Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia C6

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tezsparker írta: Mit jelent a Hard Reset?:) Nézte a szoftver frissítést, de azt mondták neki a szervízbe, h a lehető leg újabb szoftver van rajta. Bár elég mókás lenne, h megveszi és 3nap után szoftvert kell rajta frissíteni:S... De most elvileg vissza akarja vinni...Nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Formázást jelent *#7370# kóddal.
Ha van rajta garancia akkor vigye vissza és csinálják meg.
Lehet kifogott egy hibás darabot, mert másnak jól működik a telefon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bzsola
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bzsola »

Hello

tudna nekem segíteni valaki abba, hogy mitől lehet az h néha bejövőhíváskor nem mondja be és ki sem írja azt, hogy ki hív.egy ujraindítás után meg működik.gyári független
Szoftver a legfrissebb van rajta.telefon számok peding sim re vannak mentve.
Egyébként magával a készülékkel teljesen megvagyok elégedve.másoknak is tudom ajánlani.
merkur96
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E61i

Hozzászólás Szerző: merkur96 »

Sziasztok!

Nem egészen idetartozó kérdés, de az új szimbianos telefonok hogyan birkóznak meg az s60v3as játékokkal? Mert most e61im van, és arra van a wormsnek egy tökjó változata, viszont ez a C6 nagyon szép telefon, és ha lesz majd pénzem ilyet vennék, csak jó lenne ha a worms is menne rajta. (tudom hülyeség, de tényleg sokat játszok vele)

+ az érdekelne még, hogy az akksi bírását próbáltátok már úgy hogy nem csináltatok a mobilon semmit? Jó lenne viszonyításnak, mert az e61i ha nincs használva akkor 5-6 napig is elmegy, ha használom (sok játék-zene) akkor 3-4 nap.

Még egy: a wifit milyen távolról fogja? Mert e61inél eléggé meglepődtem, kb két szobányi távolságnál többet biztos nem bír, miközben a laptop még a szomszédokét is érzékeli. A wlan vevő minden mobilnál ilyen gyenge?
92Laci92
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C6+N-gage QD
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: 92Laci92 »

én is játékfüggő vagyok,de sajnos nekem a worms nem ment..se a PGR,feltelepíti..de indításnál "lefagy" hosszan menü,és ott lehet csak kilőni.
aksit nem tudom,de vállalkozó szellemű vagyok és ma elkezdem tesztelni ha akarod.
hááát nekem eddig az összes telóm gyengébben fogta a wifi jelet mint a laptopom,de lehet hogy csak a telefonod beállításai nem megfelelőek..bár ha nem piszkáltad,akkor gyárin a legerősebbre van állítva.én nem wifizek,mobil netem van,de amikor kipróbáltam akkor megtalálta a jelet jól és meg is tartotta.
remélem tudtam segíteni :)
Nokia 3410-->Nokia 6600--->Nokia 6630--->Nokia N95--->Nokia 5800 XM Blue(ellopták) ,,|,, --->Nokia N95--->Nokia C6+Nokia N-gage QD
xktobix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6

Hozzászólás Szerző: xktobix »

Szia!
Játék témában nem tudok segíteni, de a Wifi az nagyon jó benne. Az akksi nekem kb 3-4 napot bírt ki napi 1 óra zenehallgatással. Ha használom (wifi, GPS), akkor naponta kell tölteni. Remélem tudtam segíteni.
arthur877
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: arthur877 »

A XIII. kerületben, annak is a külső részén dolgozok.
A munkahelyem hálózatán kívül általában még 4-5 wifi kapcsolatot talál úgy, hogy a legközelebbi épület is minimum 70-80 méterre van légvonalban! Akkor elég jó a vevője, nem? :D
A GPS vevője is a csak GPS készülékeket is kenterbe veri! Garmin-Nokia maps indítása után olyan 4-6 sec múlva full GSP térerő!
Athoss94
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: Athoss94 »

Sziasztok!
Több helyen is azt olvasom, hogy 1-2 nap alett lemerül az aksija.
Hogyha utólag veszek bele aksit akkor az tudom használni?
csuttesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: se x8

Hozzászólás Szerző: csuttesz »

Athoss94 írta:Sziasztok!
miért ne tudnád???
nokia 2110->motorola timeport->sonyericsson z600->3220->3220->6100->7210->sonyericsson k800i->n95 8gb->n97->sonyericsson x8->iphone 4g/32gb fehér (még nincs:()
merkur96
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E61i

Hozzászólás Szerző: merkur96 »

Köszi a válaszokat! Ez egy nagyon szép telefon, kár a wormsért :) Még a fényképezőjének kell majd utánanéznem, tud e annyit mint az n73, ha igen akkor lehet hogy ő kéne.
Athoss94
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: Athoss94 »

csuttesz írta:
Athoss94 írta:Sziasztok!
miért ne tudnád???
Eddig négy Nokiám volt és mindegyik használati útmutatójában azt írta hogy csak a gyárival megegyező aksit tehetek bele.
Ne értsd félre, todom kezelni a talefont, egyiket sem olvastam végig, midegyiknek csak az első és az utolsó néhány oldalát.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”