Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: bukest »

Lion írta:
bukest írta:Navigáció.

Mint már oly' sokszor leírtuk, a telefon menüjében találsz olyat hogy GPS+. Ezzel le tudod szedni a műhold pozíciókat és az adatok egy hétig érvényesek. Ezzel kb 15másodperc alatt talál jelet akármelyik navigáció(vagy kevesebb alatt is, Garmin pl már úgy indul(10ből 6x) hogy van jel mire betölt a program).
bukest
Én meg már korábban írtam, hogy nekem NEM megy a GPS+. (már más is írta, hogy neki sem) Nagycéges flottakedvezmény (lila szolgáltató), nagyon jó tarifa, de ez pl. egy nagy sz*pás, mert bizonyos dolgokat lekorlátoztak. Hogy pont ez miért nem megy, nem tudom. Az előző (HX-es) ROM-mal se ment.
Szóval.

Ha egy hálózat alapú szolgáltatást nem tudsz igénybe venni mert a szolgáltatod tiltja(díjcsomag vagy egyéb okok miatt) akkor nincs az az Isten hogy bárhonnan le tudd tölteni, vagy akármelyik program le tudja tölteni, mert NINCS HÁLÓZATI HOZZÁFÉRÉSED!!!! NEM ERRE, HANEM AKKOR SEMMIRE!!!

A megoldás.

1. Minden vasárnap, tv közben fogsz egy másik sim-kártyát(mivel gondolom független a készüléked), belerakod. Természetesen egy olyat amin van hálózati(netes) kapcsolat. Bekapcsolod, letöltöd. Kikapcsolod, kártya vissza és egy hétig vannak adatok.
2. Szerzel egy embert aki ezt megteszi neked, felmásolja egy serverre(pl így: Műhóódak) és te otthon a számítógépen leszeded, bemásolod a C/system/data-ba és ugyanúgy használhatod egy hétig. Persze a közeledbe legyen az ember, mert gondolom cellid alapján szedi le a pályákat. Vagy a fr*nc se tudja.

Egyéb lehetőség hogy a hálózati kapcsolatoknál nincs ott a "lila" NET kapcsolat. Ezt le kell kérned a 1430-ról(ügyintézővel beszélj: 1-2-0). Ha nem működik akkor tényleg le van korlátozva a díjcsomag és akkor csak az előző kettő verzió lehetséges. :)

bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
Lion
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Lion »

bukest írta: Szóval.

Ha egy hálózat alapú szolgáltatást nem tudsz igénybe venni mert a szolgáltatod tiltja(díjcsomag vagy egyéb okok miatt) akkor nincs az az Isten hogy bárhonnan le tudd tölteni, vagy akármelyik program le tudja tölteni, mert NINCS HÁLÓZATI HOZZÁFÉRÉSED!!!! NEM ERRE, HANEM AKKOR SEMMIRE!!!

A megoldás.

1. Minden vasárnap, tv közben fogsz egy másik sim-kártyát(mivel gondolom független a készüléked), belerakod. Természetesen egy olyat amin van hálózati(netes) kapcsolat. Bekapcsolod, letöltöd. Kikapcsolod, kártya vissza és egy hétig vannak adatok.
2. Szerzel egy embert aki ezt megteszi neked, felmásolja egy serverre(pl így: Műhóódak) és te otthon a számítógépen leszeded, bemásolod a C/system/data-ba és ugyanúgy használhatod egy hétig. Persze a közeledbe legyen az ember, mert gondolom cellid alapján szedi le a pályákat. Vagy a fr*nc se tudja.

