Egy kérdés: N70 szervíz és formatálás után pcsuite-al lett biztonsági mentésből "helyreállítva"

Mindenképp érdemes mert csak így tudsz nagyobb fájlokat fogadni bluetoothon. Nálam max kb 5MB volt szabad így egy hosszabb zeneszám már át se jött volna. Be nemigen kavar, szerintem állítsd át. De format után illik a kártyát is formázni.zotyaaa írta:Köszönöm a segítséget!A mentett üzenetek számának átállítása nem segített...
A telefonkönyvet átmásoltam a memóriakarira. Kipróbálom azt, hogy leformázom a telót memkari nélkül, majd visszamásolom a névjegyeket.
Valaki próbálta már, hogy az üzeneteknél a használt memóriát átálította memkarira? Érdemes vagy csak bekavar a teló
lelki világába?
Szia!tenkjuh írta:Sziasztok!
Tyűűű de rég jártam erre!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a le van tiltva a nemzetközi bejövő sms ! N70 en! és valamiféle feloldó kódot kér! Amit persze nem tudok! Szóval ha ráeresztek a telóra egy formatot / vagy gyári viszzaállitások akkor van rá esély hogy ne kérjen kódot vagy valamiféle gyári 0000 , 1234 stb elfogadjon!
köszi ha tudtok segiteni és boccs a kuszaságért!
*eszközök- beállítások-híváskorl.-Nemzetközi hívások,kivéve hazai (és az állapot lekérdezés esetén azt írja: Aktív: üzenetek; a többi menüpont esetén nincs korlátozást ír, jah meg a Bejövő hívások külföldön esetén Aktív: Aszink.Adatszerver de azt nem tom mi)