Szóval.Lion írta:Én meg már korábban írtam, hogy nekem NEM megy a GPS+. (már más is írta, hogy neki sem) Nagycéges flottakedvezmény (lila szolgáltató), nagyon jó tarifa, de ez pl. egy nagy sz*pás, mert bizonyos dolgokat lekorlátoztak. Hogy pont ez miért nem megy, nem tudom. Az előző (HX-es) ROM-mal se ment.bukest írta:Navigáció.
Mint már oly' sokszor leírtuk, a telefon menüjében találsz olyat hogy GPS+. Ezzel le tudod szedni a műhold pozíciókat és az adatok egy hétig érvényesek. Ezzel kb 15másodperc alatt talál jelet akármelyik navigáció(vagy kevesebb alatt is, Garmin pl már úgy indul(10ből 6x) hogy van jel mire betölt a program).
bukest
Ha egy hálózat alapú szolgáltatást nem tudsz igénybe venni mert a szolgáltatod tiltja(díjcsomag vagy egyéb okok miatt) akkor nincs az az Isten hogy bárhonnan le tudd tölteni, vagy akármelyik program le tudja tölteni, mert NINCS HÁLÓZATI HOZZÁFÉRÉSED!!!! NEM ERRE, HANEM AKKOR SEMMIRE!!!
A megoldás.
1. Minden vasárnap, tv közben fogsz egy másik sim-kártyát(mivel gondolom független a készüléked), belerakod. Természetesen egy olyat amin van hálózati(netes) kapcsolat. Bekapcsolod, letöltöd. Kikapcsolod, kártya vissza és egy hétig vannak adatok.
2. Szerzel egy embert aki ezt megteszi neked, felmásolja egy serverre(pl így: Műhóódak) és te otthon a számítógépen leszeded, bemásolod a C/system/data-ba és ugyanúgy használhatod egy hétig. Persze a közeledbe legyen az ember, mert gondolom cellid alapján szedi le a pályákat. Vagy a fr*nc se tudja.
Egyéb lehetőség hogy a hálózati kapcsolatoknál nincs ott a "lila" NET kapcsolat. Ezt le kell kérned a 1430-ról(ügyintézővel beszélj: 1-2-0). Ha nem működik akkor tényleg le van korlátozva a díjcsomag és akkor csak az előző kettő verzió lehetséges.

bukest