batka írta:Üdv!
SOS!
Sw frissítés közben kikapcsolt a telefon, annak ellenére, hogy maxon volt az aksi.
Most nem tudom bekapcsolni sem, tud valaki segíteni?
Szaki segítségét kérném...
Köszönöm előre!
Dugd PC-re,ha felismeri mint adathordozó akkor van esély .
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Hello. Segítséget szeretnék kérni a problémám a következő: Van 2db N73-am egy kopott, megviselt állapotú aminek letört a hangerőszabályzó gombja, szóval ezt a telefont cseréltem egy másik ilyen típusú telefonra. Az új telefonommal, amikor beszélek valamiért nagyon halkan szól a hangszórója maxon is alig érteni bármit is. Úgy gondoltam vmi nem stimmel vele ezért a régiből ami tökéletesen szólt, át tettem hát a hangszórót az új n73- omba , de ugyanolyan halk azzal is. (mind2 esetben maxon volt a hangerő)
Tudtok esetleg valami megoldást javasolni?
Előre is köszi
Sziasztok!!!
Lenne egy problémám!!!!
A symbian játékok nem mennek el az N73 as telomon!!!
Azt irja hogy lejárt tanusitvány!!
Ez miért van????
Frissiteni kell??V mi?????:(
Segitségeteket előre is köszöni djpk22
djpk22 írta:Sziasztok!!!
Lenne egy problémám!!!!
A symbian játékok nem mennek el az N73 as telomon!!!
Azt irja hogy lejárt tanusitvány!!
Ez miért van????
Frissiteni kell??V mi?????:(
Segitségeteket előre is köszöni djpk22
Megoldódott a telefon időfelejtési problémája, új akkut kellet a telefonba tenni a régi "felfújódása" miatt, az új akkuval az első pillanattól kezdve jól ébreszt a kikapcsolt telefon.
ili
sziasztok!
amig szoft resetet nem csinaltam addig mutatta hogyha beszelek telefonon es hivnak kozbe,
amiota reseteltem a telot foglaltot jelez a masik felnek.. nem tudja valaki hogy lehetne ezen segiteni hogy ugy legyen mint regen?
MrM írta:sziasztok!
amig szoft resetet nem csinaltam addig mutatta hogyha beszelek telefonon es hivnak kozbe,
amiota reseteltem a telot foglaltot jelez a masik felnek.. nem tudja valaki hogy lehetne ezen segiteni hogy ugy legyen mint regen?