Vannak. Letöltéseknél találsz.rydair írta:Sziasztok. X6-ra vannak ilyen cfw-k? beirtam a keresőbe, hogy x6 de csak ezt a topikot dobta ki. Amúgy ász a teló. Kényelmes fogni, jó az akksija, isteni a zenehangzása -> galaxy s-emet az utóbbi kettőben porig alázza.viszont nagyon lassúcska meg buta ez a symbian az androidhoz képest. Viszont sokkal othonosabb
Nokia X6
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia X6
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Magyar és az EURO3-as X6 firmware között? A navifirm progival a Magyarban 7 mig az EURO3-ban 10 fájl található!
Üdv: Todo
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Magyar és az EURO3-as X6 firmware között? A navifirm progival a Magyarban 7 mig az EURO3-ban 10 fájl található!
Üdv: Todo
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
szia Todo. Én a magyart tettem fel és megy rendesen. Nem tudom van-e különbség de sokat gondolkodtam én is rajta.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 950 XL - 1020 - N9 64GB
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nektek csinált már olyat a telefon, hogy estefele használtátok, játszottatok, vagy akármi, ettől kissé langyos lett az akksi, aztán így félretettétek éjszakára, majd reggelre lemerült magától? Úgy, hogy közben este még tele volt. Nekem néha előfordul.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
- Has thanked: 0
ez nem okes szerintrm vlmi az akksival lehet a gond ha nem folyt bele semmi folyadek...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 950 XL - 1020 - N9 64GB
- Has thanked: 1 time
de érdekes különben, mert azt is kipróbáltam, hogy ha nagyon merítettem az akksit, és utána úgy raktam félre, hogy kikapcsoltam, majd vissza, akkor jó volt, nem merült le...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
lenne egy problemam..felteszek egy filmet a telefonra es miutan kitorlom a galeriabol bennemarad a zenelejatszoba os hiaba torlom ki a zenelejatszobol ottmarad es ha masodjara probalkozom akkor system:general error-t kapok.valakinek valami otlet ennek kikuszobolesere?mivel eleg idegesito 600 szam kozott keresgetni az egy filmet..(csak akkor tudom torolni ha viszateszem es zenelejatszobol kitorlom)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Zenelejátszóban? Biztos, hogy ott marad az a film?MrM írta:lenne egy problemam..felteszek egy filmet a telefonra es miutan kitorlom a galeriabol bennemarad a zenelejatszoba os hiaba torlom ki a zenelejatszobol ottmarad es ha masodjara probalkozom akkor system:general error-t kapok.valakinek valami otlet ennek kikuszobolesere?mivel eleg idegesito 600 szam kozott keresgetni az egy filmet..(csak akkor tudom torolni ha viszateszem es zenelejatszobol kitorlom)
Könyvtárfrissítést próbáltad?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Valaki tud olyan Szoftwer? frissitést, vagy programot, alkalmazást, cheat-et akármit, amitől a mozgásérzékelő mindkét irányba müködik?
Ez alatt azt értem, pl. képnézegetésnél, vagy akárminél: menüknél csak akkor fordul el a kép ha balra forgatom, ha jobbra akkor semmi sem történik.
Pedig igazából mindne mozgást ugye érzékel a készülék (lásd. pl érzékelős irányitos autoverseny játék, vagy szintmérő stb.)
Másik meg valahogy fel lehet tuningolni a wifi érzékenységet?
Haverommal kimentünk free wifi-t keresgélni, azt az egyik parkban közel az egyik étteremhez egy padn neki kényelmesen bejött (neki Itouch-a van, szóval nemis teló), nekem viszont tök közel kellett mennem, hogy lássa a wifi-t.
Más, a felső sávban, ahol mutatja a futó dolgokat ( pl wifi, usb kapcsolat, bluetooth stb.) nekem egyfolytában egy levél ikon villog.
Mikor rábökök azt irja ki hozzá, hogy a SIM megtelt!
Nos de ezt azóta mióta megvettem a telót, volt régi telómból SIm azt raktam bele, de a telefonmemória kezelőben SIM-et megsem tudom nézni, csak telefonmemóriát meg , a 16GB ram.t.
SIM.re elvileg névjegzékek vannak mentve max. nem, de beementem és minden névjegyet átraktam máshova elvileg.
Valaki tud olyan Szoftwer? frissitést, vagy programot, alkalmazást, cheat-et akármit, amitől a mozgásérzékelő mindkét irányba müködik?
Ez alatt azt értem, pl. képnézegetésnél, vagy akárminél: menüknél csak akkor fordul el a kép ha balra forgatom, ha jobbra akkor semmi sem történik.
Pedig igazából mindne mozgást ugye érzékel a készülék (lásd. pl érzékelős irányitos autoverseny játék, vagy szintmérő stb.)
Másik meg valahogy fel lehet tuningolni a wifi érzékenységet?
Haverommal kimentünk free wifi-t keresgélni, azt az egyik parkban közel az egyik étteremhez egy padn neki kényelmesen bejött (neki Itouch-a van, szóval nemis teló), nekem viszont tök közel kellett mennem, hogy lássa a wifi-t.

Más, a felső sávban, ahol mutatja a futó dolgokat ( pl wifi, usb kapcsolat, bluetooth stb.) nekem egyfolytában egy levél ikon villog.
Mikor rábökök azt irja ki hozzá, hogy a SIM megtelt!
Nos de ezt azóta mióta megvettem a telót, volt régi telómból SIm azt raktam bele, de a telefonmemória kezelőben SIM-et megsem tudom nézni, csak telefonmemóriát meg , a 16GB ram.t.
SIM.re elvileg névjegzékek vannak mentve max. nem, de beementem és minden névjegyet átraktam máshova elvileg.