Nokia E65

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Pistike85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e65
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E65

Hozzászólás Szerző: Pistike85 »

Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy lehet programozni a "saját gombot" (bal oldalt lent)? Előre is köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Pistike85 írta:Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy lehet programozni a "saját gombot" (bal oldalt lent)? Előre is köszi!
Ebben megtalálod a 86. oldalon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Pistike85
Újonc
Újonc

Köszönöm, de sajnos a zöld(hívás) gomb feletti gombot nem tudom hogy kell átprogramozni! :S Ebben kérnék segítséget.
potter55
Moderátor
Moderátor

Pistike85 írta:Köszönöm, de sajnos a zöld(hívás) gomb feletti gombot nem tudom hogy kell átprogramozni! :S Ebben kérnék segítséget.
Akkor próbáld ki a ezt a programot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Pistike85
Újonc
Újonc

Sziasztok! Azt hiszem kinyírtam a telóm. Mert fontrouter-be valószínűleg nem megfelelő betűtipust töltöttem be és bekapcs után amikor a pin-t kérne csak fehér háttér van. Próbáltam hard resetet: a zöldgomb+x+3+bekapcs kombinációt, de hiába. A progi és a betűtipusok a telóra voltak telepítve. Aki tud kérem segítsen, mit tegyek? Adatkábelem nincs sajnos! :S
potter55
Moderátor
Moderátor

Pistike85 írta:Sziasztok! Azt hiszem kinyírtam a telóm. Mert fontrouter-be valószínűleg nem megfelelő betűtipust töltöttem be és bekapcs után amikor a pin-t kérne csak fehér háttér van. Próbáltam hard resetet: a zöldgomb+x+3+bekapcs kombinációt, de hiába. A progi és a betűtipusok a telóra voltak telepítve. Aki tud kérem segítsen, mit tegyek? Adatkábelem nincs sajnos! :S
Próbáld hosszabb ideig nyomni a *+zöld+3+bekapcsológomb egyszerre. Próbáld meg többször. Sajnos adatkábel nélkül mást nem tehetsz, csak szervizbe viszed, és újrarakatod a szoftvert.

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

potter55 írta:
Pistike85 írta:Sziasztok! Azt hiszem kinyírtam a telóm. Mert fontrouter-be valószínűleg nem megfelelő betűtipust töltöttem be és bekapcs után amikor a pin-t kérne csak fehér háttér van. Próbáltam hard resetet: a zöldgomb+x+3+bekapcs kombinációt, de hiába. A progi és a betűtipusok a telóra voltak telepítve. Aki tud kérem segítsen, mit tegyek? Adatkábelem nincs sajnos! :S
Próbáld hosszabb ideig nyomni a *+zöld+3+bekapcsológomb egyszerre. Próbáld meg többször. Sajnos adatkábel nélkül mást nem tehetsz, csak szervizbe viszed, és újrarakatod a szoftvert.
Ezt szerintem otthon nem fogja tudni megoldani, de hozzám hozhatja, akár vasárnap-hétfőn is.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
apeelme
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E50
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: apeelme »

apeelme írta:Üdv!

Megtudja vki mondani hogy e65 és e50 vibramotorja csereszabatos-e? e65ben asszem megdöglött, egyszercsak megszűnt működni, szétszedtem a telót kitakarítottam, de nem javult meg. viszont van egy használaton kívüli e50-em amiben viszont jó a vibra, gondoltam kicserélem.
lehetséges?
előre is köszi!
senki? :cry3: :no: :weep:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

apeelme írta:
apeelme írta:Üdv!

Megtudja vki mondani hogy e65 és e50 vibramotorja csereszabatos-e? e65ben asszem megdöglött, egyszercsak megszűnt működni, szétszedtem a telót kitakarítottam, de nem javult meg. viszont van egy használaton kívüli e50-em amiben viszont jó a vibra, gondoltam kicserélem.
lehetséges?
előre is köszi!
senki? :cry3: :no: :weep:
Olvastam...
De annyira kevés E50-nel volt dolgom, hogy nem tudom, milyen a vibra benne.
E65 nekem is van, az menne...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
apeelme
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E50
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: apeelme »

és ha szétszedem, lefotózom, megmutatom akkor tudsz segíteni? (mármint az E50et!)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”