Minden szám SIM-en van

Ez már előfordult több embernél más telefonnal, de itt még nem olvastam ilyenről.konczy3 írta:Sziasztok, nekem egy érdekes dolog tőrténik már vagy 2 hete a telómmalHa hívnak hol a beállított csengőhang szólal meg, hol az eredeti Nokiás hang
Ez mitől lehet? Ha két hívás közt pár perc van akkor is változik, sőt ha ugyan az hív akkor sem gond a telómnak
Minden szám SIM-en vanHasználatba van a nUnlock és a Widgetizer is, lehet ezek kevernek be?
5800-n napi rendszerességgel előfordult és teljesen mindegy volt, hogy milyen rom volt fent. 5230-on sosem jött még elő...potter55 írta:Ez már előfordult több embernél más telefonnal, de itt még nem olvastam ilyenről.konczy3 írta:Sziasztok, nekem egy érdekes dolog tőrténik már vagy 2 hete a telómmalHa hívnak hol a beállított csengőhang szólal meg, hol az eredeti Nokiás hang
Ez mitől lehet? Ha két hívás közt pár perc van akkor is változik, sőt ha ugyan az hív akkor sem gond a telómnak
Minden szám SIM-en vanHasználatba van a nUnlock és a Widgetizer is, lehet ezek kevernek be?
Talán ha frissíted a szoftvert.
Szerintem nem. De van rá jobb is pl a key lock clock.Tomex1 írta:Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek,de a largetime működik 5230-on?
Az a baj, hogy ezeknél a telefonoknál úgy hamar lemerül a telefon. Annál pedig egyszer megnyomod akármelyik gombot és kiadja az órát és így nem fogyasztja az aksit.Tomex1 írta:Az hasonló a largetime-hez?
Az lenne a lényeg,hogy ne keljen nyomkodni a telót ha meg akarom nézni az időt.