Nokia E75

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sebes08 írta:Sziasztok,olyan kérdésem lenne h melyik az a progi amivel le lehet némítani a telót ha lefordítom?Előre is köszi
Tessék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sebes08
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e75
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sebes08 »

Olyan kérdésem lenne,bocs ha nem ide kellene feltennem,h letört az előlapom aljáról gombsor alól a díszcsík és ha veszek előlapot és beviszem nokiába akkor ingyen cserélik?nincs már rá garancia.előre is kösz
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sebes08 írta:Olyan kérdésem lenne,bocs ha nem ide kellene feltennem,h letört az előlapom aljáról gombsor alól a díszcsík és ha veszek előlapot és beviszem nokiába akkor ingyen cserélik?nincs már rá garancia.előre is kösz
Szia!

Nem fogják ingyen kicserélni, főleg, ha hozott alkatrészt kell kicserélni...
Pfiszi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E75
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Pfiszi »

sziasztok,

egy olyan kérdésem lenne E75 110-s firmware, végre kijött a 210-s, Ha NSU-val frissítem megmarad a garancia ill. az adataim, vagy mindent újra kell teletelepítem ill. mi lesz a hack-eléssel ?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Pfiszi írta:sziasztok,

egy olyan kérdésem lenne E75 110-s firmware, végre kijött a 210-s, Ha NSU-val frissítem megmarad a garancia ill. az adataim, vagy mindent újra kell teletelepítem ill. mi lesz a hack-eléssel ?
Szia!

Ha nem módosítottad a product code-ot, akkor nyugodtan frissíts. Ha használtan vetted és gyári vagy valamilyen szolgáltatós a garanciád, akkor nézd meg NSS-el, ha egyezik az akku alatt lévővel, akkor frissíts ;)
Ha esetleg nem, akkor phoenix-el tedd fel a product code-odnak megfelelőt.
Pfiszi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E75
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Pfiszi »

Damir írta:

Szia!

Ha nem módosítottad a product code-ot, akkor nyugodtan frissíts. Ha használtan vetted és gyári vagy valamilyen szolgáltatós a garanciád, akkor nézd meg NSS-el, ha egyezik az akku alatt lévővel, akkor frissíts ;)

nem, semmi pc trükk,
gyári, telenoros hűséges garis telefon, 1 éves, egyszer már mintha frissítettem volna 100-ról 110-re, de már nem emlékszem, hogy mi történt a beállításokkal, adatokkal, ill. a helloox 2.3-as hack-el ..

előre is köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Pfiszi írta:
Damir írta:

Szia!

nem, semmi pc trükk,
gyári, telenoros hűséges garis telefon, 1 éves, egyszer már mintha frissítettem volna 100-ról 110-re, de már nem emlékszem, hogy mi történt a beállításokkal, adatokkal, ill. a helloox 2.3-as hack-el ..

előre is köszi
Akkor ok, elvileg marad minden, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos :hmm2:
tomiqa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: tomiqa »

Sziasztok!!

ELADÓ egy tavaly augusztusban vásárolt nagyon szép állapotú Nokia E75 nem hackelt, szoftver is csak NOKIA szervíben volt frissítve.
Doboz, töltő, usb kábel, adok hozzá egy tokot is (nem a gyári szar, de az is megvan ha érdekel bár rossz állapotban)
4gigás nokia memória kártya (pici felárért)

Érdeklődni: 06 30 464 97 81 vagy tomiqa@gmail.com

Egy kérdés: milyen reset (soft vagy hard vagy nemtudom milyen van még) kell ahoz, minden beállítást, naptárbejegyzért, telefonászmot, szóval mindent törlöjön a telefonról. előre is köszi
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

tomiqa írta:Sziasztok!!

ELADÓ egy tavaly augusztusban vásárolt nagyon szép állapotú Nokia E75 nem hackelt, szoftver is csak NOKIA szervíben volt frissítve.
Doboz, töltő, usb kábel, adok hozzá egy tokot is (nem a gyári szar, de az is megvan ha érdekel bár rossz állapotban)
4gigás nokia memória kártya (pici felárért)

Érdeklődni: 06 30 464 97 81 vagy tomiqa@gmail.com

Egy kérdés: milyen reset (soft vagy hard vagy nemtudom milyen van még) kell ahoz, minden beállítást, naptárbejegyzért, telefonászmot, szóval mindent törlöjön a telefonról. előre is köszi
*#7370#.

Csinálj neki inkább egy hirdetést az Aprók közé ;)
tomiqa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: tomiqa »

Kösz Damir! az infót is meg a tippet h. itt van apró :)
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”