Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

nilevev írta:A segítségeteket kérném, nem tudom mi lehet a baja a telefonomnak. Van mikor feltöltöm teljesen. A kijelzőn legalábbis ez látszik, aztán néhány óra múlva teljesen lemerül.
Amikor töltöm és kihúhom a csatlakozót akkor írja ki hogy "energiatakarékosság érdekében húzza ki a töltőt...." Ezt nem akkor kellene kiírnia mikor feltöltött és még a hálózaton van?
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Ha ténylegesen befejezte a töltést akkor villog és kiírja, hogy akkumulátor feltöltve. Elvileg ekkor van ténylegesen tele az aksi. Ha sokszor előfordul akkor lehet valami hibás. Az aski vagy a töltő. De az is lehet hogy nem tolod be rendesen a töltőt a telefonba vagy kicsúszik és a telefon kijelzője kiírja hogy feltöltött mert mondjuk félórát tudott tölteni, de valójában sajnos mégsem sikerült tele töltenie. Nekem ilyen anno 6120-asom töltőjénél volt. Kikopott a csatlakozó és folyton kicsúszott a töltő.
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
kismatya07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Black-Chrome Navi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kismatya07 »

Üdv!

Meg szeretném kérdezni hogy aki mostanába volt benn t-mobilba mert ilyen telót szeretne venni,annak nem e mondtak olyat hogy 34191 Ft a telefon ha van aranykártyája különben 42ezer? mert a haveromnak igen!De az oldalon ugye kivan irva hogy Domino csomagba 34191 Ft de nem látok semmi olyat hogy aranykártyával ennyi amugy meg 42ezer úgyhogy nem értem :D ebben szeretnék valami kis infót kapni :) köszönöm
,,Fény derült a loch ness-i szörny titkára!! Nincs is titkára"
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kismatya07 írta:Üdv!

Meg szeretném kérdezni hogy aki mostanába volt benn t-mobilba mert ilyen telót szeretne venni,annak nem e mondtak olyat hogy 34191 Ft a telefon ha van aranykártyája különben 42ezer? mert a haveromnak igen!De az oldalon ugye kivan irva hogy Domino csomagba 34191 Ft de nem látok semmi olyat hogy aranykártyával ennyi amugy meg 42ezer úgyhogy nem értem :D ebben szeretnék valami kis infót kapni :) köszönöm
Hali!

Bocs, de a haverod is, meg a boltos is hülye. A Domino ár 35.990, ha Webshopból rendeled, akkor él az általad említett 34.191. A házhozszállítás ingyenes elvileg, szóval érdemes megrendelni.

Itt tudod megnézni a konstrukciókat: katt ide
kismatya07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Black-Chrome Navi

Hozzászólás Szerző: kismatya07 »

Bocs, de a haverod is, meg a boltos is hülye. A Domino ár 35.990, ha Webshopból rendeled, akkor él az általad említett 34.191. A házhozszállítás ingyenes elvileg, szóval érdemes megrendelni.

Itt tudod megnézni a konstrukciókat: katt ide[/quote]

Hát ez egy kcisit nekemis furcsa vt amit mondott, de szhelyen történt ez.A boltos azt mondta 42ezerbe kerül a telefon de ha van aranykártyája amire iratja akkor 34ezer.
És az ország bármely részére ingyenes a házhozszállítás?
,,Fény derült a loch ness-i szörny titkára!! Nincs is titkára"
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Damir írta:Bocs, de a haverod is, meg a boltos is hülye. A Domino ár 35.990, ha Webshopból rendeled, akkor él az általad említett 34.191. A házhozszállítás ingyenes elvileg, szóval érdemes megrendelni.

Itt tudod megnézni a konstrukciókat: katt ide
Én azt a 2000 Ft különböztetett nem sajnálnám, semmi kötelezettségért cserébe. :D
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
titicj
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: titicj »

én nekem ilyen telom van és nagyon meg vagyok vele elégedve egyetlen hibája van hogy nincs benne wifi a gps gyors hangzása is jó!!!!!!!!
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Üdv!
Valakinek fennt van a telóján a Mykeylock progi?...Akinek fennt van lenne olyan szíves és megosztana egy két infót a használatáról.Elsősorban a kijelzőről szeretném nyitni a zárat..
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Csab10 írta:Üdv!
Valakinek fennt van a telóján a Mykeylock progi?...Akinek fennt van lenne olyan szíves és megosztana egy két infót a használatáról.Elsősorban a kijelzőről szeretném nyitni a zárat..
Itt van a progi magyar nyelven. :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34989
Kép Kép
Csab10
1. szint
1. szint
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Magyarul van fennt nekem...csak nem egészen tiszta egy-két dolog.Rájöttem hogy lehet a zöld,piros,fehér,xm,kamera,+- gombokat is használni nyitáshoz illetve lezáráshoz.De én úgy szeretném hogy hozzáérek a kijelzőhöz valahogyan és úgy nyitom fel.Tudom hogy van ilyen funkció de előtte kell csinálni valamit hogy elöjöjjön és azt nem akarom.iPhone szerű megoldást szeretnék mert az nagyon tetszik..
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
gyNokia
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: gyNokia »

Csab10 írta:Magyarul van fennt nekem...csak nem egészen tiszta egy-két dolog.Rájöttem hogy lehet a zöld,piros,fehér,xm,kamera,+- gombokat is használni nyitáshoz illetve lezáráshoz.De én úgy szeretném hogy hozzáérek a kijelzőhöz valahogyan és úgy nyitom fel.Tudom hogy van ilyen funkció de előtte kell csinálni valamit hogy elöjöjjön és azt nem akarom.iPhone szerű megoldást szeretnék mert az nagyon tetszik..
Ha csak az iPhone szerű megoldás érdekel akkor szeretném ajánlani az nUnlock progit. Nekem az 5230-on ez fut, meg kell nyomni egy gombot és utána lehet "iphone szerűen kinyitni" a telót. Angol nyelvű a progi, de át lehet írni a megjelenő szöveget magyarra is.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”