Ndrive
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Ndrive
Másik programmal próbáltad? Lehet, hogy nem a progival van a gond.Kitol7 írta:Megnéztem és szabadban 15 perc alatt sem talált jelet
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy MB525
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az sem mindegy, hogy a "szabadban" azt jelenti, hogy egy 10 emeletes ház tövében ülve, zsebre tett mobillal, vagy egy puszta közepén állva kézben tartva. Ha mész vele kocsiban, akkor még gyorsabban talál jelet az ablakban. Nálam két hét pihi után max 3 perc.Kitol7 írta:Megnéztem és szabadban 15 perc alatt sem talált jelet
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
Nem ház tövében próbáltam, a puszta közepén nem tudom megpróbálni mert városi vagyok, és nem most tettem fel hanem kb egy hónapja és mikor néztem egyszer sem talált jelet.
Milyen másik progira gondoltál? mert megpróbáltam a garmint is csak azt valamiért sehogy se tudom feloldani a térképet
Milyen másik progira gondoltál? mert megpróbáltam a garmint is csak azt valamiért sehogy se tudom feloldani a térképet
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Gyári Nokia Maps-al próbáld meg.Kitol7 írta:Nem ház tövében próbáltam, a puszta közepén nem tudom megpróbálni mert városi vagyok, és nem most tettem fel hanem kb egy hónapja és mikor néztem egyszer sem talált jelet.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy 3 mini
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Lehet csak nekem újdonság,de letöltöttem az NDrive Agenttel a v9.3.21-es új szoftvert.Nem fedeztem fel változást.
- adolfo01
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
Sziasztok.
Felraktam az Ndrive-t nokia 5800-ra és Magyarország és Románia térképet is hozzá,minden rendben ment.Az a problémám,hogy Budapestről mennék Erdélybe, beállítok egy Romániai célpontot és azt írja ki a nem lehet útvonalat tervezni!Csak országon belül lenne használható a program?????
Várom segítségeteket!
üdv.
Felraktam az Ndrive-t nokia 5800-ra és Magyarország és Románia térképet is hozzá,minden rendben ment.Az a problémám,hogy Budapestről mennék Erdélybe, beállítok egy Romániai célpontot és azt írja ki a nem lehet útvonalat tervezni!Csak országon belül lenne használható a program?????
Várom segítségeteket!
üdv.

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem. GPS jelet talált már?adolfo01 írta:Sziasztok.
Várom segítségeteket!
üdv.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- adolfo01
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
Hát jel az van,és magyarországon belül navigál is rendesen,de azon kívül nem!Pedig térkép fent van!