Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Re: Samsung Galaxy S-trükkök,modding,romolás

Hozzászólás Szerző: szutty »

duce79 írta:
reddoors írta:
migabi24 írta:Szerintem is jobb a JP6, itt megy a naptár szinkronizálás, és nem hibás a fordítás, a gps-re leszek kíváncsi 8-)
Igen , szerintem is jobb, mindkettőt kipróbáltam.
A termékkódot ellentétben a híresztelésekkel átírja XEE-re Skandináv régió, ami természetesen bármikor visszaírható. ;)
Akkor ajánlod inkább a jp6-ot? A pc átirása, simán rámásolom az efs mappát és kész? A böngésző javult, vagy vannak még kényszerbezárások? Más: Ezt olvastátok? http://handras.hu/?p=3357 Ciao!
Ez a gyerek nem is tudja hasznàlni az sgs-t. Fogalma sincs hogy mit hogy... Összeraknèk egy lagfixeset egy szifonnal.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

renee7 írta:Ki a fene az a Handrás??
Csupán magyarország legnagyobb Apple bolt (xms) tulajdonosa :D Csupán.... :D
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

szutty írta: Ez a gyerek nem is tudja hasznàlni az sgs-t. Fogalma sincs hogy mit hogy... Összeraknèk egy lagfixeset egy szifonnal.
Andrisról tudni kell, hogy nagyon elfogult! Ő egy almamániás :D Androidt és minden más rendszert lenéz... Én ezt még frissen láttam! Nekem az csapta ki a biztosítékot, mikor azt mondták, hogy nem lehet mappákat létrehozni :duhos2: Nem baj, hogy már az 1.5-ös android is tudta, neeem az nem számít, a lényeg, hogy az Apple 3 év után belerakta akkor Ő az Isten xD Ami számomra szánalmas volt, az a mobilarena volt, mikor tesztelték az iOS 4.0-át... Imádom a mobilarénát, de az, hogy ott mikrofonnal a kezében majd el ájult a csávesz, hogy lehet háttérképet berakni, végülis a 10 éves 3310-esben is lehetett :D Egyébként abban nem értünk egyet, hogy lagfixes telóval rakjuk össze, mert ennyi erővel lehetne egy jailbreak-elt iPhone 4-et mellérakni, minden moddingolással, s akkor megint jobb az iPhone! Nyílván azon a készüléken valami JM1 volt vagy JG vagy nem tudom! De ha egy szűz iPhone 4-et meg egy szűz JPM-es Galaxy-t egymás mellé raknánk, nem tudom melyik nyerne... Meg ott mondogatja a csávó, hogy milyen lassú a böngésző, akadozik (tény és való, ott a videón) de mikor kilép, akkor mutatja, hogy 10 program fut... Miért nem zárja be mindet és nyitja meg újra a böngészőt?! SZÁNALOM

Másik ilyen teszt, amin röhögtem: http://www.origo.hu/techbazis/mobil/201 ... itasa.html

Két cikis dolgoz idéznék a táblázatból: "A Galaxy S: teljes multitask és jön a Flash támogatás a 4.2-es szoftverrel" ezek tesztelnek...?
"Vegyes (A Galaxy S-ben van rádió, viszont az iPhone 4 képernyőjén jobb filmet nézni)." Divix ezeknek nem jelent semmit, meg a nagyobb képernyő? Pffff

Más: nagyon nagyon nagyon nagy köszönet SztupY-nak, hogy elkészítette nekünk ezt: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2534.0
JPM előre van root-olva meg sok okosság van benne :)
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

