De phoenix-el? Ha nem, akkor csináld meg azzal.ertlig írta:nem rég lett frissítve a teló. a problémám a 32gigás formázása.
Memóriát meg tudod géppel is formázni, Tárhely módban kéne csatlakoztatnod a telót a gépre.
De phoenix-el? Ha nem, akkor csináld meg azzal.ertlig írta:nem rég lett frissítve a teló. a problémám a 32gigás formázása.
Ha ugyanazt a szoftver rakod fel, akkor megmarad. Egyébként én a helyedben inkább bevinném szervizbe, ha már van gari....ertlig írta:megpróbálom phoneixel, de ha azzal sem meg akkor is megszívtam, m gondolom akkor elveszik a garancia :-S
Próbáld meg ezzel.biggorog írta:hali! érdekelne engem hogy lehet e billentyűzet kiosztását megváltoztatni?
biggorog írta:sajna nem müködik vele. azt irja full memory
Akkor lehet nem kompatibilis az s60v5-ös rendszerrel.Haxi írta:nekem is. Nem fut semmi csak xplore van fent most volt hr és mégis kevés :/
Szia!Thom79 írta:Szevasztok,pár napja lettem n97 tulaj és az érdekelne hogy nektek hogyan teljesit hangzásban,csak mert én nem nagyon vok megelégedve vele totalisan közép hagzásban szol... Ez elött 5800ám volt az elött meg n95 8gb de ezek röhögve porba tiporják ezt a készüléket!
Szal csak én fogtam ki eme ragyogo tulajdonságú készüléket vagy ez mind ilyen?
Amugy nagyon tetszik mindenben ezt leszámitva!
THX!