Szerintem nem, de lehet nem jól tudom.noseblunt22 írta:Sziasztok, valaki tudna abban segíteni, hogy hol keressem azt a mappát, ahol a főképernyőtéma van? Ugyanis szeretném ezt a cunamis valamit lecserélni a megszokott 5800-s alap főképernyőre. A lényeg amit szeretnék, hogy semmi ne legyen a kijelzőn. Sem óra, sem indikátorok, sem semmi. Csak widgetizerrel rakni ki ikonokat, meg a htc-s óra, oszt kísz. Szóval belefőzném egy ROMba a cuccot. A gyári N97 romból kitörölném ezt a cunamis valamit, és egy gyári 5800nak a ROMjából átpakolnám az alap HS-t az N97-be. Lehetséges ez, és ha igen akkor egy kis help jó lenne. Köszönöm előre is. További szép napot!
Nokia N97
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Csak portolással ugye? Ahogyan felraknak C6 firmware-t 5800-ra, visszafele kellene dolgozni, 5800 firm N97-en?
Viszont ha ez így van, akkor van egy eladó 32GB-s, fekete N97-em!
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Ha jól értem, te egy teljesen üres képernyőt szeretnél.noseblunt22 írta:Csak portolással ugye? Ahogyan felraknak C6 firmware-t 5800-ra, visszafele kellene dolgozni, 5800 firm N97-en?
Az megoldható,hogy ne legyen kinn semmi widget + egy kis buherálással az órás fix részt is ki lehet venni.
SGS2
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Udv.
Eleg reg jartam erre, sok elfoglaltsagom volt, most is hon szeretett(kicsit lassucska) telefonom bongeszojevel jutottam ide. Egy kis segitsegre lenne szuksegem a hozzaertoktol.
En voltam anno, aki beszerelte az autojaba fixre a cr-116os tartot. Az autot eladtam, igy a fixre befaragott tartot bennhagytam, viszont a telefontarto keretet magamhoz vettem.
Az uj autohoz szeretnek venni "kart", viszont hosszabb kene mint a hh-20as korong. Ilyen letezik amit a cr116hoz lehet dugni?
Koszi a segitseget elore is.
Eleg reg jartam erre, sok elfoglaltsagom volt, most is hon szeretett(kicsit lassucska) telefonom bongeszojevel jutottam ide. Egy kis segitsegre lenne szuksegem a hozzaertoktol.
En voltam anno, aki beszerelte az autojaba fixre a cr-116os tartot. Az autot eladtam, igy a fixre befaragott tartot bennhagytam, viszont a telefontarto keretet magamhoz vettem.
Az uj autohoz szeretnek venni "kart", viszont hosszabb kene mint a hh-20as korong. Ilyen letezik amit a cr116hoz lehet dugni?
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Gyáriban én még nem láttam (ez nem jeleni azt, hogy nem létezik) !GaborN97 írta:Udv.
Meg kell nézni a "keret" csatlakozóját a nem gyári hosszú karhoz illeszkedik-e!? Pl spedshop-ban.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Check in agent, Check in data és Check in widget törölhető nyugodt szívvel a telepített alkalmazások közül? A C-n van, és több mint 1 MB.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 Silver
sziasztok segitséget kérek nem müködik a navi Ovi maps az N97-en, ezt irja ki : (az alkalmazás nem nyithatoi meg.uj verzio a nokia.com/map helyen) minden fel van telepitve térképek sőt a sw-t is ujra telepitettem hat ha abban a hiba, de hiába minden mert igy sem müködik!!! és tanácstalan vagyok mert már mindent kiprobáltam....
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ezt telepítsd http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36264jucy írta:sziasztok segitséget kérek nem müködik a navi Ovi maps az N97-en, ezt irja ki : (az alkalmazás nem nyithatoi meg.uj verzio a nokia.com/map helyen) minden fel van telepitve térképek sőt a sw-t is ujra telepitettem hat ha abban a hiba, de hiába minden mert igy sem müködik!!! és tanácstalan vagyok mert már mindent kiprobáltam....
A térképet pedig az Ovi Suite-vel tedd fel.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 Silver
köszi igy most mar müködik a navimferret írta:Ezt telepítsd http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36264jucy írta:sziasztok segitséget kérek nem müködik a navi Ovi maps az N97-en, ezt irja ki : (az alkalmazás nem nyithatoi meg.uj verzio a nokia.com/map helyen) minden fel van telepitve térképek sőt a sw-t is ujra telepitettem hat ha abban a hiba, de hiába minden mert igy sem müködik!!! és tanácstalan vagyok mert már mindent kiprobáltam....
A térképet pedig az Ovi Suite-vel tedd fel.