Egyéb lehetőség hogy a hálózati kapcsolatoknál nincs ott a "lila" NET kapcsolat. Ezt le kell kérned a 1430-ról(ügyintézővel beszélj: 1-2-0). Ha nem működik akkor tényleg le van korlátozva a díjcsomag és akkor csak az előző kettő verzió lehetséges. :)

bukest
Az első kettőt semmiképp!! :D Azért köszönöm!
A harmadiknak meg holnap utánanézek.
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
schulzz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n82
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: schulzz »

Én is köszönöm a választ. Esetleg arról tud vki nyilatkozni, hogy lesz e valami a processzor húzásából 950Mhz-ig? és ha igen akkor mennyire stabil? Tudom, vagy legalább is sejtem, hogy itthon még nincs meg ez a patch, de azért gondolom a romfőzőknek akiknek van tapasztalatuk azoknak esetleg van vmi elősejtésük? Na erre lennék kiváncsi. Köszönöm a választ
Lion
2. szint
2. szint

Lion írta:
bukest írta: Szóval.

...

bukest
Beszéltem a lilákkal. A műszaki ember szerint nincs ilyen jellegű szolgáltatás, tehát azt letiltani se tudják. Átirányítottak a Samsung ügyfélszolgálatához, ahol meg nem is hallottak ilyen esetről. Mondták, vigyem be a telót, de vigye, akinek Béla volt az anyja. Ezt már ismerem...
bukest
2. szint
2. szint

Lion írta:
Lion írta:
bukest írta:
Beszéltem a lilákkal. A műszaki ember szerint nincs ilyen jellegű szolgáltatás, tehát azt letiltani se tudják. Átirányítottak a Samsung ügyfélszolgálatához, ahol meg nem is hallottak ilyen esetről. Mondták, vigyem be a telót, de vigye, akinek Béla volt az anyja. Ezt már ismerem...
Szia!

Úgy látom nem értetted meg 100%ban amit írtam. :)

A T-Mobile-nál nincs is ilyen szolgáltatás, nem volt és nem is lesz!

Ez a program egy adatbázisból szedi le az adatokat. Ennek semmi köze a T-Mobile-hoz.

Hogy működik a program?

Elindítod, csatlakozik az internetre és letölti az adatbázisból az adatokat.

1. A programot a Samsung készítette és tökéletesen működik.
2. A program működéséhez csomagkapcsolt internet elérés szükséges. ITT JÖN KÉPBE AZ EMLÍTETT SZOLGÁLTATÓ.

Ha nincs a telefonodon a Kapcsolatok/Céloknál az Interneten belül a T-Mobile NET, akkor ezt KELL LEKÉRNI AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATRÓL!!!
1430(1-2-0).
Ezt kell lekérni: T-MOBILE NET

Ezután ha elindítod a GPS+ programot akkor kapcsolódáskor ki kell választani a lekért T-Mobile NET kapcsolatot. Ha csak ez volt a baj, akkor ezután szépen csatlakozik és letölti az adatokat.

Viszont!!!

Ha le van korlátozva a díjcsomagod hogy ne lehessen netezni vele, akkor hiába kérsz le akármit is, NEM FOG CSATLAKOZNI AZ INTERNETRE ÉS ENNEK NINCS EGYÉB MÓDJA HOGY MEGJAVULJON.

Vagy másik díjcsomagot használsz, vagy sajnos nem fogod tudni igénybe venni ezt a szolgáltatást. Erről egyes egyedül csak a díjcsomagod tehet. Semmi más.

Volt hasonló eset például Telenornál(akkor még azt hiszem Pannon GSM) volt egy sms-es díjcsomag, amiben kedvező volt a percdíj illetve az sms díja, de például nem lehetett mms-t küldeni mert nem volt engedélyezve ezzel a díjcsomaggal.

Egy szó mint 100, ha hiányzik a T-Mobile NET kapcsolat, akkor azt tudod lekérni Ügyfélszolgálatról, ha ezután se megy, akkor a díjcsomagod nem engedi. Sajnos ez van. :(

bukest
bukest
2. szint
2. szint

Sőt tovább megyek, hagyjuk ki a T-Mobile-t.

Leírom hogy mit, hogy csinálj.

Beállítások
Kapcsolatok
Célok

Itt a legelső ez:

Hozzáférési pont
Új h.fér.pont.ad

erre nyomj

Megkérdezi hogy:

Automatikusan ellenörzi az elérhető hozzáférési pontokat?

nyomj NEM-et.

