Nokia N70
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N70
Nos megvolt a format! a probléma maradt! korlatozva van nemzetközi bejövö sms! valami 4 jegyű kodot kér! nem 0000 . nem 1234
Szerintetek?!
Szerintetek?!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Szerintem 7246.tenkjuh írta:Nos megvolt a format! a probléma maradt! korlatozva van nemzetközi bejövö sms! valami 4 jegyű kodot kér! nem 0000 . nem 1234
Szerintetek?!

Csak vicc volt. Hívd fel a szolgáltatód, csak megmondják, hogy ilyenkor mi a teendő.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n70
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Heló mindenkinek. Két éve használom a telóm (n70) és kb 1 hónapja nem mindíg bírtam vele hívást fogadni és kezdeményezni. Ha engem hívtak azt jelezte hogy ki vagyok kapcsolva,ha én hívtam egyszerűen bontotta a hívást mielőtt kicsöngött volna. Ezen kívül nullákat és négyeseket írt akkor is ha zárva volt a bill zár. Már 3 szervízben volt de nem tudták megmondani mi a baj(szoftvert frissítettek rajta). Ezen kívül a komáromi Nokia gyárba is bevitték átnézni, ők nem is észlelték a hibát. Ha bárki tudna segíteni légyszi írjon, mert nagyon szeretem ezt a telót és nem szeretnék másikat. Előre is köszönöm.
Sziasztok
Sziasztok
- Xmes
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6600 6630 N70 E71
Az SMS és híváskorlátozásokat a szolgáltatóval kell feloldatni. Kóddal csak akkor lehet, ha adott hozzá a szolgáltató. Amikor neke volt ilyen gondom, csak felhívtam az akkor még pannont, és két perc múlva nem volt ilyen gond.tenkjuh írta:Nos megvolt a format! a probléma maradt! korlatozva van nemzetközi bejövö sms! valami 4 jegyű kodot kér! nem 0000 . nem 1234
Szerintetek?!
- Xmes
- Újonc
Sziasztok!
Van egy kis problémám az N70-emmel, ami formázás (hard reset-es) után jelent meg.
Úgy kezdődött az egész, hogy a fotózáskor a telefon nem volt hajlandó kártyára menteni a képeket (viszont minden más funkció simán működött a kártyával), csak telefon memóriába. Próba szerencse alapon úgy döntöttem, hogy formázom, de előtte bluetooth-on át küldtem a telefonra pár fontosabb program telepítőt (smart stttings, smart vcalendar, smartvcar, és x-plore). Az üzenet mentés, kártyára volt állítva. Ezután kivettem a kártyát, leformáztam a telefont, vissza tettem a kártyát, majd telepítettem volna az átküldött programokat. A probléma az, hogy minden file-ra azt írja, hogy sérült, és nem lehet törölni sem az üzenetekből (ellenben át lehet helyezni mappába), mert ilyenkor azt írja, hogy ''Általános: már használatban van!", és nem törli ki.
Ezután csináltam a kártya mail mappájáról mentést a számítógépre, majd formáztam a kártyát telefonnal, és vissza tettem a mail mappát a helyére, de ugyanúgy törölhetetlenek a file-ok az üzenetekből.
Azóta küldtem már át bt-n file-okat, azoknál nem ír ilyen hibát, és gond nélkül törli őket.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezeket eltakarítani az üzenetekből úgy, hogy ezeken kívül minden más (SMS és MMS) megmaradjon?
Semmi más egyéb kártyával kapcsolatos probléma nincs, és a fotókat is menti már a kártyára a telefon, csak ez.
Ha valakinek van erre jó ötlete, azt nagyon megköszönném.
Más: az E71 kezeli az N70 mail mappáját? Van értelmet átköltöztetni?
Köszönöm!
Van egy kis problémám az N70-emmel, ami formázás (hard reset-es) után jelent meg.
Úgy kezdődött az egész, hogy a fotózáskor a telefon nem volt hajlandó kártyára menteni a képeket (viszont minden más funkció simán működött a kártyával), csak telefon memóriába. Próba szerencse alapon úgy döntöttem, hogy formázom, de előtte bluetooth-on át küldtem a telefonra pár fontosabb program telepítőt (smart stttings, smart vcalendar, smartvcar, és x-plore). Az üzenet mentés, kártyára volt állítva. Ezután kivettem a kártyát, leformáztam a telefont, vissza tettem a kártyát, majd telepítettem volna az átküldött programokat. A probléma az, hogy minden file-ra azt írja, hogy sérült, és nem lehet törölni sem az üzenetekből (ellenben át lehet helyezni mappába), mert ilyenkor azt írja, hogy ''Általános: már használatban van!", és nem törli ki.
Ezután csináltam a kártya mail mappájáról mentést a számítógépre, majd formáztam a kártyát telefonnal, és vissza tettem a mail mappát a helyére, de ugyanúgy törölhetetlenek a file-ok az üzenetekből.
Azóta küldtem már át bt-n file-okat, azoknál nem ír ilyen hibát, és gond nélkül törli őket.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezeket eltakarítani az üzenetekből úgy, hogy ezeken kívül minden más (SMS és MMS) megmaradjon?
Semmi más egyéb kártyával kapcsolatos probléma nincs, és a fotókat is menti már a kártyára a telefon, csak ez.
Köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha tudod telepíteni az x-ploret akkor azzal tudod törölni ha a programon belül 4est nyomsz.Xmes írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Xmes
- Újonc
Próbáltam ezt is. Nem ment. Ha azzal törölném, akkor azt írja, hogy az X-plore van használatban, és ugyanúgy nem törli.potter55 írta:Ha tudod telepíteni az x-ploret akkor azzal tudod törölni ha a programon belül 4est nyomsz.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Jobban jársz, ha kimented a kártyáról ami kell és leformázod. a kártyát.Xmes írta:Próbáltam ezt is. Nem ment. Ha azzal törölném, akkor azt írja, hogy az X-plore van használatban, és ugyanúgy nem törli.potter55 írta:Ha tudod telepíteni az x-ploret akkor azzal tudod törölni ha a programon belül 4est nyomsz.

- Xmes
- Újonc
Igen, tényleg ez a legegyszerűbb megoldás. De én azt szeretném, ha az eltárolt mms-ek és sms-ek nem vesznének el.
Ezért ha megoldható, úgy szeretném a hibát megoldani, hogy ne kelljen ezeket is törölni.
Ezért ha megoldható, úgy szeretném a hibát megoldani, hogy ne kelljen ezeket is törölni.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha csinálsz biztonsági mentést, akkor el tudod menteni az üzeneteket.Xmes írta:Igen, tényleg ez a legegyszerűbb megoldás. De én azt szeretném, ha az eltárolt mms-ek és sms-ek nem vesznének el.