.... :roll:
Egyébként az Alk. kezelőben van Napló, meg tudod nézni mit tettél fel utoljára, igazából az egész telepítéstörténelmet látod.
Sziasztok!
Ezt nekem is csinálja néha, van úgy, hogy egyszerűen csak lefagy, és csak akksi kivét után indul újra. Van olyan, hogy simán megmozdításkor, vagy kábelcsatlakozáskor fagy meg.
Úgy rémlik, mintha a GARMIN feltétele óta csinálná (50-es telepítős). Mikor elindítottam a sis fájlt a felmásolás után, azt írta, hogy a GARMIN nem kompatibilis a telefonnal. Ez furcsa. Most nem teszek fel egy darabig semmit és figyelem. De akkor sem kéne fagynia.
Pepe
Nekem is fent van a Garmin is, de még sosem fagyott vagy bármi hasonlót sem csinált amióta megvan.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

golyos írta:Üdv!

Most tervezem lecserélni a telomat.
A c6-ra is létezik főzött rom,ha igen, melyiket ajánljátok?
N70-et illetve N96 ot hackelgettem már,szerintetek belemerjek vágni a rom cserébe?(a moddignál levan irva részletesen)T-mobilost vennék mert most csak 37e-ért elhozhatom és lecserélném a szoftot ha érdemes.

köszi
Én még nem láttam hozzá készült főzött ROM-ot. De lehet van már.
Ha még is van, akkor fel lehet rakni, csak vigyázni kell a szoftververziót. Meg ha eredetit rakod vissza, akkor nem szabad kisebb verziószámú szoftvert rárakni. És lehet, hogy amihez a főzött ROM készült, abból gyári T-mobile-os nem jelent meg, így nem tudod visszarakni a gyárit, ha szervizbe kéne vinned.
Ez nem az, ez 5800-hoz való.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

arthur877 írta:
pepe0419 írta:
Sziasztok!
Pepe
Nekem is fent van a Garmin is, de még sosem fagyott vagy bármi hasonlót sem csinált amióta megvan.
Gondoltam rá, hogy leformázom a memkarit. Neked simán felment a GARMIN? Nem nyafogott, hogy nem kompatibilis a telóval? (T-mobileos vagyok egyébként).
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

pepe0419 írta:
arthur877 írta:
pepe0419 írta:
Sziasztok!
Pepe
Gondoltam rá, hogy leformázom a memkarit. Neked simán felment a GARMIN? Nem nyafogott, hogy nem kompatibilis a telóval? (T-mobileos vagyok egyébként).
Csak térképböngészéskor fog lefagyni :roll:
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Én még nem láttam hozzá készült főzött ROM-ot. De lehet van már.
Ha még is van, akkor fel lehet rakni, csak vigyázni kell a szoftververziót. Meg ha eredetit rakod vissza, akkor nem szabad kisebb verziószámú szoftvert rárakni. És lehet, hogy amihez a főzött ROM készült, abból gyári T-mobile-os nem jelent meg, így nem tudod visszarakni a gyárit, ha szervizbe kéne vinned.
Ez nem az, ez 5800-hoz való.[/quote]

Köszönöm!
Emiatt agodtam egy kicsit én is.
Ez az "újfajta"telefonbesorolás kicsit megkavarja az embert hiszen az összes 9.5-ös telot berakja kompatibilitás alá.
Ezek szerint akkor ennek nem rossz a szoftja,gondolok itt arra,hogy 5800-ra nagyon sok jelent meg.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”