duce79 írta:
reddoors írta:
migabi24 írta:Szerintem is jobb a JP6, itt megy a naptár szinkronizálás, és nem hibás a fordítás, a gps-re leszek kíváncsi 8-)
Igen , szerintem is jobb, mindkettőt kipróbáltam.
A termékkódot ellentétben a híresztelésekkel átírja XEE-re Skandináv régió, ami természetesen bármikor visszaírható. ;)
Akkor ajánlod inkább a jp6-ot? A pc átirása, simán rámásolom az efs mappát és kész? A böngésző javult, vagy vannak még kényszerbezárások? Más: Ezt olvastátok? http://handras.hu/?p=3357 Ciao!
Mindenki olyat használ amilyet szeretne. Most már biztos , hogy az XWJP6 XEE skandináv és a XXJPM KOR -verzió. Szerintem mindkettő teszt verzió , mindegyik ROOT-olható, a termékkóddal meg nem kell foglalkozni mert szerintem a későbbiekben is így régiós CSC-vel fognak jönni a ROM-ok. Ha használni szeretnéd hozzá kell szokni a termékkód szerkesztéséhez, ami 1 percet vesz igénybe. Én a JP6-ot raktam vissza.
Huawei MATE 9 Android 7
renee7
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: renee7 »

tegeske írta:
Ritkán eszem almát. ;)

Reddors: ha azt a 3 bites fájlt, most nem jut eszembe a neve, ami a termékkódot hordozza, írásvédetté tesszük fleshelés előtt, ezzel nem lehet elejét venni a termékkód átírásnak?
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

renee7 írta:
tegeske írta:
Ritkán eszem almát. ;)

Reddors: ha azt a 3 bites fájlt, most nem jut eszembe a neve, ami a termékkódot hordozza, írásvédetté tesszük fleshelés előtt, ezzel nem lehet elejét venni a termékkód átírásnak?
Nagyon leleményes, :D erre én is gondoltam, de nem tudni mi lenne a végeredmény és mit írna helyette a ROM. Lehet semmit , de az is lehet ,hogy mást.
Hexa szerkesztőbe 1 perc visszaírni mindkét fájlt (efs\nv_data.bin 2helyen és efs\imei\mps_code.dat 1helyen) felülírni a meglévőket és a ROOT exp.-el és a PERMISSIONS -t beállítani. Ezek után egy ki-be kapcsolás és már vissza is jött a termékkódunk. Visszarakva bármelyik 2.1 ROM-ot meg is marad a helyes kód mivel azok CSC-fájljai Multi támogatásúak, ezek már nem írnak termékkódot.
Sajna azt kell mondanom, hogy itt hozzá kell szokni ,hacsak a későbbieken nem jönnek a multi CSC-támogatású fájlok, de elnézve a friss JP6 Rom-ot nem ebbe az irányba tarunk.
Garancia szempontjából már megoldott a termékkód csere , úgyhogy ezen nem múlhat a többi meg le van ejtve. A samsung 1hivatalos ROM-ot adott ki az android 2.1-hez , szerintem a 2.2-höz sem fog sokkal többet. Ha jobbá akarod tenni a készüléked "taknyolni " kell. :D
Huawei MATE 9 Android 7
renee7
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: renee7 »

Hát akkor marad ez. :)

Na mert azért, mert a JPK után, amikor visszavarázsoltam a JM2-t, akkor úgy hagytam írásvédetten. És így Odinoztam fel a JM9-et. Az vajon akarta átírni?
laca71
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Note 2
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: laca71 »

Sziasztok !

Új tagja vagyok a GS klubnak és az előző oldalakon leírt módokon nem sikerül recovery módba tennem a telefont.
Csak villog a galaxy felirat és más semmi.
Szerintetek hogy próbáljam ?

Köszönöm:Laca
ltnine2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ltnine2 »

Szia Reddors! A két szükséges fájlban hogy keressem meg a product code-t, hogy át tudjam írni?
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

renee7 írta:Hát akkor marad ez. :)

Na mert azért, mert a JPK után, amikor visszavarázsoltam a JM2-t, akkor úgy hagytam írásvédetten. És így Odinoztam fel a JM9-et. Az vajon akarta átírni?
Szerintem nem, csak a FROYO-val van ilyen probléma. Android 2.1-es ROM-okat én is FLASH-eltm párszor, szolgáltatós , független, verziókat különböző CSC-vel soha nem volt gond.
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”