Nokia Térképek
- Coempi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Z1c
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 19 times
Re: Nokia Maps(Ovi Maps)
Nekem a 3.04 van fenn és autós és gyalogos navigációhoz is be tudtam állítani az utcaneves hangot.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy 3 mini
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Nekem 3.03 van fenn,de működik a gyalogos hangos navigáció.csepmen írta:Oké rendbe akkor azért .Egyébként v3.03
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy MB525
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem is 3.03 van, és nekem is működik a gyalogos hangos navigáció. Én a mobilon töltöttem le Maps-en belül, ott, ahol a hangot ki lehet választani.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
Igen látom .Most töltöttem le én isb4rn3y írta:Nekem is 3.03 van, és nekem is működik a gyalogos hangos navigáció. Én a mobilon töltöttem le Maps-en belül, ott, ahol a hangot ki lehet választani.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2
Feltettem a 3.06 béta legújabb verzióját, ami már valamiben javult, például nem lépked ki a kedvencek szinkronizálásánál, de a térképek régebbiek a 3.04-hez letölthetőeknél,legalábbis magyar viszonylatban. Lehetséges ez, vagy csak a végleges verzánál lesz elérhető a legfrissebb térkép?
- kismatya07
- Újonc
- Készüléktípus: Black-Chrome Navi
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani hogy egy ország térképe ne a C-re kerüljön hanem a memóriakártyámra? Mert az Ovi Suite-tal már próbáltam letölteni országtérképeket,de mivel pölö Magyarország térképe 60 mega, nekem meg csak 35 megám van(szabad) a C-n ezért azt irja ki hogy nincs hely.
,,Fény derült a loch ness-i szörny titkára!! Nincs is titkára"
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 44 times
Na az viszont érdekes, a Maps alapból az E:\cities\ mappába tölt lekismatya07 írta:Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani hogy egy ország térképe ne a C-re kerüljön hanem a memóriakártyámra? Mert az Ovi Suite-tal már próbáltam letölteni országtérképeket,de mivel pölö Magyarország térképe 60 mega, nekem meg csak 35 megám van(szabad) a C-n ezért azt irja ki hogy nincs hely.

- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- kismatya07
- Újonc
- Készüléktípus: Black-Chrome Navi
Le akartam tölteni Magyarország térképet ami 60 mega és kiirta hogy nincs elég hely töröljön néhány elemetfonix232 írta:Na az viszont érdekes, a Maps alapból az E:\cities\ mappába tölt lekismatya07 írta:Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani hogy egy ország térképe ne a C-re kerüljön hanem a memóriakártyámra? Mert az Ovi Suite-tal már próbáltam letölteni országtérképeket,de mivel pölö Magyarország térképe 60 mega, nekem meg csak 35 megám van(szabad) a C-n ezért azt irja ki hogy nincs hely.

,,Fény derült a loch ness-i szörny titkára!! Nincs is titkára"
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Töröld a kártyáról a cities mappát. Utána indítsd a progit, indulás után lépj ki. Ha ezzel megvagy, az ovival te fel újra a hangokat, és az újabb térképet.hoferko írta:Feltettem a 3.06 béta legújabb verzióját, ami már valamiben javult, például nem lépked ki a kedvencek szinkronizálásánál, de a térképek régebbiek a 3.04-hez letölthetőeknél,legalábbis magyar viszonylatban. Lehetséges ez, vagy csak a végleges verzánál lesz elérhető a legfrissebb térkép?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!