Nokia 6120 Classic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Nokia 6120 Classic

Hozzászólás Szerző: Segal »

olee820 írta:Hali!Azt szeretném megtudni hogy hogy tudok témát rátölteni a telomra.Most vásároltam.PC Suitével nem megy.Adatkábelel probálkozom de nem engedi azt irja ki hogy nem telepithetö pedig direkt 6120 hoz szedtem le.Nem tláltam a forumban komkrét magyarázatot mit tudok csinálni?Elöre is köszönöm a válaszokat. :oops:
ha ahoz szedted akkor biztos nem az a baj hogy a régi oprendszeres a téma. Általába az a baj hogy az alkalmazáskezelőbe a beállítások nincsenek jól megcsinálva. A tanusítványellenőrzés legyen kikapcsolva a szoftvertelepítés meg mindre állítva. Ezután max lejárt tanusítványhibába lehet belefutni arra meg a dátum viszzaállítása a megoldás de a főoldalon a GY I K témába le vannak írva a hibaüzenetre a megoldások
olee820
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6120 c
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: olee820 »

Igen a fájkezelöben a beálitást megcsináltam már reggel olvastam mit kell.Csak az a baj hogy igy sem engedi a dátumot is viszaálitotam 2 ével.és ha rámásolom a témákat mégis egy kis piros kocka jelenik meg ha rámegyek a megnyitásra azt irja hogy telepitem nyomok egy igent és most jön a gond azt irja az alkalmazás ártalmas lehet a telefon számára vagy a másik hogy egész egyszerüen kiirja hogy nem kompatibilis.ha valaki tud valami megoldást segicsen.KÖSZÖNÖM Ja és a pc suite mikor megnyitom és az alkalmazást akarom telepiteni fel sem ismeri a telefont.Vagy hova tudom bemásolni a témákat ahol biztos elfogadja?
olee820
Újonc
Újonc

Én nem tudom mi van,de a szignozási progit sem engedi feltenni.Meg van 1 fájl amit a c://SyS/bin be kéne bemásolni de nincs is nekem olyan mappám.Ezt nem értem.Már a beálitás tuti jo,a dátum viszaálitva és mégsem enged semmit.Valaki légyszi irja le hogy kell.Ha ez a simbián telora egy sz....témát igy kell felrakni aszem én hamar megröptetem.SEGICSÉGGGGGGGGG
Segal
Admin segéd
Admin segéd

olee820 írta:Én nem tudom mi van,de a szignozási progit sem engedi feltenni.Meg van 1 fájl amit a c://SyS/bin be kéne bemásolni de nincs is nekem olyan mappám.Ezt nem értem.Már a beálitás tuti jo,a dátum viszaálitva és mégsem enged semmit.Valaki légyszi irja le hogy kell.Ha ez a simbián telora egy sz....témát igy kell felrakni aszem én hamar megröptetem.SEGICSÉGGGGGGGGG
kapcsold be a rejtett mappák mutatását X-plore ba és látni fogod a bin mappát feltéve ha megcsináltad a yes-ekre a válaszokat meg a háttérbe tetted előtte a fájlkezelőt de elég részletesen le van írva a szignózás kikerülése témába mit hogy kell csinálni
olee820
Újonc
Újonc

igen csak nem engedi hogy azt az x plorét telepicsem és elolvastam persze és nem megy a szignozás kikerülése mert azokat a progikat amik kelenek hozzá azt sem tudom feltenni.Enyire nem lehetek balfék
olee820
Újonc
Újonc

segal ha nem engedi azt sem hogy feltegyem a x-plore progit ami a leg elsö amit felkel rakni akkor hogy csináljam?Hiába van a segités a GYIk ba nem segit igy ebben a formba semmit.
olee820
Újonc
Újonc

Sikerült valahogy felment a X plore de viszont most kéne feltenem a helloCarbide de igen ám csak annál azt irja ki hogy a tanusitvány még nem érvényes.Most mit tudok csinálni?
Segal
Admin segéd
Admin segéd

olee820 írta:Sikerült valahogy felment a X plore de viszont most kéne feltenem a helloCarbide de igen ám csak annál azt irja ki hogy a tanusitvány még nem érvényes.Most mit tudok csinálni?
a telefon dátumával kell játszani ilyen esetbe előreállítani de ezt a szignózás kikeülése témába folytassuk mert ott van erről szó hibaüzik fel vannak amúgy sorolva a GY I K témába. ha mindennel vágeztél mehet vissza a mai dátum
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Davidoo írta:
sozs írta:Újabb probláma a szoftverrel, egy nappal előrébb járt mint kellett volna.... Nokia, Nokia te csodás! :merges4: :merges4:
Ne mond hogy annyira nehéz volt visszaállítani..10 gombnyomásból megvan.
Bocsáss meg, de ezt minden alkalommal nézegessem? Ilyen alap dolgot nem bír folyamatosan, pontosan megcsinálni egy szoftver? Itt nem a manuális beállításról van szó, hanem egy jó szoftver lecserélnek, és alapvető dolgokban hibázik a szoftver. Ez dühít igazán! :duhos2:
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

Ne mond hogy annyira nehéz volt visszaállítani..10 gombnyomásból megvan.[/quote]
Bocsáss meg, de ezt minden alkalommal nézegessem? Ilyen alap dolgot nem bír folyamatosan, pontosan megcsinálni egy szoftver? Itt nem a manuális beállításról van szó, hanem egy jó szoftver lecserélnek, és alapvető dolgokban hibázik a szoftver. Ez dühít igazán! :duhos2:[/quote]

ez a probléma már régóta fenn áll és nem csak ennél a modellnél :idea: sztem ez már többször ki lett tárgyalva :!: Nokia hibája,de a felhasználók szívnak vele :!:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”