Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: potter55 »

noseblunt22 írta:Sziasztok, valaki tudna abban segíteni, hogy hol keressem azt a mappát, ahol a főképernyőtéma van? Ugyanis szeretném ezt a cunamis valamit lecserélni a megszokott 5800-s alap főképernyőre. A lényeg amit szeretnék, hogy semmi ne legyen a kijelzőn. Sem óra, sem indikátorok, sem semmi. Csak widgetizerrel rakni ki ikonokat, meg a htc-s óra, oszt kísz. Szóval belefőzném egy ROMba a cuccot. A gyári N97 romból kitörölném ezt a cunamis valamit, és egy gyári 5800nak a ROMjából átpakolnám az alap HS-t az N97-be. Lehetséges ez, és ha igen akkor egy kis help jó lenne. Köszönöm előre is. További szép napot!
Szerintem nem, de lehet nem jól tudom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
noseblunt22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: noseblunt22 »

Csak portolással ugye? Ahogyan felraknak C6 firmware-t 5800-ra, visszafele kellene dolgozni, 5800 firm N97-en?
Viszont ha ez így van, akkor van egy eladó 32GB-s, fekete N97-em! :(
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

noseblunt22 írta:Csak portolással ugye? Ahogyan felraknak C6 firmware-t 5800-ra, visszafele kellene dolgozni, 5800 firm N97-en?
Viszont ha ez így van, akkor van egy eladó 32GB-s, fekete N97-em! :(
Ha jól értem, te egy teljesen üres képernyőt szeretnél.
Az megoldható,hogy ne legyen kinn semmi widget + egy kis buherálással az órás fix részt is ki lehet venni.
SGS2
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

Pimp Juice nevű 'progit' használja vki? Kb ugyan azt csinálja mint egy CFW.
GaborN97
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: GaborN97 »

Udv.
Eleg reg jartam erre, sok elfoglaltsagom volt, most is hon szeretett(kicsit lassucska) telefonom bongeszojevel jutottam ide. Egy kis segitsegre lenne szuksegem a hozzaertoktol.
En voltam anno, aki beszerelte az autojaba fixre a cr-116os tartot. Az autot eladtam, igy a fixre befaragott tartot bennhagytam, viszont a telefontarto keretet magamhoz vettem.
Az uj autohoz szeretnek venni "kart", viszont hosszabb kene mint a hh-20as korong. Ilyen letezik amit a cr116hoz lehet dugni?
Koszi a segitseget elore is.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

GaborN97 írta:Udv.
Eleg reg jartam erre, sok elfoglaltsagom volt, most is hon szeretett(kicsit lassucska) telefonom bongeszojevel jutottam ide. Egy kis segitsegre lenne szuksegem a hozzaertoktol.
En voltam anno, aki beszerelte az autojaba fixre a cr-116os tartot. Az autot eladtam, igy a fixre befaragott tartot bennhagytam, viszont a telefontarto keretet magamhoz vettem.
Az uj autohoz szeretnek venni "kart", viszont hosszabb kene mint a hh-20as korong. Ilyen letezik amit a cr116hoz lehet dugni?
Koszi a segitseget elore is.
Gyáriban én még nem láttam (ez nem jeleni azt, hogy nem létezik) !
Meg kell nézni a "keret" csatlakozóját a nem gyári hosszú karhoz illeszkedik-e!? Pl spedshop-ban.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Freddycom
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

Check in agent, Check in data és Check in widget törölhető nyugodt szívvel a telepített alkalmazások közül? A C-n van, és több mint 1 MB.
jucy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Silver

Hozzászólás Szerző: jucy »

sziasztok segitséget kérek nem müködik a navi Ovi maps az N97-en, ezt irja ki : (az alkalmazás nem nyithatoi meg.uj verzio a nokia.com/map helyen) minden fel van telepitve térképek sőt a sw-t is ujra telepitettem hat ha abban a hiba, de hiába minden mert igy sem müködik!!! :cry: és tanácstalan vagyok mert már mindent kiprobáltam....
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

jucy írta:sziasztok segitséget kérek nem müködik a navi Ovi maps az N97-en, ezt irja ki : (az alkalmazás nem nyithatoi meg.uj verzio a nokia.com/map helyen) minden fel van telepitve térképek sőt a sw-t is ujra telepitettem hat ha abban a hiba, de hiába minden mert igy sem müködik!!! :cry: és tanácstalan vagyok mert már mindent kiprobáltam....
Ezt telepítsd :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36264
A térképet pedig az Ovi Suite-vel tedd fel.
Kép Kép
jucy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Silver

Hozzászólás Szerző: jucy »

ferret írta:
jucy írta:sziasztok segitséget kérek nem müködik a navi Ovi maps az N97-en, ezt irja ki : (az alkalmazás nem nyithatoi meg.uj verzio a nokia.com/map helyen) minden fel van telepitve térképek sőt a sw-t is ujra telepitettem hat ha abban a hiba, de hiába minden mert igy sem müködik!!! :cry: és tanácstalan vagyok mert már mindent kiprobáltam....
Ezt telepítsd :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36264
A térképet pedig az Ovi Suite-vel tedd fel.
köszi igy most mar müködik a navim :taps1:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”