Teló formázása
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6600
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Re: Teló formázása
Sziasztok!
Van nekem egy olyan problémám a 6600-mmal,hogy szépen működik,aztán gondol egyet,és kikapcsol. Ilyenkor pedig napokig nem lehet bekapcsolni,nem reagál semmire,töltő feldugást sem érzékeli. Aztán gondol egyet és magához tér. Szerintetek milyen jellegű lehet a probléma? Ha sikerül megint bekapcsolni toljak neki egy hard resetet? Vagy ez már nem szoftveres probléma?
Köszi előre is!
Van nekem egy olyan problémám a 6600-mmal,hogy szépen működik,aztán gondol egyet,és kikapcsol. Ilyenkor pedig napokig nem lehet bekapcsolni,nem reagál semmire,töltő feldugást sem érzékeli. Aztán gondol egyet és magához tér. Szerintetek milyen jellegű lehet a probléma? Ha sikerül megint bekapcsolni toljak neki egy hard resetet? Vagy ez már nem szoftveres probléma?
Köszi előre is!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ha a format nem segít, akkor 100 hogy nem szoftveres a gond. Ez esetben érdemes lenne megpróbálni egy másik (kölcsön) akksival, hátha az a rossz.
-
- Újonc
Két akksim van hozzá,és egyikkel sem kapcsol be ilyenkor..MrAngelo írta:Ha a format nem segít, akkor 100 hogy nem szoftveres a gond. Ez esetben érdemes lenne megpróbálni egy másik (kölcsön) akksival, hátha az a rossz.
De mégis milyen probléma lehet ez? Nincs valami tippetek? Vagy nem találkoztatok már hasonlóval?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Akkor format. Ha nem segít és nem garis a telód, kérdezd strust vagy macika tagot, Ők talán meg tudják javítani.pdenes írta:Két akksim van hozzá,és egyikkel sem kapcsol be ilyenkor..
De mégis milyen probléma lehet ez? Nincs valami tippetek? Vagy nem találkoztatok már hasonlóval?
Én még nem találkoztam ilyennel, nem tudom miért lehet. Nekem hasonló problémám volt anno N70-nel, nem lehetett bekapcsolni, viszont a töltést jelezte. Főpanel csere lett a vége - szerencsére garanciában.
-
- Újonc
Értem,akkor amint sikerül újra bekapcsolni tolok neki egy formatot,aztán lesz ami leszMrAngelo írta:Akkor format. Ha nem segít és nem garis a telód, kérdezd strust vagy macika tagot, Ők talán meg tudják javítani.pdenes írta:Két akksim van hozzá,és egyikkel sem kapcsol be ilyenkor..
Én még nem találkoztam ilyennel, nem tudom miért lehet. Nekem hasonló problémám volt anno N70-nel, nem lehetett bekapcsolni, viszont a töltést jelezte. Főpanel csere lett a vége - szerencsére garanciában.
(jah,egyébként régi fajta 6600-ról van szó,tehát garancia szóba sem jöhet már:D)
Köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
- Has thanked: 0
Sziasztok! Tegnap este áramszünet volt és a telóm tőltőn volt(e65) És ma reggel nem kapcsolt be, csak fehér kép van. Mit tegyek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n74
Szia Pisti! Valószínűleg valami bekavart a szoftverbe. Vidd el szervízbe vagy vegyél egy kábel és phoenixeld meg. ez a legolcsób megoldás.kb 1000-1500Ft a kábel. Hacsak nem harver probléma.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Próbáltad memkari nélkül bekapcsolni? Ha úgy se megy, formázd le a telót.Pistike85 írta:Sziasztok! Tegnap este áramszünet volt és a telóm tőltőn volt(e65) És ma reggel nem kapcsolt be, csak fehér kép van. Mit tegyek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
Semmit nem csinál. bejön a nokia felírat és amikor a pint kérné,elfehéredik a kijelző. hiába nyomtam a zöld+3+x+ bekapcs gombot.
MrAngelo írta:Próbáltad memkari nélkül bekapcsolni? Ha úgy se megy, formázd le a telót.Pistike85 írta:Sziasztok! Tegnap este áramszünet volt és a telóm tőltőn volt(e65) És ma reggel nem kapcsolt be, csak fehér kép van. Mit tegyek?