Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
zsolie írta:Sziasztok. Feltettem a Motonavot a GS-re, egy picit darabosan működik és néha fagyogat. Van erre valakinek megoldása? Vagy az I-go jobban megy rajta?
Az igo nálam jól megy.
Én ma raktam fel, de nekem nem tetszik. Lehet hogy rossz verziót raktam fel, vagy a romomnak nem jó a gpse.
Nekem tetszik, főleg az épületek 3D texturája közelítésnél, de sajnos fagyogat... De annyira, hogy semmi gomb nem működik a progiban, fájlkezelővel kell kilőni
zsolie írta:Nekem tetszik, főleg az épületek 3D texturája közelítésnél, de sajnos fagyogat... De annyira, hogy semmi gomb nem működik a progiban, fájlkezelővel kell kilőni
Igoban is benne vannak a 3D épületek.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
Sziasztok lenne egy kérdésem.Van egy milestoneom amin alapbòl fent van a motonav ha elinditom sd kártyát kér van is letöltöttem innen a hackelt motonavot de ugye nem telepiti,gondolom mert fent van az eredeti.Azt olvastam csak ha rootolom a telot akkor tudom megcsinálni,ehhez kéne egy kis segitség le tudná valaki irni részletesen mit hogyan kell?Elöre is köszönöm
holyba írta:Sziasztok lenne egy kérdésem.Van egy milestoneom amin alapbòl fent van a motonav ha elinditom sd kártyát kér van is letöltöttem innen a hackelt motonavot de ugye nem telepiti,gondolom mert fent van az eredeti.Azt olvastam csak ha rootolom a telot akkor tudom megcsinálni,ehhez kéne egy kis segitség le tudná valaki irni részletesen mit hogyan kell?Elöre is köszönöm
holyba írta:Sziasztok lenne egy kérdésem.Van egy milestoneom amin alapbòl fent van a motonav ha elinditom sd kártyát kér van is letöltöttem innen a hackelt motonavot de ugye nem telepiti,gondolom mert fent van az eredeti.Azt olvastam csak ha rootolom a telot akkor tudom megcsinálni,ehhez kéne egy kis segitség le tudná valaki irni részletesen mit hogyan kell?Elöre is köszönöm
Szia,
Ezen nem megy a One Click Root?
Ez nem igazán ennek az oldalnak a témája.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!