Kösz. Még azt nem találom, hogy milyxen mappát kell létrehozni, amibe be lehet másolni a térképet.laci64 írta:Ezt írta Moco, csak 1 oldalt kelet volna vissza olvasni.zoli62 írta:Köszi.
ANDROID: NDrive navigációs szoftver.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- zoli62
- Újonc
- Készüléktípus: N97 Galaxy S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ANDROID: NDrive navigációs szoftver.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ndrive, maps, és abba a HUN.map.zoli62 írta:Kösz. Még azt nem találom, hogy milyxen mappát kell létrehozni, amibe be lehet másolni a térképet.laci64 írta:Ezt írta Moco, csak 1 oldalt kelet volna vissza olvasni.zoli62 írta:Köszi.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- zoli62
- Újonc
Köszi mindkettőtöknek, működik minden, csak kezdetben a térkép szerint Bp. ostrom utcában voltam, 192 km-re innen. 

- qpica
- 2. szint
- Készüléktípus: n7100
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Mert még nem talált jelet azért.zoli62 írta:Köszi mindkettőtöknek, működik minden, csak kezdetben a térkép szerint Bp. ostrom utcában voltam, 192 km-re innen.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Amig nem talál GPS jelet, addig nem tudja magát betájolni.zoli62 írta:Köszi mindkettőtöknek, működik minden, csak kezdetben a térkép szerint Bp. ostrom utcában voltam, 192 km-re innen.

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- zoli62
- Újonc
Letöltöttem Ausztria térképét, bemásoltam a megfelelő helyre, de helykeresésnél állandóan kilép, kivéve Bécset.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
Sziasztok!
Le lehet tölteni az NDrive magyar nyelvű próbaverzióját máshonnan is? Mármint nem a marketről.
Keresgéltem a neten de eddig még nem találtam, mert mindenhol csak a market-re mutogatnak.
Jelenleg nincs wifi-m és ugye az adatkábelen keresztül meg nem tudja használni a PC net kapcsoltatát (de hogy miért nem arra lehet a samsungnál se tudnának értelmes választ adni
) és ha nem muszáj akkor nem akarok várni mire a routeremet visszakapom és lesz wifi újra.
Illetve ha én tudom rosszul és mégis lehet valahogy adatkábelen keresztül netezni a Galaxy 3-al akkor világosítsatok fel pliz had okosodjak.
Le lehet tölteni az NDrive magyar nyelvű próbaverzióját máshonnan is? Mármint nem a marketről.
Keresgéltem a neten de eddig még nem találtam, mert mindenhol csak a market-re mutogatnak.

Jelenleg nincs wifi-m és ugye az adatkábelen keresztül meg nem tudja használni a PC net kapcsoltatát (de hogy miért nem arra lehet a samsungnál se tudnának értelmes választ adni

Illetve ha én tudom rosszul és mégis lehet valahogy adatkábelen keresztül netezni a Galaxy 3-al akkor világosítsatok fel pliz had okosodjak.

-
- Újonc
Közben megoldottam a letöltést és az okosítást is. 
Köszi a leírásért!
Hamarosan kipróbálom autóval is mert eddig csak az udvarban mászkálva néztem, de eddig jónak tűnik.

Köszi a leírásért!

Hamarosan kipróbálom autóval is mert eddig csak az udvarban mászkálva néztem, de eddig jónak tűnik.

-
- Újonc
Az ndirve frissítéseit érdemes letölteni? Ha wifi közelben vagyok akkor kiírja a teló, hogy van elérhető update de nemtudom, hogy ha leszedem az nem piszkál-e bele az okosított verzióba? 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsun Galaxy Ace
Sziasztok ! A térképlink nekem sehogy sem működik
. "A távoli kiszolgáló nem található" ezt írja állandóan. Tud valaki segíteni
? Előre is köszi
!