Ezután:

Hozzáfér. p. kiválasztása:
WLAN
Csomagkapcsolt

nyomj a Csomagkapcsolt-ra

Ezután:

Csomagadatok hozzáférési pontjának neve:
Írd be:

T-Mobile NET

Ezután választanod kell:

Cél választása:
Internet
Multim. üzenet
WAP-szolgált.-ok

Válaszd az Internet-et

Ezután kiírja hogy Új hozzáféréi pont hozzáadva a Célhoz.

kattints kétszer az Internetre

itt lesz a T-Mobile NET

kattints rá

Itt a 3. ez:
Hozzáférési pont neve:
T-Mobile NET

ezt javítsd át erre: internet

Utána látsz olyat hogy:
Hitelesítés
Biztonságos
erre katt és átvált Normálra.

Végeztél.

Katt a GPS+-ra

Opciók, Beállítások

itt a Hozzáférési pont fülnél válaszd ki az előbb elkészített T-Mobile NET kapcsolatot.
majd vissza.

Katt az Adatok letöltése-re.
Ezután kiírja hogy költséggel jár... katt az Igen-re.

Ezután kapcsolódik és letölti az adatokat. Ha nem, akkor a díjcsomagod le van korlátozva, nem engedélyezett az internetes forgalom.

bukest
Lion
2. szint
2. szint

bukest írta:
Szia!

Úgy látom nem értetted meg 100%ban amit írtam. :)

...

bukest
És mennyire igazad volt: tényleg nem értettem! :oops:

Hatalmas vagy! Az volt a baj, hogy a Kapcsolatoknák volt 6 db elérési pont, amiből a T-Mobile NET az utolsó volt. Gondolom csak X ideig várt a GPS+, aztán közölte, hogy nem tudja letölteni az adatokat. Most előléptettem 2. helyre (az otthoni WLAN-om mögé), elindítottam a GPS+-t és LETÖLTÖTTE AZ ADATOKAT! :whaaa:

Nagyon köszönöm! :Notworty: :taps1:

Öööö... Szegény Samsung-osok, remélem nem törik a fejüket a problémám megoldásán... Lehet, hogy mindjárt felhívom őket és elmondom, mi a megoldás, hátha van még ilyen idióta, mint én.

Még egyszer köszönöm, Bukest!

U.i.: a ROM-os topikban nincs kedved esetleg válaszolni a kérdésemre? (jelen pillanatban a legutolsó hozzászólás ott)
bukest
2. szint
2. szint

El se hiszem! :D:D:D:D

Ennyi hónap után ezt hatalmas sikernek könyvelem el! :D

Azért nem írtam rá, mert felhasználókat kérdeztél, én pedig nem akarok se magam mellett se magam ellen szólni. :)

bukest
sing69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8910
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sing69 »

Hali, olyan problémám van az hd-mel hogy a hangerő szabályozás túl nagy ugrással fokozódik, 0-son néma de 1-es hangerőn már hangos ez főleg fülhallgatóval zavaró mert van olyan film, zene ami már 1-es hangerőn is túl hangos. Tudtok erre valami megoldást.
banistvan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 2

Hozzászólás Szerző: banistvan »

Sziasztok "kollégák" :shifty:

A véleményeteket kérném ki abban hogy lecserélném a HD-t egy Galaxy S-re.Érveket kérnék mellette és ellene.2009 11. hóban vettem.Szeretem nagyon de a Galaxy is nagyon tetszik.Amit hiányolok belőle az a vaku.Régi symbian-os vagyok még anno 3650-el kezdtem tehát ebben a témában otthon vagyok de az android kicsit ismeretlen még számomra.Szóval nem tudok dönteni.
Válaszokat előre is köcce :)
Samsung I8910 Omnia HD
N3310 N3410 N3510i N3650 N3660 N70 N95
Félrelépéseim:GH198 GA318 T10s T200 meg még 1 pár
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”