Nokia 6650 Fold
- dwayne
- 1. szint
- Készüléktípus: Panasonic X700 - Nokia 6650
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6650 Fold
Köszi szépen!
Ezek jó, örülök, hogy foglalkoznak a telefonnal!
20-20 Mega az pontosan menyni is?:)
Azt mondod a régi módszerrel nem lehet hacelni, az újabbakkal lehet? Hellox1.03?
Nekem nagyon fontos lenne pl a szétnyitás utáni gyors felfogás, mert aktív flip be van kapcsolva, és elég gáz, hogy még amikor a fülemhez teszem, néha akkor még csörög... A Panasonic X700nál ilyen gond nem volt, aztán megszoktam nagyon...
Azt mondod a régi módszerrel nem lehet hacelni, az újabbakkal lehet? Hellox1.03?
Nekem nagyon fontos lenne pl a szétnyitás utáni gyors felfogás, mert aktív flip be van kapcsolva, és elég gáz, hogy még amikor a fülemhez teszem, néha akkor még csörög... A Panasonic X700nál ilyen gond nem volt, aztán megszoktam nagyon...
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
20-22 mega, az több mint elég lenne pl DosBoxnak egy Win3.1-hez, de mégse volt hajlandó futtatni... igen a HelloOX az eddigi összes S60V3as telót viszi, ezt is, habár én jobban bízok a saját hackemben (ROMpatchert szignóz, telepít, Open4All-t bemásol, X-Plore-t telepít, beállít, majd open4all (továbbiakban O4A) bekapcs, xplore indít, FP1 installservert bemásol és kész...)dwayne írta:Köszi szépen!
SZERKESZTÉS:
Észrevettem, hogy Damir88 nevű ismerősünk felfedezte az FP2es telókra az installserver filet! Örüljünk neki és istenítsük a kitalálóját, és Damirt, a feltöltőjét!
ITT ELÉRHETŐ: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=22586
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- dwayne
- 1. szint
- Készüléktípus: Panasonic X700 - Nokia 6650
Hmm, én a rarban rmp -file-t látok, ezt ugyanúgy be kell másolni, mint az exe-t?
És a "Open4All bemásol" alatt mit értesz? Hogy bekapcsolod a ROMPatcherben?
szerk.:
"RAM (Heap): 20 Mb (futás közben általában 12-15, új szoftverrel [3.31 v48] pedig elérheti indulásnál a 20-22 megát is!)"
Ez így totál nem logikus, hogy indítás utánit hasonlítod a futás közbeni RAMhasználattal.
Mert így semmi különbség nekem...
Speciel nekem a 3.09es T-s szoftver legelső indításkor 21,4 vagy 21,6MBt írt ki, és 14-18 MB van használat közben...
szerk.:
"RAM (Heap): 20 Mb (futás közben általában 12-15, új szoftverrel [3.31 v48] pedig elérheti indulásnál a 20-22 megát is!)"
Ez így totál nem logikus, hogy indítás utánit hasonlítod a futás közbeni RAMhasználattal.
Speciel nekem a 3.09es T-s szoftver legelső indításkor 21,4 vagy 21,6MBt írt ki, és 14-18 MB van használat közben...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 6650 fold+4 gb micro sd
A rompatchert igazából hogy kell megoldani? Addig tiszta hogy felteszem a telóra, de hogy társítom a patchekkel. Jah meg akkor az elküldöm visszaküldik(kínai szignózást) nem lehet kikerülni?
- fonix232
- 5. szint
Nem lehet kikerülni sajnos, és nem kell társítani, az rmp kiterjesztésű fáljokat kell az E:\patches\ mappába másolni!malna89 írta:A rompatchert igazából hogy kell megoldani? Addig tiszta hogy felteszem a telóra, de hogy társítom a patchekkel. Jah meg akkor az elküldöm visszaküldik(kínai szignózást) nem lehet kikerülni?
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- fonix232
- 5. szint
Nekem indításnál van olyan 18-19 Mb(vagyis volt az eredeti szofttal, amint azt már pár helyen említettem) és új szofttal volt 20-22, futás közbe pedig olyan 14-16...dwayne írta:Hmm, én a rarban rmp -file-t látok, ezt ugyanúgy be kell másolni, mint az exe-t?
szerk.:
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 expressmusic
Sziasztok!
Bocs, de igencsak újonc vagyok a nokiák vonalán, eddig volt SE, meg WinMo de nokia a 3210-est leszámítva soha. Olvasom a fórumot és még sok másikat viszont nem találtam kiindulási pontot a problémémra. Vettem egy 6650 fold T-mobile telefont, és a nokia oldaláról letöltöttem a mail for exchange legfrissebb verzióját (2.07), amit a telefonhoz ajánl. Sajnos nem tudom telepíteni, mert ezt a hibaüzenetet adja:
- "Nem telepíthetô. Beépített összetevô."
Viszont MfE könyvtáram az nincs, tehát akkor gyanítom vagy csak nem látható vagy én vagyok ügyetlen, pedig az exchange serveres szinkronizáció nagyon kellene.
Merre kellene keresnem a megoldást? Szignózásnál?
Bocs, de igencsak újonc vagyok a nokiák vonalán, eddig volt SE, meg WinMo de nokia a 3210-est leszámítva soha. Olvasom a fórumot és még sok másikat viszont nem találtam kiindulási pontot a problémémra. Vettem egy 6650 fold T-mobile telefont, és a nokia oldaláról letöltöttem a mail for exchange legfrissebb verzióját (2.07), amit a telefonhoz ajánl. Sajnos nem tudom telepíteni, mert ezt a hibaüzenetet adja:
- "Nem telepíthetô. Beépített összetevô."
Viszont MfE könyvtáram az nincs, tehát akkor gyanítom vagy csak nem látható vagy én vagyok ügyetlen, pedig az exchange serveres szinkronizáció nagyon kellene.
Merre kellene keresnem a megoldást? Szignózásnál?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
A szignózással nem oldod meg a dolgot. A telefon szerint már telepítve van gyárilag ez az alkalmazás, ezért nem tudja feltelepíteni. Érdemes megnézned, hogy nincs-e az indítóikonja valahol valamelyik mappában, vagy nézd meg a telefon kezelési útmutatóját hátha találsz benne valamit az Exchange-ről.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 expressmusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 Fold
Sziasztok! Nekem van egy 6650 Fold om, én úgfy tudom ez csak a t-mobilnál megjelent telefon, azonban én pannonos vagyok, de nagyon csípem ezt a telót. Szeretném megtudni hogy lehet e valahogy szoftveresen függetleníteni,mert a turbósimes megoldás nemtetszik. Én elvittem,de aztmondták nemlehet kinyitni. Valahogy meglehet oldani?
A válaszokat előre is kösziii!
A válaszokat előre is kösziii!